Advertentie
Kanon aan de kust

Kanon aan de kust

Aktie Spelletjes 1,8 Probeer in zo min mogelijk pogingen de piraatjes uit hun boten te schieten met je kanon!
Sift Heads 2

Sift Heads 2

Aktie Spelletjes 1,8 Een leuk Xiao Xiao-verhaal, waarin je moet proberen om allerlei opdrachten uit te voeren.
Tom & Jerry koelkastgevecht

Tom & Jerry koelkastgevecht

Behendigheid Spelletjes 1,8 Jerry steelt de hele koelkast leeg als Tom niet uitkijkt! Kies Tom of Jerry als personage en scoor punten door de ander te slim af te zijn!
Zingpaarden

Zingpaarden

Behendigheid Spelletjes 1,8 Klik op de paarden die een leuk geluidje maken, hiermee kun je dan een leuk melodietje.
Mode in het ziekenhuis

Mode in het ziekenhuis

Meisjes Spelletjes 1,8 In dit spel gaan we de zusters in het ziekenhuis mooi aankleden. Deze drie verpleegsters zorgen goed voor alle patiënten in hun ziekenhuis. Zoek jij een passende outfit voor ze uit? Eerst de make-up en de kapsels en daarna de kleding. Wat voor kapje krijgt jouw zuster op? En welk jasje en welke schoenen kies je voor haar uit? Gaat ze de patiënten welkom heten of moet ze assisteren op de operatiekamer? Gaat ze naar buiten met krukken voor een hulpbehoevende patiënt of komt ze langs met een grote injectiespuit? Er is genoeg te doen in dit ziekenhuis!
Toren Verdedigen 22

Toren Verdedigen 22

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig je kasteel door torens te plaatsen op strategische plekken.
Tetrix 2

Tetrix 2

Behendigheid Spelletjes 1,8 Speel Tetrix 2, een leuke 3D variant van Tetris!
Steppenwolf 9

Steppenwolf 9

Avontuur Spelletjes 1,8 Dit is deel 9 van Steppenwolf. Je staat onder schot en bent de enige overlevende. Het grote avontuur begint!
Onverwoestbare Tank

Onverwoestbare Tank

Aktie Spelletjes 1,8 In dit spel ben je een onverwoestbare Tank. Gebruik jezelf om je als een raket op je vijanden af te schieten. Voordat je kunt beginnen, moet je eerst de instructies in het spel lezen!
Sim Taxi Lotopolis City

Sim Taxi Lotopolis City

Race Spelletjes 1,8 Je bent taxichauffeur in Lotopolis City. Laat passagiers instappen en breng ze naar hun bestemming of verzamel munten voor extra inkomsten. Let wel op dat je niet met andere auto's botst of over vreemde voorwerpen op de weg rijdt, want dit kost je geld. En maak dat je wegkomt als de politie eraankomt!
Julia's leger

Julia's leger

Behendigheid Spelletjes 1,8 Dit is een vechtspel waarin je allerlei vreemde schepsels tegen elkaar laat strijden in een al even vreemde wereld. Na ieder gevecht kun je je legertje upgraden met nieuwe soldaten en edelstenen. Wat een mooie graphics heeft dit spel! Speel het nu en geniet ervan!
Kraak die Code

Kraak die Code

Denk Spelletjes 1,8 Om de code te kraken, is het de bedoeling dat je in zo min mogelijk zetten de paarse vierkantjes vult met een kleur die op dat moment links onderaan staat. Wanneer er bijvoorbeeld op dat moment een lichtgroen blokje onderaan staat, moet je de andere blokjes net zo schuiven tot je de paarse blokjes vult met een lichtgroene binnenkant.
Kanarie in de mijn

Kanarie in de mijn

Avontuur Spelletjes 1,8 Kanaries met claustrofobie, opgelet: zorg dat jullie niet net als deze kanarie de mijn in worden gestuurd! Dit dappere beestje is aangenomen om in deze mijn te komen werken. Zijn gereedschap is een drilboor, waarmee hij stukken rots moet doorboren, waarna het onderste gedeelte naar beneden stort. Sommige stukken rots kan hij niet in één keer doorboren: hier moet hij een stuk uit 'snijden', en dat er vervolgens tussenuit duwen. Soms staan er wat karretjes in de weg: ook deze kun je gewoon opzij duwen. Zorg dat je de juiste gangen neemt, en probeer om niet ingehaald te worden door het beeldscherm, dat van links naar rechts beweegt.
Oorlog zonder einde

Oorlog zonder einde

Aktie Spelletjes 1,8 In dit uitvoerige verdedigingsspel moet je allerlei loopgraven, bunkers en anti-tank raketten bouwen om verscheidene golven van aanvallende vijandelijke soldaten tegen te houden. Kies het verdedigingsmiddel dat je wilt gebruiken, zoek er een plek voor achter je linie, draai het, plaats het en zet er soldaten in. Er zijn ook upgrade- en reparatieopties. Als je klaar bent met het bouwen van je fort, kun je op 'Ready' klikken. Succes!
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spelletjes 1,8 Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Bratz Opmaken

Bratz Opmaken

Meisjes Spelletjes 1,8 Probeer deze meisjes zo mooi mogelijk op te maken.
Vijf

Vijf

Denk Spelletjes 1,8 Probeer 5 of meer stenen van de zelfde kleur bij elkaar te krijgen. Je kan de stenen overal heen verplaatsen zolang de weg ernaar toe vrij is.
Eilandschutter

