Advertentie
Wedstrijd Paard

Wedstrijd Paard

Behendigheid Spelletjes 1,9 Koop een renpaard, huur een jockey en een trainer, en win de races!
Boksen 5

Boksen 5

Aktie Spelletjes 1,9 Versla telkens je tegenstander om naar de volgende level te gaan. Aan het einde moet je vechten tegen de eindbaas.
Zombiesuper

Zombiesuper

Denk Spelletjes 1,9 De zombies hebben het fenomeen supermarkt ontdekt, maar ze hebben wel heel vreemde eisen qua producten. Vingerchips, rotte-sinaasappelsap... je kunt het zo gek niet bedenken. Jij bent de manager van deze supermarkt en moet ervoor zorgen dat de voorraden op peil blijven en dat het assortiment voldoet aan de eisen van je zombieklanten!
Stick Trinity 2

Stick Trinity 2

Aktie Spelletjes 1,9 Probeer om al je tegenstander te vernietigen !
Tetris 10

Tetris 10

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer met dit tetris spel zo snel mogelijk 40 rijen te maken om een zo hoog mogelijke score te behalen.
Harry Potter Mastermind

Harry Potter Mastermind

Denk Spelletjes 1,9 Dit is mastermind met toverdrankingrediënten. Probeer de code te kraken. Plaats eerst de ingrediënten op de rekjes boven de ketel. Dan gaan ze in de ketel. Daarna wordt verteld wat goed is en wat niet, en kun je mischien de goede combinatie maken.
Space Bomber

Space Bomber

Behendigheid Spelletjes 1,9 In dit spel is het de bedoeling dat je bommen plaatst om de kratten te laten exploderen, om zo de buitenaardse wezens te overwinnen.
Juweel Zoeker

Juweel Zoeker

Meisjes Spelletjes 1,9 Probeer in elke level zoveel mogelijk juwelen op te graven. Per level wordt verwacht dat je voor een minimaal bedrag aan juwelen hebt opgegraven. Je kunt dingen kopen in de winkel maar je kunt je geld ook bewaren zodat je het in de volgende level wat makkelijker hebt..
Gek bommetje

Gek bommetje

Aktie Spelletjes 1,9 Jij bent een levende bom, die als doel heeft om zombies uit te schakelen. Spring eerst door het vuur om je lont aan te steken, waarna het aftellen begint. Zorg dat je op tijd bij de zombie bent, zodat je vlakbij hem staat wanneer je ontploft!
Space Invaders 2

Space Invaders 2

Aktie Spelletjes 1,9 De klassieke Space Invaders game. Schiet alle aliens neer met je kanon.
Zwaarden en Sandalen 6

Zwaarden en Sandalen 6

Aktie Spelletjes 1,9 Train deze jongen en maak een echte strijder van hem. Door veel te oefenen en de juiste skills op te waarderen kun je ervoor zorgen dat je onverslaanbaar wordt.
Commander

Commander

Denk Spelletjes 1,9 Geef jouw team de juiste intructies om het level te behalen.
Tessa's Trouwdag

Tessa's Trouwdag

Meisjes Spelletjes 1,9 Dit is het eerste deel van de Tessa serie. Tessa gaat met Tom trouwen. Ze wil er op deze belangrijke dag graag heel mooi uitzien. Welke jurk past het best bij haar: de roze of de rode. Jij mag het zeggen. Zorg ervoor dat Tessa en Tom romantisch worden opgemaakt en aangekleed. Met jouw hulp zullen ze er geweldig uitzien op hun bruiloft.
Sue's sprookje

Sue's sprookje

Meisjes Spelletjes 1,9 Sue is een prinsesje. Ze wil graag naar buiten, maar ze wil er natuurlijk wel als een echt prinsesje uit blijven zien. Daarom wacht ze tot jij haar prachtig aankleedt. Je kunt kiezen uit verschillende jurkjes, schoenen en kroontjes. Ga dan naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond uit bij Sue het prinsesje. Zoek daar ook bijpassende decoraties bij uit. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken, en je kunt ze neerzetten waar jij dat leuk vindt.
Super Tank

