LeukeSpellen.Be

Meisjes Spelletjes: Moederdag, Polly Party Pickup, Dieet Spel, Batgirl opmaken

Advertentie
Detective Tina

Detective Tina

Meisjes Spelletjes 4,7 Tina gaat een detectivebureau starten en ze wil een goede eerste indruk maken op haar klanten. Kan jij haar helpen bij het samenstellen van een super professionele outfit voor haar eerste werkdag in deze speurende aankleedgame voor meiden? Daarna moet ze de perfecte vermomming bij elkaar zoeken voor haar eerste criminele zaak.
Koken met Emma: Italiaanse tiramisu

Koken met Emma: Italiaanse tiramisu

Meisjes Spelletjes 4,7 Wat staat er vandaag op het menu van Emma? Een superlekker Italiaans toetje, speciaal voor veganisten!
IJskoningin: feestelijke outfits

IJskoningin: feestelijke outfits

Meisjes Spelletjes 4,7 De ijskoningin gaat naar een oud-en-nieuwfeest, maar wat moet ze aan? Jij bepaalt het in dit leuke aankleedspel. Kies een coole jurk en zorg dat ze in stijl het nieuwe jaar kan inluiden.
Koken met Emma: spaghetti met courgette

Koken met Emma: spaghetti met courgette

Meisjes Spelletjes 4,6 Weet je wat pas echt lekker is? Spaghetti! Kun jij het samen met Emma klaarmaken?
Popster Nina

Popster Nina

Meisjes Spelletjes 4,5 Nina is backstage en bereidt zich voor op haar volgende concert, maar ze heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken. Kan jij haar helpen om de ideale outfit, waanzinnige accessoires en te gekke schmink uit te kiezen? Ze moet ook een van haar liedjes repeteren en de juiste gitaar uitkiezen voordat ze het podium onveilig maakt.
Echte kapsels: Olivia

Echte kapsels: Olivia

Meisjes Spelletjes 4,5 Olivia heeft besloten dat ze geen roze strepen meer in d'r haar wil hebben! Daarom gaat ze naar de kapsalon voor een compleet nieuw kapsel. Moet ze haar pony korter maken? Een andere haarkleur kiezen? Help haar beslissen welke look je het eerst wilt proberen in dit realistische makeover-spel.
Koken met Emma: tomatenquiche

Koken met Emma: tomatenquiche

Meisjes Spelletjes 4,4 Quiches met tomaten zijn heel erg lekker en Emma weet precies hoe je die kunt klaarmaken.
Tina: terug naar school

Tina: terug naar school

Meisjes Spelletjes 4,2 Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen en Tina heeft er zin in. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor de eerste schooldag? Ze wil een snelle make-over voordat ze gaat ontbijten.
Lily's trouwerij

Lily's trouwerij

Meisjes Spelletjes 4,1 Deze bruid gaat trouwen. Help haar om de perfecte trouwjurk te ontwerpen en voeg er een paar coole accessoires aan toe in dit leuke online make-overspel. Zou je haar ook een mooi kapsel kunnen geven?

Spelletjes - Meisjes Spelletjes Little Game