Advertentie
Zoek de playknop 3

Zoek de playknop 3

Denk Spelletjes 1,8 De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Pinboliada

Pinboliada

Denk Spelletjes 1,8 Probeer om in deze flipperkastvariant van Zuma alle balletjes weg te spelen door steeds groepjes van 3 dezelfde kleuren te maken.
Zomerse Barbie

Zomerse Barbie

Meisjes Spelletjes 1,8 In dit modespel ga je een zomerse outfit samenstellen voor Barbie. Zoek een zomers kapsel en luchtige, lichte make up voor haar uit. Een leuke armband en haarstrik horen daar natuurlijk ook bij! Omdat Barbie vandaag aan het strand is, kun je voor haar een hippe bikini kiezen, en open schoentjes.
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spelletjes 1,8 Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar de volgende klant.
Helikopterspel 8

Helikopterspel 8

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig je schip tegen de vijandige duikboten! Dit doe je door vanuit je helikopter de duikboten tot zinken te brengen met torpedo's. Daarna moet je de bemanningleden ophalen en kun je vertrekken. Er zijn ook schepen en vijandige helikopters die op je schieten, dus wees op je hoede!
Hondenkapper

Hondenkapper

Meisjes Spelletjes 1,8 Je hondje is bij de kapper. Zorg ervoor dat hij zo mooi mogelijk wordt opgemaakt!
Gekke trekker

Gekke trekker

Race Spelletjes 1,8 Stap op je gele tractor en rijd een uitdagende race over het platteland! Probeer onderweg 'boosters' te pakken en voer alle opdrachten uit. In het eerste level moet je bijvoorbeeld als eerste eindigen, 15 auto's laten ontploffen en 10 hoefijzers verzamelen. Pak zo veel mogelijk pompoenen, harten, hoefijzers en andere bonussen!
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spelletjes 1,7 Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Vernietigende Monstertruck

Vernietigende Monstertruck

Race Spelletjes 1,7 Hoe meer je met deze monstertruck vernietigt, hoe meer punten je krijgt!
Sue Stiekem snoepen

Sue Stiekem snoepen

Meisjes Spelletjes 1,7 Laat Sue zoveel mogelijk stiekem snoepen, maar pas op voor de lerares.
Zombies in de Nacht

Zombies in de Nacht

Aktie Spelletjes 1,7 Probeer om alle zombies neer te schieten.
Wiggi's Wereld

Wiggi's Wereld

Avontuur Spelletjes 1,7 Maak je eigen Wiggi, verzamel fruit en bereik de vlag om het level te behalen.
Sonic Shadow XS

Sonic Shadow XS

Avontuur Spelletjes 1,7 Sonic XS komt je pakken! Je hebt 60 seconden om door het vuurlevel naar je schuilplaats te komen. Verzamel onderweg muntjes om je score te verhogen. Hoe sneller je bent, hoe beter je score!
Lieve Pony Bella

Lieve Pony Bella

Meisjes Spelletjes 1,7 In dit spel zorg je voor een kleine pony. Haar naam is Bella. Bella wil graag circusartiest worden, maar dat valt niet altijd mee als je nog zo klein bent. Soms is Bella bang en verdrietig. Jij moet er dan voor zorgen dat Bella zich weer gelukkig voelt. Dat kan je doen door haar lekkere dingen te voeren en haar te knuffelen. Als Bella rustig is en zich op haar gemak voelt, kun je haar aankleden en opmaken. Ook kun je het haar van Bella wassen en mooi maken. Als dat allemaal is gebeurd, is deze kleine pony klaar voor haar optreden in het circus. De mensen die naar de voorstelling komen kijken, vinden vast dat je Bella heel goed verzorgd hebt!
Bruiloft Opmaken

Bruiloft Opmaken

Meisjes Spelletjes 1,7 Gebruik je muis om dit spel te kunnen spelen.
Kleuren en paarden

Kleuren en paarden

Meisjes Spelletjes 1,7 In dit spel zie je een heleboel verschillende paarden en kleuren. Kies maar uit wat je leuk vindt! Gebruik je een potlood of een penseel? Wil je een paard in de wei of teken je liever zelf een achtergrond? Wordt jouw paard zwart of knalgroen? Doe je best en word een echte kleurenkunstenaar.
Spookhuis II Zwarte Zee

Spookhuis II Zwarte Zee

Avontuur Spelletjes 1,7 Hector heeft een schatkaart gevonden! Er komt een schip aan, en Hector twijfelt geen seconde: hij wil mee, op jacht naar de schat die ergens in de Zwarte Zee verstopt ligt! Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Dieren aankleden

Dieren aankleden

Meisjes Spelletjes 1,7 Kleedt deze stripfiguren zoals jij wilt.
Tessa's nieuwe hond

Tessa's nieuwe hond

Meisjes Spelletjes 1,7 Dit is alweer het zesde Tessaspel. In dit deel is Tessa op zoek naar een nieuwe hond. Je moet haar wel helpen. Jij kunt een geweldige hond voor Tessa maken in dit spel. Hiervoor kies je een staart, ogen, een neus, oren, poten, kleuren, achtergronden en nog veel meer, en daar is hij dan: Tessa's nieuwe hond.
Line Rider

Line Rider

Behendigheid Spelletjes 1,7 Teken je eigen racebaan en race er daarna met je slee overheen.
Opmaken voor de Zomer 2

Opmaken voor de Zomer 2

Meisjes Spelletjes 1,7 Maak dit meisje op voor de zomer!
Break it

Break it

Behendigheid Spelletjes 1,7 Zorg dat het balletje op het balkje stuitert en laat alle blokjes zo verdwijnen.
Panda Golf 2

Panda Golf 2

Behendigheid Spelletjes 1,7 Jij bent een klein, lief pandabeertje dat moet proberen om het balletje zo snel mogelijk naar de hole te brengen.
Eekhoorntje Ontsnapt

Eekhoorntje Ontsnapt

Avontuur Spelletjes 1,7 Help jij dit kleine eekhoornpiraatje te ontsnappen.
Moby Blaster

Moby Blaster

Behendigheid Spelletjes 1,7 Houd de bal hoog net zolang tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spelletjes 1,7 Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Base Jump

Base Jump

Sport Spelletjes 1,7 Versla je tegenstanders in dit extreme sportspel. Hoe later je je parachute opendoet, hoe sneller je op de grond bent, maar als je je parachute te laat opendoet, kost je dit wel je gezondheid.
Bot arena 3

Bot arena 3

Aktie Spelletjes 1,7 Bouw vechtrobots om in verschillende arena's tegen een vijandig team aan te treden. Als je wint, verdien je geld om betere robots te bouwen. Om een robot te bouwen, kies in de Shop voor een model (chassis), de beste pantsering (plating) en extra onderdelen (components), die je voor verscheidene dingen kunt gebruiken. Monteer de pantsering en de onderdelen op de bot van je keuze door op ze te klikken dan voor 'mount' te kiezen. Al je vechtbots samen hebben een bepaald gewicht; dit is belangrijk, omdat niet alle arena's dezelfde gewichtsklassen toelaten. Succes!
Raket Auto 2

Raket Auto 2

Behendigheid Spelletjes 1,7 Race met je raket auto over de weg.
Meisjes Aankleden

Meisjes Aankleden

Meisjes Spelletjes 1,7 De meiden hebben afgesproken in het park om samen te gaan joggen. Geef ze alle 3 de juiste kleding om te dragen.

Spelletjes - Menu Little Game