Advertentie
Bejeweled 18

Bejeweled 18

Avontuur Spelletjes 1,7 Speel 3 of meer dezelfde figuren weg om schade aan te richten bij je tegenstander of jezelf weer extra levens te geven.
Meiden Gevecht

Meiden Gevecht

Aktie Spelletjes 1,7 Vecht tegen verschillende meisjes en probeer van ze te winnen!
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spelletjes 1,7 Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Zoek de verschillen 6

Zoek de verschillen 6

Denk Spelletjes 1,7 Kijk goed naar de plaatjes en ontdek de 5 verschillen.
Isis

Isis

Denk Spelletjes 1,7 Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
BMX fietsen 5

BMX fietsen 5

Behendigheid Spelletjes 1,7 Laat je tricks zien en probeer zoveel mogelijk punten te halen om naar de volgende level te kunnen. Pas op dat je niet valt, want dan moet je opnieuw beginnen.
Beladen wagen

Beladen wagen

Race Spelletjes 1,7 Stuur je truck door de ruige landschappen heen en zorg dat je je lading niet verliest! Deze game heeft in totaal 24 levels, probeer helemaal tot het eind te komen!
Diamantendwerg

Diamantendwerg

Denk Spelletjes 1,7 Deze dwerg werkt in een mijn, waar hij continu op zoek is naar diamanten. Deze diamanten zijn alleen vaak moeilijk bereikbaar, en hij kan daar als kleine dwerg sowieso niet bij. Jij wel, met je schaar: knip de kettingen door waar de diamanten aan zitten, en probeer de diamant naar de juten zak van de kleine mijnwerker te laten rollen. Onderweg moeten ze zo veel mogelijk muntjes raken, voor extra score. Er wonen ook ratten in de mijn, die er alles aan zullen doen om de diamanten tegen te houden. Probeer deze dieren dus te ontwijken. Maak de kabouter blij, en probeer een topscore te halen!
Trial 15

Trial 15

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer door het uitvoeren van de stunts de benodigde punten te scoren om naar de volgende level te gaan. Pas op dat je niet valt.
Tafeltennis 7

Tafeltennis 7

Sport Spelletjes 1,7 Reageer snel in deze tafeltennisgame.
Bevrijd het Aapje 2

Bevrijd het Aapje 2

Denk Spelletjes 1,7 Help jij deze aap om te ontsnappen uit de doolhof?
Zoek lieve Doornroosje

Zoek lieve Doornroosje

Meisjes Spelletjes 1,7 Speel dit sprookjesspel met een prachtige prinses. Lang, lang geleden woonde er een mooie prinses in een ver land. Deze prinses heette Doornroosje. Doornroosje is een sprookje dat voor het eerst gepubliceerd in Italië door Giambattista Basile in 1634 met de titel Sole, Luna e Talia. Later is het ook opgetekend door de gebroeders Grimm in hun Kinder- und Hausmärchen. Doornroosje is een meisje dat zich aan een spinnewiel prikte en daardoor in een diepe slaap viel. Een prins kwam haar wakker kussen, waarna ze met hem trouwde. Lees in dit spel hoe het verder gaat. Zoek de verschillen in elk level van het spel. Je kunt kiezen uit drie speelopties: makkelijk, medium en moeilijk.
Fishy 5

Fishy 5

Behendigheid Spelletjes 1,7 Help Choper rond te zwemmen en zoveel mogelijk rode wormen te pakken!
Xiao Xiao 4

Xiao Xiao 4

Aktie Spelletjes 1,7 Je loopt door een oorlogsgebied en wordt continu beschoten. Bovendien krijg je ook nog een heleboel granaten op je af. Als je het moeilijk vindt, kun je ook altijd een beetje valsspelen door de rechter pijltjestoets en Caps Lock ingedrukt te houden.
Munten Verzamelen 2

Munten Verzamelen 2

Avontuur Spelletjes 1,7 Verzamel alle muntjes en vind de uitgang! Maar pas op voor de vijanden!
Hond Kleuren

Hond Kleuren

Kids Spelletjes 1,7 Kleur deze hond mooi in.
Zoek het snoepje

Zoek het snoepje

Denk Spelletjes 1,7 Ga op zoek naar snoepjes op een stoffige zolder en probeer hierbij telkens ook de drie verborgen sterretjes te vinden! Je kunt voorwerpen ook verplaatsen of laten verdwijnen.
Prinsesje's kapsalon

Prinsesje's kapsalon

Meisjes Spelletjes 1,7 Ook prinsesjes hebben meestal een baan. Dit prinsesje heeft een kapsalon en die ziet er heel leuk uit. Help jij haar met het inrichten van de verschillende ruimtes?
Xevoz

