Advertentie
Bediening 17

Bediening 17

Behendigheid Spelletjes 1,8 Bedien je klanten voordat ze boos worden en weg lopen, want dat is slecht voor de naam van het restaurant.
Pinguïn Sumo

Pinguïn Sumo

Behendigheid Spelletjes 1,8 Speel dit spel alleen of met zijn tweeën! Duw de andere Pinguïn het water in!
Een schoon huis

Een schoon huis

Meisjes Spelletjes 1,8 De school is uit, en Michael komt thuis, waar hij in de gang een rommeltje aantreft. Help hem om de boel in de juiste volgorde schoon te maken. Daarna helpt hij zijn ouders bij het tafel dekken, en is het na het eten tijd om de tafel weer af te ruimen... Voordat hij buiten mag spelen met zijn vriendjes, moet hij eerst zijn kamer opruimen, en het speelgoed in de woonkamer opruimen.
Sonic Karakter Ontwerper

Sonic Karakter Ontwerper

Avontuur Spelletjes 1,8 Ontwerp je eigen unieke Sonic poppetje.
Monster Truck Taxi

Monster Truck Taxi

Aktie Spelletjes 1,8 Da's een bijzondere taxi: een monstertruck! Lijkt het jou leuk om dit monsterlijk grote voertuig te besturen? Haal je klanten op tijd op en breng ze naar hun bestemming.
Sneeuwbalgevecht

Sneeuwbalgevecht

Behendigheid Spelletjes 1,8 Gooi telkens om de beurt een sneeuwbal tegen je tegenstander aan. Versla je tegenstander drie keer om je fort succesvol te verdedigen.
Kussen op Kantoor

Kussen op Kantoor

Meisjes Spelletjes 1,8 In dit spel bevind jij je op een kantoor. De jongen en het meisje zijn verliefd en willen graag met elkaar zoenen, maar hun baas mag het niet weten. Als de baas erachter zou komen, zou ze heel erg boos worden. Help dit stelletje daarom, elkaar stiekem te kussen. Er zijn verschillende levels in dit spel. Je gaat naar het volgende level als de groene balk onder het spel vol is. Als iemand anders het stelletje betrapt, terwijl ze staan de zoenen, moet je opnieuw beginnen.
40 x Ontsnappen

40 x Ontsnappen

Denk Spelletjes 1,8 Heb jij genoeg skills om veertig keer te kunnen ontsnappen uit dezelfde kamer? Je hoeft hiervoor niet sterk of snel te zijn, maar wel vindingrijk. Klik op de juiste plek om de letters E S C A P E groen op te laten lichten: dan gaat de deur namelijk open. De eerste levels zijn nog eenvoudig: klikken op de knop rechts naast de deur, op de letters zelf, op de cijfers 123456, maar daarna wordt het echt puzzelwerk! Succes.
Ontsnap

Ontsnap

Denk Spelletjes 1,8 Probeer te ontsnappen uit de gevangenis!
BMX Pro Style

BMX Pro Style

Sport Spelletjes 1,8 Maak de mooiste stunts op deze BMX fiets. Pas op dat je niet valt, want dan moet je weer opnieuw beginnen.
Gouden Scarabee

Gouden Scarabee

Behendigheid Spelletjes 1,8 In het oude Egypte was de scarabee, een soort mestkever, heilig. In dit spel maak jij een sprong terug in de tijd, naar het Egypte van de farao's en de piramides. Pak alle gouden scarabeeën die er in een level zijn! Maak gebruik van de oranje blokjes en verander op het juiste moment van vorm (vierkant of cirkel).
Batman vs freeze

Batman vs freeze

Aktie Spelletjes 1,8 Vecht als Batman tegen Mr. Freeze z'n ijswappens in verschillende levels.
Happig visje

