Advertentie
Ruige Rijles

Ruige Rijles

Race Spelletjes 1,9 Kies in het eerste level je lesauto, en bereid je geestelijk voor op 15 verschillende lesroutes. Wanneer je alle 15 levels hebt afgrond, krijg je je rijbewijs!
Garfield 4

Garfield 4

Behendigheid Spelletjes 1,9 Help Garfield met het verzamelen van eieren, maar pas op dat je alleen eieren vangt, en geen tomaten en watermeloenen!
Steppenwolf 1

Steppenwolf 1

Avontuur Spelletjes 1,9 Steppenwolf is een leuk avonturenspel met veel actie en leuke puzzels. Een echte aanrader!
Red de Wooliz

Red de Wooliz

Behendigheid Spelletjes 1,9 Bevrijd de Wooliz, en red ze voordat ze door de pers worden geplet. Deze zakt namelijk steeds verder naar onderen. Zodra je drie Wooliz van dezelfde kleur bij elkaar hebt, kun je ze bevrijden. Tijdens het spel kun je bonussen verdienen, waarmee je de Wooliz sneller kunt bevrijden. Hoe meer je er bevrijdt, hoe hoger je score wordt.
Tessa's Lasagne

Tessa's Lasagne

Meisjes Spelletjes 1,9 Het is weer herfst, buiten wordt het koud en dus is het tijd om een lekkere lasagne te maken. Help jij Tessa met het klaarzetten en mengen van de ingrediënten? Stap voor stap voeg je alles bij elkaar en als laatste gaat het gerecht in de oven. Zo leer ook jij een heerlijke lasagne klaar te maken!
Monster Truck 5

Monster Truck 5

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer binnen 2 minuten de eindstreep te halen maar pas op dat de monster truck niet teveel beschadigt.
Oertijd Mahjong

Oertijd Mahjong

Denk Spelletjes 1,9 Een leuke prehistorische versie van het spelletje Mahjong! Verbind blokjes die door een denkbeeldige rechte lijn, of door een denkbeeldige lijn met maximaal twee hoeken, met elkaar verbonden worden.
Kapper 6

Kapper 6

Meisjes Spelletjes 1,9 Kies een model en geef haar een kapsel zoals op de voorbeeldfoto.
Robots in de Ring

Robots in de Ring

Aktie Spelletjes 1,9 Je bent toeschouwer bij een bokswedstrijd tussen verschillende robots. Alhoewel, toeschouwer: het ziet ernaar uit dat jij één van de vechtende robots moet besturen, anders redt hij het niet!
Sneeuw Ruimen

Sneeuw Ruimen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Je gaat sneeuw ruimen van de parkeerplaats. Met een sneeuwschuiver kan je hopen maken.
World Striker 2014

World Striker 2014

Sport Spelletjes 1,9 Het WK 2014 in Brazilië staat voor de deur! Speel daarom dit realistische en leuke WK-spel. Kies je landenteam en bekijk in welke poule je bent ingedeeld. Dan kan het kampioenschap beginnen! Ga tot het uiterste en zorg dat jouw team met die beker naar huis gaat!
Final Fight

Final Fight

Aktie Spelletjes 1,9 Leuke straat vecht game, je moet ervoor zorgen dat degene die je tegenkomt neerlegt.
Victor's Nachtmerries 3

Victor's Nachtmerries 3

Avontuur Spelletjes 1,9 In dit derde deel van Nightmares ontmoet je 'The baron of vermin famine'. Je zult weer voorzichtig een uitweg moeten vinden!
Vader en zoon

Vader en zoon

Avontuur Spelletjes 1,9 Vader brengt zijn zoontje naar school, maar de weg ernaartoe is niet zonder gevaren. Gelukkig kan hij zijn zoontje er goed tegen beschermen, bijvoorbeeld door op spijkers te gaan liggen waar zijn zoontje zich dodelijk aan zou verwonden. Hij kan ook zware voorwerpen wegduwen. Help deze bijzondere vader om zijn zoontje veilig naar school te brengen!
Verdedig je tuin

