LeukeSpellen.Be

Meisjes Spelletjes: Moederdag, Polly Party Pickup, Dieet Spel, Batgirl opmaken

Advertentie
Plantjes kweken 2

Plantjes kweken 2

Kids Spelletjes 0,1 Plant verschillende bloemen, kruis ze met elkaar en ontdek nieuwe soorten.
Scholier Opmaken

Scholier Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Probeer je date voor het eindejaarsbal zo mooi mogelijk op te maken, zodat jullie een erg leuk koppel worden!
My Sweet 16

My Sweet 16

Meisjes Spelletjes 0,1 Probeer om je zo mooi mogelijk aan te kleden voordat je op pad gaat voor je Sweet 16.
Pedicure

Pedicure

Meisjes Spelletjes 0,1 Lak je teennagels en kies mooie sieraden en slippers.
Mijn Winkel Opmaken

Mijn Winkel Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Kies 2 meisjes, kleed ze aan in dagelijkse kleren en kijk hoe ze eruit zien!
Peter Pan

Peter Pan

Meisjes Spelletjes 0,1 Versier Peter Pan's Nooitgedachtland zo leuk mogelijk.
Princess Worthy Opmaken

Princess Worthy Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Kies een van de prachtige jurken en kleed deze mooie prinses aan.
Barbiepuzzel

Barbiepuzzel

Meisjes Spelletjes ? Je kan drie niveaus kiezen. Daarna ga je puzzels maken van Barbie en Ken.
Engeltjes Aankleden

Engeltjes Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Het is een prachtige dag. Deze kleine engeltjes spelen in de lucht. Ze zijn gelukkig en hebben een hoop plezier. Kun jij ze lief en mooi aankleden? Geef ze een hemelse look.
Superster Serie 1

Superster Serie 1

Meisjes Spelletjes ? Miley Cyrus is beroemd geworden dankzij haar hoofdrol in de serie Hannah Montana. Hier speelt zij de rol van Miley Stewart, een normale scholiere die een dubbelleven leidt: 's avonds is ze namelijk de populaire popster Hannah Montana. In deze game kan je deze knappe actrice nog mooier maken met behulp van make-up en kleding. Ook kan je haar haarkleur en de achtergrond veranderen. Maak er een prachtig plaatje van!
Superster Serie 5

Superster Serie 5

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar het plaatje van deze prachtige zangeres. Haar naam is Fergie en ze is de zangeres van de popgroep The Black Eyed Peas. The Black Eyed Peas zijn wereldberoemd. Hun laatste hits waren: "I gotta feeling" en "Boom Boom Pow". Fergie heeft ook een eigen solocarrière. Ze had een wereldwijde nummer 1-hit met het liedje "Big girls don't cry". Maak deze geweldige zangeres nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Fergie!
Superster Serie 6

Superster Serie 6

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar het plaatje van deze prachtige actrice. Haar naam is Keira Knightly. Ze is geboren in Londen en is heel bekend door haar rol als Elizabeth Swann in de film Pirates of the Caribbean. Ze heeft ook gespeeld in Love Actually en speelt Eliza Doolittle in de film My Fair Lady, die dit jaar uitkomt. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Keira!
Superster Serie 2

Superster Serie 2

Meisjes Spelletjes ? Wat een mooi plaatje van deze jonge actrice. Haar naam is Emma Watson en deze Britse actrice is in Parijs geboren. We kennen haar natuurlijk allemaal uit de Harry Potter-films, waarin ze de rol van Hermelien Griffel speelt. Ze begon hiermee toen ze nog maar 9 jaar oud was. Tot nu toe heeft ze in zes delen van de Harry Potter-film serie gespeeld. De komende jaren komen er nog twee delen bij. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Emma!
Superster Serie 4

Superster Serie 4

Meisjes Spelletjes ? Kijk eens naar de grote, sprekende ogen van deze actrice. Haar naam is Ashley Olsen. Ze is in Californië geboren en ze heeft een tweelingzus, genaamd Mary-Kate. Toen ze negen maanden oud waren begonnen Ashley en haar zus mee te spelen in de populaire TV-serie Full House. Het was de start van een carrière als actrice. Zij en haar zus speelden ook in heel wat succesvolle films. Mattel heeft een pop naar haar vernoemd en Ashley en haar zus hebben een ster op de Hollywood Walk of Fame. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Ashley!
Superster Serie 3

Superster Serie 3

Meisjes Spelletjes ? Kijk eens naar het plaatje van deze Canadese zangeres en tekstschrijfster. Haar naam is Avril Lavigne. Avril is in Belleville, Canada geboren. Toen ze 17 jaar oud was had ze haar eerste nummer 1 succes met Let Go. Haar hit Sk8er Boi is ook heel bekend. Tegenwoordig is ze zangeres, tekstschrijfster, gitarist, actrice, model en modeontwerpster. Maak deze geweldige zangeres nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Avril!
Het is Kerstmis