Happig visje

Behendigheid Spelletjes 1,8 Dit hongerige minivisje wil alleen maar eten en groeien! Hoe meer hij eet, hoe harder hij groeit. Kijk wel uit dat het visje alleen die vissen opeet, die kleiner zijn dan hijzelf. Als hij tegen een grotere vis aanzwemt, eet die hem op en wordt dat dus zijn dood. Het visje moet dus klein beginnen. Hoe groter hij wordt, hoe groter de vissen die hij kan vangen en hoe groter de keuze die hij heeft om een lekker hapje uit te zoeken. Help dit kleine visje om een reuzenvis te worden!
Sumo Voetbal

Sumo Voetbal

Sport Spelletjes 1,8 Probeer om met beide poppetjes die tegen elkaar spelen te winnen!
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Rubberboot 2

Rubberboot 2

Race Spelletjes 1,8 Probeer te blijven zitten op je rubberboot achter de speedboot en ontwijk de voorwerpen die je tegenkomt.
Schaapstraat

Schaapstraat

Behendigheid Spelletjes 1,8 Help jij dit schaap om de gevaarlijke snelweg over te steken? Daarna moet het ook nog het water over. Wanneer je schaap de overkant heeft bereikt en lekker kan grazen, kun je aan de volgende klus beginnen: er willen namelijk nog veel meer schapen oversteken!
Dammen 4

Dammen 4

Denk Spelletjes 1,8 Drie varianten op dammen in één spel, dat is leuk!
Rufus Snowboarden

Rufus Snowboarden

Sport Spelletjes 1,8 Probeer om met Rufus zo snel mogelijk beneden te komen en obstakels te vermijden.
Bubbleblaster

Bubbleblaster

Denk Spelletjes 1,8 Schiet op de bubbels en zorg dat je van alles raakt.
Hamburgermeisje

Hamburgermeisje

Denk Spelletjes 1,8 Maak de hamburgers uit het voorbeeld zo snel mogelijk precies na.
Bruiloftstaart

Bruiloftstaart

Meisjes Spelletjes 1,8 Probeer voor de aanstaande bruiloft een mooie bruiloftstaart te maken. Kies de kleur taart, de kleur slagroom en voeg tenslotte een leuke decoratie toe.
Puzzle Bobble

Puzzle Bobble

Denk Spelletjes 1,8 Maak een combinatie van 3 of meer bubbels en maak het veld schoon!
Volleybal 5

Volleybal 5

Sport Spelletjes 1,8 Probeer zover mogelijk te komen in deze volleybal competitie.
Scooter Race

Scooter Race

Race Spelletjes 1,8 Probeer als eerste over de eindstreep te rijden met je opgevoerde scooter.
Mimi's Wereld

Mimi's Wereld

Meisjes Spelletjes 1,8 Verken samen met Mimi haar hele wereld. Klik de plekken op je scherm aan waar ze naar toe moet lopen.
Pizza's Maken

Pizza's Maken

Kids Spelletjes 1,8 Probeer de pizza's zo goed mogelijk na te maken. Kijk goed welke ingrediënten op het orgineel liggen en sleep deze ingrediënten vervolgens naar je eigen pizza en leg ze op de goede plek.
Bevrijd de Ambassadeur

Bevrijd de Ambassadeur

Aktie Spelletjes 1,8 Bevrijdt de dochter van de Chinese ambassadeur van de kipnappers!
Vrije Trap 2

Vrije Trap 2

Sport Spelletjes 1,8 Schiet de bal langs de muur heen en zorg dat hij in de goal komt!
Arkanoid 7

Arkanoid 7

Behendigheid Spelletjes 1,8 Speel alle blokjes weg om naar de volgende level te gaan. Je kan ook power-ups verzamelen zodat je bijvoorbeeld extra ballen krijgt, sterkere ballen, snellere ballen etc.
Fight for Glorton

Fight for Glorton

Aktie Spelletjes 1,8 Versla je tegenstanders in alle levels! Je kunt dit spel zowel in de single player modus als in de multiplayer modus spelen.

Spelletjes - Menu Little Game