Advertentie
3 Panda's in Japan

3 Panda's in Japan

Avontuur Spelletjes 7,3 De vakantie van deze zwart-witte vrienden is in het water gevallen, en dat komt allemaal door een stel dieven. Kun jij zorgen dat ze veilig thuis komen?
Pinguïndiner 2

Pinguïndiner 2

Behendigheid Spelletjes 7,3 Nadat Penny de pinguïn naar huis mocht, begon ze haar eigen restaurant. Help Penny om haar klanten te bedienen. Geef ze een plaats, neem hun bestelling op en serveer deze, pak het geld en maak de tafels schoon. Koop upgrades om het haar klanten meer naar de zin te maken, zodat Penny meer geld kan verdienen.
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spelletjes 7,2 De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Lightning

Lightning

Denk Spelletjes 7,2 Sleep één kaart tegelijk vanaf de rij kaarten onderaan het scherm naar één van de vier stapels in het midden van het scherm. Als de pijl onder de kaart omhoog wijst, plaats er dan een kaart die één waarde hoger heeft bovenop. Als de pijl omlaag wijst, plaats er dan een kaart die één waarde lager heeft bovenop.
Uitbraak uit de gevangenis

Uitbraak uit de gevangenis

Denk Spelletjes 7,2 Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?
Scheepsgevecht

Scheepsgevecht

Aktie Spelletjes 7,2 Er staat je een intense strijd te wachten. Plaats alle schepen op strategische wijze op het bord in deze online versie van het klassieke militaire strategiespel. Kun jij de vloot van je tegenstander verwoesten voordat al jouw schepen, onderzeeboten en meer ten onder gaan?
Thug Racer

Thug Racer

Race Spelletjes 7,2 Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?
Adam en Eva

Adam en Eva

Denk Spelletjes 7,2 Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spelletjes 7,2 Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.

Spelletjes - Menu Little Game