Het is Kerstmis

Meisjes Spelletjes ? Zacht valt de sneeuw uit de lucht. In de verte hoor je het rinkelen van de belletjes van een arrenslee. Het is bijna kerst. Wat een bijzondere tijd is dat toch elk jaar weer. Onder de kerstboom liggen kleurige pakjes met lange linten en in de keuken staat de kalkoen al klaar. Vanavond is het feest. Deze drie meisjes zoeken nog een feestelijke kerstoutfit. Help jij ze met het zoeken naar de leukste combinatie?
Roddels Verzamelen

Roddels Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg van het gesprek op te vangen zodat je het hele gesprek kan volgen. Maar pas op dat je niet gepakt wordt. Zodra er een ! boven hun hoofd komt wordt het gevaarlijk.
Katie's Kapsel

Katie's Kapsel

Meisjes Spelletjes ? Katie wil er zo cool mogelijk uitzien. Kun jij daarvoor zorgen? Verander zoveel je kunt aan Katie en zorg dat ze er vet cool uit komt te zien. Als je klaar bent en tevreden met het resultaat, kun je het plaatje afdrukken, zodat je er later nog heel vaak naar kunt kijken.
De stijl van een Zeemeermin

De stijl van een Zeemeermin

Meisjes Spelletjes ? Dit zeemeerminnetje is wanhopig. Ze heeft gehoord dat ze niet de coolste in de zee is, ze wil een verandering van stijl en ze vraagt jou om hulp. Verander zo veel mogelijk aan haar uiterlijk om haar cooler te maken. Kies een ander kapsel, andere kleur haar, ogen, shirt, enz. Hoe meer je verandert, hoe cooler ze wordt. Als je klaar bent en tevreden met het resultaat, kun je het uitprinten en aan iedereen laten zien hoe goed jij bent als styliste.
Sprookjeskapsels

Sprookjeskapsels

Meisjes Spelletjes ? Maak jezelf zo mooi en cool mogelijk. Kies je eigen haar, kleur ogen, kleding, enz. Des te meer je verandert des te cooler wordt je. Als je helemaal tevreden bent kun je het resultaat afdrukken, dan kun je er nog vaak naar kijken.
Fantasiekapsels

Fantasiekapsels

Meisjes Spelletjes ? Gebruik je fantasie en vind voor dit meisje het perfecte kapsel, gecombineerd met mooie kleding en make-up!
Funky Hairstyles

Funky Hairstyles

Meisjes Spelletjes ? Meet hoe cool je kunt zijn. Verander zoveel mogelijk aan het haar, de ogen, de mond, de kleren, enz. Des te meer je verandert des te cooler word je. En als je dan tevreden bent, kun je het afdrukken om later nog eens naar te kijken.
Catwalk opmaken 1

Catwalk opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Welke catwalk creatie vind jij het mooist?
Catwalk opmaken 2

Catwalk opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Welke catwalk creatie vind jij het mooist?
Modelmeisje opmaken 1

Modelmeisje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Maak dit modelmeisje op.
Barcelona Meisje Opmaken

Barcelona Meisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje mooi aan voor haar wandeling door Barcelona.
Herfstcollectie 2009

Herfstcollectie 2009

Meisjes Spelletjes ? Grote merken als Valentino, Ralph Lauren en Chanel hebben hun nieuwe herfstcollecties voor 2009 al geshowd. Stijlen als Rock 'n Roll, jaren '80-stijl schoudervulling en Rococo zijn weer helemaal terug dit seizoen. Zwart, goud en glitter zijn nog steeds de kleuren van deze herfst. Jasper, Sophine en Mary zijn drie knappe mannequins die zojuist een contract hebben getekend om vanavond als model de herfstcollectie van 2009 te showen. Achter de schermen zijn er zoveel hippe kleren dat ze niet weten wat ze moeten kiezen. Wat ze nodig hebben is een slim en modebewust meisje zoals jij, om de juiste kleding voor ze uit te kiezen! Zorg ervoor dat ze er vanavond alle drie prachtig uitzien op de catwalk... veel plezier!
Cake Maken 3

Cake Maken 3

Meisjes Spelletjes ? Maak de lekkerste taarten en snoepjes, jammer dat je ze niet kan opeten.
Heks opmaken 1

Heks opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Kies een meisje en geef haar passende vrijetijdskleding.
Heks opmaken 2

Heks opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Help Barbie met het uitkiezen van de mooiste feestkleding.
Huiskamer Inrichten 7

Huiskamer Inrichten 7

Meisjes Spelletjes ? Versier de kamer met de gegeven bedden, stoelen, tafels en accessoires!
Huiskamer Inrichten 1

Huiskamer Inrichten 1

Meisjes Spelletjes ? Verplaats de meubels en accessoires waar jij ze wilt hebben.

Spelletjes - Meisjes Spelletjes Little Game