Verdedig je tuin

Aktie Spelletjes 1,9 Verdedig je tuin tegen de kevers die azen op de lekkere pompoenen. Je kan verschillende kabouters inzetten, giftige ballen, spugende cactussen, tijdbommen, spuitbussen, lasertorens en kauwgom.
Liefdesmake-up voor Mary

Liefdesmake-up voor Mary

Meisjes Spelletjes 1,9 De winter is nu definitief voorbij. Je kunt je gezicht niet meer verstoppen achter een sjaal of je statische haar onder een muts stoppen. Tijd dus voor een bezoekje aan de schoonheidssalon! Laat je gezicht maar eens lekker verwennen. De puistjes en rode vlekjes zullen verdwijnen en dan ben je helemaal klaar voor een heerlijk lange zomer. Lekker op een terrasje zitten en kijken naar al die leuke jongens die voorbij komen, bijvoorbeeld!
WK 2006

WK 2006

Sport Spelletjes 1,9 Kan jij wereld kampioen worden in deze voetbal competitie. Je kunt een keuze maken uit 16 landen.
Dino-destructor 2

Dino-destructor 2

Denk Spelletjes 1,9 Ook dit vervolg op Dino-destructor wordt vast weer razend populair! Jij bent nog steeds de baas over de elementen, en je bent nog niet klaar met je klus: gemene dinosauruseieren stukslaan. Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: aardbevingen, tornado's, aardverschuivingen, bijenplagen of komeetinslagen... je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel! In ieder level heb je een bepaald aantal rampen tot je beschikking: verplaats ze vanuit de linker bovenhoek naar de juiste plaats in het venster, en kijk wat er gebeurt. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Reactie Spelletjes

Reactie Spelletjes

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer bij deze mini spelletjes een zo hoog mogelijk score te halen, en pas op dat je niet te vlug afgaat bij een spel want dan is het afgelopen.
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spelletjes 1,9 Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
Bike Mania 4

Bike Mania 4

Race Spelletjes 1,9 Probeer de eindstreep te halen door met je trial over alles heen te rijden zonder te vallen.
Mijn Boerderij

Mijn Boerderij

Meisjes Spelletjes 1,9 Speel met de dieren en mensen op deze boerderij. Kies waar je wilt spelen: op het land of in de stal, in de boerderijkeuken of de tuin. Kies de dieren, groente, boerenfamilie, meubelen en zo die jij wilt en maak je eigen kleine boerderijwereld!
Piratengevecht

Piratengevecht

Aktie Spelletjes 1,9 Probeer om met jouw schip het andere schip te laten zinken.
Aqua Energizer

Aqua Energizer

Denk Spelletjes 1,9 Je moet rode bollen in een ton schuiven. Telkens als je dat doet ga je een level omhoog. Hoe hoger de levels des te meer obstakels. Vijanden, stenen en nog veel meer dingen zullen het je moeilijk maken.
Mini Golf 20

Mini Golf 20

Sport Spelletjes 1,9 Probeer in zo weinig mogelijk pogingen de bal te putten.
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spelletjes 1,9 Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Steppenwolf 23

Steppenwolf 23

Avontuur Spelletjes 1,9 In deel 23 van Steppenwolf ben je opgesloten. Tijd om te ontsnappen!
Sneeuwscooter

Sneeuwscooter

Race Spelletjes 1,9 Je gaat racen met een sneeuwscooter. Pas op voor de dozen op de piste en pak turbo's (rondjes met bliksemschichten erin)!
Straatgevecht

Straatgevecht

Aktie Spelletjes 1,9 Je gaat vechten op straat. Daarna ga je naar het park. Verdedig je goed en deel ook harde klappen uit!
Toren Verdedigen 13

Toren Verdedigen 13

Aktie Spelletjes 1,9 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Harry de Hamster 3

Harry de Hamster 3

Avontuur Spelletjes 1,9 Help deze hamster om alle vijanden te pletten. Pas op voor kikkers en rijd niet over de planten heen. Pak Harry's voerbak wanneer de vijanden geplet zijn.

Spelletjes - Menu Little Game