Eilandschutter

Behendigheid Spelletjes 1,8 Dit is een spannend schietspel dat zich afspeelt op een eiland. Het eiland SNAFU is bezet door slechteriken en jij, als sluipschutter, gaat proberen om het eiland te bevrijden. Je moet hiervoor alle boeven neerschieten en zo veel mogelijk onschuldige burgers redden. De burgers vluchten trouwens pas wanneer de vijand, die naast ze staat, dood is. Wanneer een vijand rood omcirkeld is, kun je niet op hem schieten! Probeer om aanvallen te combineren: dit levert je nog meer punten op! Zodra de vijand op je wil schieten, zoek je dekking. Als je dit maar lang genoeg doet, geeft de vijand het op en herstelt je gezondheid ook nog eens. Let op: je munitie is beperkt, dus ga er zuinig mee om.
Scooby Doo Monster

Scooby Doo Monster

Behendigheid Spelletjes 1,8 Gooi voedsel tegen de monsters aan, die overal vandaan komen. Zorg dat je met de Mystery Machine als eerste over de finish komt!
Disco Sims

Disco Sims

Denk Spelletjes 1,8 Probeer om deze dance club te leiden. Maar pas op dat je niet in de min komt want dan is het gameover.
Barbie-avontuur

Barbie-avontuur

Meisjes Spelletjes 1,8 Je gaat met Barbie naar een kasteel. Daar moet je alle levels zien te doorlopen. Bij het tweede level word je veel kleiner. Daar kom je dus 'grotere' beesten tegen.
Uitgaan en Mode

Uitgaan en Mode

Meisjes Spelletjes 1,8 Deze vier vrienden zitten te trappelen om op stap te gaan. Het is weekend en ze hebben zin in een feestje! Zorg ervoor dat ze de juiste kleding hebben voor een avondje stappen. De meisjes willen een mooi kapsel, een stralende make-up en kleurig gelakte nagels. Vergeet ook niet om een mooie ring uit te zoeken. De jongens willen een lekker kleurtje en een mooi gezicht. Steek ze tenslotte in de kleren en kijk waar ze heen zullen gaan. De pub, de club of het restaurant? Je kunt je vier vrienden zo groot of klein maken als je zelf wilt. Ook kun je zelf ballonnen, bloemen en lampen aan de achtergrond toevoegen.
Mijn grote vrachtwagen 2

Mijn grote vrachtwagen 2

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer deze vrachtwagen op de juiste plek te parkeren zonder andere auto's of voorwerpen te raken.
Mooi paardje

Mooi paardje

Meisjes Spelletjes 1,8 Kijk eens wat een lieve paarden. Welke is jouw favoriet? Kies maar. De paarden komen naar de salon voor een feestelijke knipbeurt en outfit. In dit paardenspel kun je het paard knippen en opmaken zoals jij dat wilt, maar je kunt ook proberen om de voorbeeldpaarden exact na te maken. Allebei de opties zijn reuze leuk. Veel plezier met je paarden! Vergeet niet om je vrienden op Facebook te vertellen over dit grappige paardenspel.
Stalingrad

Stalingrad

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig Stalingrad tegen de Duitse inval! Bouw je verdedigingswerk op strategische plekken zodat alle troepen worden tegengehouden.
Toren Verdedigen 18

Toren Verdedigen 18

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig de grensovergang tegen illegale immigranten door op tactische plaatsen wapens neer te zetten.
Galaboetiek

Galaboetiek

Meisjes Spelletjes 1,8 Beroemde filmsterren en zangers hebben in de bekende roddelbladen vaak de prachtigste kleding aan. Vooral als ze naar een feestje gaan, zijn ze mooi aangekleed. Vandaag gaat er een winkel open waarin iedereen dit soort galakleding kan komen bekijken en kopen. Je kunt hier een jurk uitzoeken zoals filmsterren die ook dragen. Heb je zin om mee te helpen in deze zaak? Geef je klanten het gevoel dat ze bijzonder zijn, net zo bijzonder als de beroemdheden op de rode loper. Help ze met het uitzoeken van een jurk waarmee ze zeker de show zullen stelen? Het lijkt mij een superjob!
Stick tankgevecht

Stick tankgevecht

Aktie Spelletjes 1,8 Je kunt dit tank-vechtspel aanpassen aan je eigen wensen in het gedeelte 'Skirmish setup'. Hier kun je bijvoorbeeld kiezen welk gametype je wilt spelen, hoeveel geallieerden en vijanden je wilt hebben, welke tijdslimiet, en welke kaart je wilt gebruiken. Veel plezier in bij het spelen van Stick tankgevecht!
Huisdieren Verzorgen 2

Huisdieren Verzorgen 2

Behendigheid Spelletjes 1,8 Zorg goed voor je lieve huisdieren! Hoe lang kun jij je puppy, poesje, hamster en konijn gelukkig houden?
Boksen 4

Boksen 4

Sport Spelletjes 1,8 Probeer om al je partijen te winnen zodat je zo hoog mogelijk in het toernooi schema komt.
Mascot kombat

Mascot kombat

Aktie Spelletjes 1,8 Vecht tegen de mascottes van de american football in tekken-style (playstation).
Fietswedstrijd

Fietswedstrijd

Behendigheid Spelletjes 1,8 Je bent door je vrienden uitgedaagd voor een wedstrijdje fietsen. Je wilt natuurlijk wel winnen!

Spelletjes - Menu Little Game