LeukeSpellen.Be

Meisjes Spelletjes: Moederdag, Polly Party Pickup, Dieet Spel, Batgirl opmaken

Advertentie
Tuin verzorgen

Tuin verzorgen

Meisjes Spelletjes 4,1 Om deze tuin te verzorgen, heb je niet alleen je groene vingers maar ook je hersens nodig!
Lily's trouwerij

Lily's trouwerij

Meisjes Spelletjes 4,0 Deze bruid gaat trouwen. Help haar om de perfecte trouwjurk te ontwerpen en voeg er een paar coole accessoires aan toe in dit leuke online make-overspel. Zou je haar ook een mooi kapsel kunnen geven?
Anna & Elsa Makeover

Anna & Elsa Makeover

Meisjes Spelletjes 4,0 Zelfs prinsessen hebben huidproblemen! Help de knappe zusjes Anna en Elsa met schoonheidsbehandelingen om hen een frisse, nieuwe look te geven in deze leuke game voor meisjes!
Koken met Emma: groentelasagne

Koken met Emma: groentelasagne

Meisjes Spelletjes 3,7 Heb je ook zo'n zin in groentelasagne? Doe je schort dan maar om en ga samen met Emma aan de slag!
Zwangere prinses: speciaal cadeau

Zwangere prinses: speciaal cadeau

Meisjes Spelletjes 3,7 Deze prinses is in verwachting en haar vriendinnen hebben voor haar een leuke uitdaging in petto. Ze gaat schatzoeken! Kun jij haar helpen om aan verborgen cadeaus in haar woonkamer te vinden? Ze zal je hulp heel erg op prijs stellen in dit leuke zoek-en-vind spel voor meiden.
Winterse Lily

Winterse Lily

Meisjes Spelletjes 3,5 Wees een creatieve styliste voor de lieflijke Lily en probeer allerlei winterse outfits, looks en accessoires uit! Verzorg ook haar haar en make-up voor een prachtige kerst-make-over!
Paaslily

Paaslily

Meisjes Spelletjes 3,5 Maak je eigen versie van de schattige Lily in dit aankleedspelletje met een paasthema.
De wereld rond: Japanse mode

De wereld rond: Japanse mode

Meisjes Spelletjes 3,5 Welkom in Japan! Dit modieuze meisje kan je van alles leren over de coolste en schattigste stijlen van dit Aziatische land in dit online aankleedspel. Kun jij haar ondertussen wat kledingadvies geven en haar helpen met haar make-up?
Zeemeerminprinses Ariel kust onder de mistletoe

Zeemeerminprinses Ariel kust onder de mistletoe

Meisjes Spelletjes 3,4 De zeemeerminprinses en haar knappe vriendje willen een romantisch ogenblik onder de mistletoe vieren zonder dat iemand dat ontdekt. Kun je ze helpen een paar kusjes te stelen zonder dat ze worden ontdekt in dit kerstspel voor meisjes?

Spelletjes - Meisjes Spelletjes Little Game