Xevoz

Aktie Spelletjes 1,7 Leid je poppetje door het level en overwin alle beesten!
Tetris Arcade

Tetris Arcade

Behendigheid Spelletjes 1,7 Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij!
Mardek 1

Mardek 1

Avontuur Spelletjes 1,7 Speel nu deze uitgebreide en leuke RPG game!
Kasteelgevecht

Kasteelgevecht

Behendigheid Spelletjes 1,7 Richt het kanon en schiet het grote kasteel van de vijand kapot!
Baseballteam

Baseballteam

Sport Spelletjes 1,7 Kies je team en begin daarna met honkballen. Kies in welke richting je slaat, zodat je een homerun kunt maken als je op tijd en in de goede richting slaat. Veel succes!
Spookhuis 3

Spookhuis 3

Avontuur Spelletjes 1,7 Leid Hector door de puzzels van de Gele Kamer in dit spookhuis!
Motormagnaat

Motormagnaat

Denk Spelletjes 1,7 Blijf op kop in deze race en bouw de beste en snelste motoren! Gebruik je geld verstandig en koop er onderdelen van en betaal er je monteurs en coureurs van. Wanneer vier van je motoren in dezelfde race eerste, tweede, derde en vierde eindigen, word je een echte Motormagnaat.
Toren Verdedigen 15

Toren Verdedigen 15

Aktie Spelletjes 1,7 Verdedig de bloemen in de tuin tegen aanvallen van verschillende insecten. Bouw verschillende verdedigingslinies om de insecten die op weg zijn naar de bloemen te vernietigen.
Dierentuin inrichten

Dierentuin inrichten

Meisjes Spelletjes 1,7 Laten we vandaag een dagje in de dierentuin gaan rondkijken. We nemen alle honden mee. Ze kunnen daar lekker ravotten en snuffelen. Maak een indeling waar je de vissen wilt hebben en waar de waterplanten. Zet een bankje neer zodat de mensen even lekker kunnen zitten. Op de tafel komen natuurlijk heerlijke drankjes en etenswaren te staan. Pas op dat de honden het niet stiekem opeten. Ga maar zitten en kijk naar de panda's, nijlpaarden, herten, beren en heel veel verschillende vogels. Woef, woef, ook de honden hebben het erg naar hun zin.
Word een supermodel

Word een supermodel

Meisjes Spelletjes 1,7 Droom jij ervan om een supermodel te worden? Probeer hier dan eens uit hoe dat is! Koop prachtige kleding, laat je haar stylen en ga naar een wellnesscentrum. In de balk onderaan in het venster kun je zien hoe het staat met je gezondheid, schoonheid, geld en nog veel meer. Heb je een hoge score, dan kun je meedoen aan de modeshow, om te kijken hoe goed je bent. Elke dag krijg je een nieuwe hoeveelheid geld waarmee je kunt proberen een supermodel te worden. Een reden om dit spel elke dag weer te komen spelen! Je kunt ook extra geld kopen, zodat je meer mooie spullen kunt aanschaffen om te investeren in je uiterlijk!
Strijd der hoofdsteden

Strijd der hoofdsteden

Aktie Spelletjes 1,7 Dit is een oorlogs- en strategiespel waarin jij vanuit jouw hoofdstad alle vijandige hoofdsteden gaat veroveren. Je hebt 5 zetten per beurt, maar je kunt ieder leger slechts één keer per zet verplaatsen. Wanneer jouw hoofdstad is bezet door de vijand, is het spel voorbij. De kracht van je leger wordt uitgedrukt in moreel en mankracht. Moreel is het rode cijfer en mankracht is het zwarte cijfer. Het sterkste leger verslaat automatisch het zwakste. Hoe meer overwinningen, hoe groter het moreel, en omgekeerd: hoe meer verliezen je leger lijdt, hoe slechter het is gesteld met het moreel. Kies je land door erop te klikken. Je kunt ook voor een andere kaart kiezen door bovenaan het kaartnummer in te voeren, of door op 'random map' te klikken.
Manege Hulp

Manege Hulp

Meisjes Spelletjes 1,7 Je bent dol op paarden en elke dag ga je naar de manege om te helpen. Je vindt het heerlijk om voor paarden te zorgen. Op een dag vraagt de eigenaar van de manege, of je voor de dieren wilt zorgen terwijl hij weg is. Als je goed werk levert, kun je manegemanager worden. Doe je best en laat de manege eigenaar zien dat je de taak aankunt. Er zijn verschillende levels in het spel.

Spelletjes - Menu Little Game