Super Tank

Avontuur Spelletjes 1,9 Probeer om met deze groene tank langs alle hindernissen en robots heen te komen. Pas op dat je niet het ravijn in valt.
Kindjes en Cijfers

Kindjes en Cijfers

Denk Spelletjes 1,9 Zoek in dit spel de verborgen cijfers. Kijk heel aandachtig naar deze leuke kinderplaatjes. Kun je de nummers vinden? Je moet wel een beetje snel zijn anders is de tijd om en moet je weer opnieuw beginnen. Er zijn drie levels in dit cijferspel.
Bike Racer

Bike Racer

Race Spelletjes 1,9 Kies een parcours, een motorfiets en racen maar!
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spelletjes 1,9 Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Richten en Schieten

Richten en Schieten

Behendigheid Spelletjes 1,9 Schiet het doel neer, wat in de linker bovenhoek aangewezen staat.
Mysterieuze zoektocht

Mysterieuze zoektocht

Denk Spelletjes 1,9 Help deze arme boer om zijn trieste bestaan iets op te vrolijken door in ieder plaatje dat verschijnt, de ontbrekende voorwerpen, letters of getallen op te zoeken. Stap voor stap kom je zo tot de ontknoping van het verhaal!
Samorost 2

Samorost 2

Avontuur Spelletjes 1,8 Red je hond die ontvoerd is door buitenaardse wezen. Ga door de verschillende levels heen door op de goede plekken te klikken.
Johnny Depp Opmaken

Johnny Depp Opmaken

Meisjes Spelletjes 1,8 Probeer deze acteur uit Pirates of the Caribbean zo mooi mogelijk op te maken en aan te kleden.
Schaken 2

Schaken 2

Denk Spelletjes 1,8 Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Ballonnen

Ballonnen

Denk Spelletjes 1,8 Speel de ballonnen variant van Bejeweled. Probeer om 3 dezelfde kleur ballonnen op 1 rij te krijgen.
Trial 11

Trial 11

Behendigheid Spelletjes 1,8 In dit trialspel kan je verschillende onderdelen spelen. Een tijdrace waarin je zo snel mogelijk naar de eindstreep moet proberen te komen en een race tegen andere spelers en dan moet je proberen eerste te worden.
League Bowling

League Bowling

Sport Spelletjes 1,8 Je gaat bowlen. Probeer strikes te maken. Als je een strike of spare(in 1 of 2 keer alle kegels om hebben gegooit) dan krijg je een geinig filmpje te zien.
Knappende Knikkers

Knappende Knikkers

Behendigheid Spelletjes 1,8 Ben je snel met een muis? Laat de bollen knappen voordat ze elkaar raken.
Youda Safari

Youda Safari

Avontuur Spelletjes 1,8 Bezorg de toeristen een unieke vakantie! Loods je bezoekers langs maffe apen, rebelse neushoorns en hilarische nijlpaarden. Pas op voor de leeuwen en zoek naar meer coole wilde dieren in dit fantastische safari spel!
Wraak van de bosdieren

Wraak van de bosdieren

Aktie Spelletjes 1,8 Wanneer op een dag een konijn wordt doodgereden, besluiten de dieren uit het bos om wraak te nemen. Dit kan zo niet langer! Al die automobilisten die maar langs komen razen en niet eens te moeite nemen om vaart te minderen. Daarom bouwen ze een voertuig, dat ze vanuit de berm de weg op schieten, om zo veel mogelijk chaos en botsingen te veroorzaken op de weg. Wie weet wordt de weg dan ooit weer een plek waar dieren veilig overheen kunnen lopen, van de ene kant van het bos naar de andere!
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.

Spelletjes - Menu Little Game