Advertentie
Kapitein USA

Kapitein USA

Aktie Spelletjes 1,7 Het is oorlog, en het is jouw missie om mensen te bevrijden. Hiervoor zul je vijandige tanks en soldaten neer moeten schieten.
Base Jump 2

Base Jump 2

Sport Spelletjes 1,7 Versla je tegenstanders in dit extreme sportspel. Hoe later je je parachute opendoet, hoe sneller je op de grond bent, maar als je je parachute te laat opendoet, kost je dit wel je gezondheid.
Bowmaster Prelude

Bowmaster Prelude

Aktie Spelletjes 1,7 Verdedig jouw kasteel tegen indringers! Je kunt in dit spel sparen voor steeds betere wapens. bowmaster Prelude is echt een topspel waar je even voor moet gaan zitten.
Muffins Bakken 2

Muffins Bakken 2

Kids Spelletjes 1,7 Probeer om een lekkere muffin te maken. Doe de ingrediënten in de kom en mix deze vervolgens. Stop het beslag in een vormpje en bak deze vervolgens in de oven totdat je een lekkere muffin hebt.
Tessa's cooking crêpes

Tessa's cooking crêpes

Meisjes Spelletjes 1,7 Vandaag gaan we heerlijke Franse crêpes maken! Pak je bakspullen maar vast. Je hebt nodig: - beslagkom - garde - pan - koekenpan - soeplepel. Zoek de ingrediënten uit het recept bij elkaar en leer in dit kookspel hoe je hiermee fantastische crêpes kunt maken. Het lukt jou vast om dit recept onder de knie te krijgen. Bon appétit! Aan het einde van het spel kun je het recept ook nog printen.
Tafelvoetbal DX

Tafelvoetbal DX

Sport Spelletjes 1,7 Heb jij zin in een potje tafelvoetbal? Kies je favoriete team en speel tegen de drie teams die de computer uitzoekt. Scoor zo veel doelpunten als je kunt en win het toernooi! Veel plezier!
Castle Commander

Castle Commander

Aktie Spelletjes 1,7 Verover alle kastelen en word de baas over het hele land! Ieder kasteel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kies eerst je leger: blauwe zwaardvechters, rode soldaten met bijlen, bruine soldaten met hamers of paarse soldaten met zeisen. Verplaats je mannen naar vijandige of neutrale torens om ze zo te veroveren. Er zijn ook toverspreuken, die je kunt activeren door erop te klikken. In de winkel zijn nieuwe toverspreuken te koop! Kastelen verzamelen goud. Met goud kun je nieuwe eenheden creëren.
Lekkere koekjes!

Lekkere koekjes!

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer om alle mensen iets lekkers te eten te geven in dit taarten bakken-spelletje.
Ben 10 Top Gun

Ben 10 Top Gun

Avontuur Spelletjes 1,7 Vigax heeft Ben's opa ontvoerd en eist de Omnitrix als losgeld, anders doodt hij opa. Ben 10 en zijn vriendin Gwen gaan erop uit om de opa te redden. Kies met wie van de twee je wilt spelen en schiet alle vijanden aan stukken. Succes!
Legertraining: sluipschutters

Legertraining: sluipschutters

Aktie Spelletjes 1,7 Je bent binnengedrongen in vijandelijk gebied en je missie spreekt voor zich: alle vijanden uitschakelen voordat ze jou neerschieten! Hoe preciezer je schiet en hoe vaker je de vijand in het hoofd raakt, hoe meer punten je verdient. Wanneer je kogels op zijn, is herladen niet mogelijk, dus ga efficiënt met je munitie om!
Zwembad Springen

Zwembad Springen

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer vanaf de rand van het zwembad in de zwembanden te springen. Wanneer een persoon er naast springt maar hij/zij niet meer mee doen. Als iedereen af is, is het spel afgelopen.
Sue's Chinees

Sue's Chinees

Meisjes Spelletjes 1,7 Pak het deeg, rol het uit, vul het op, bak de lekkernij en doe ze in de soep.
Street Fighter 7

Street Fighter 7

Aktie Spelletjes 1,7 Leuke Street Fighter versie!
Dragons MA

Dragons MA

Aktie Spelletjes 1,7 Kies 1 van de draken om mee te spelen. Probeer vervolgens zo lang mogelijk te overleven. Je kunt jezelf verdedigen door vuur te spuwen!
Kippenboerderij

Kippenboerderij

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer om genoeg eieren te produceren door de kippen te voeren terwijl ze op hun nest zitten.
Spa en Verzorging

Spa en Verzorging

Meisjes Spelletjes 1,7 In dit verzorgingsspel ga je een dagje meelopen in een beauty resort. Het is er ontzettend druk, en de klanten wachten allemaal op hun behandeling. Help maar snel met het geven van een gezichtsmasker of massage! Als de klanten tevreden zijn, verdien je genoeg om de vereiste dagomzet te halen. Je kunt dan door naar het volgende level. Er zijn in totaal 20 levels in dit spel.
Logeerkamer

Logeerkamer

Denk Spelletjes 1,7 Zoek snel de verstopte voorwerpen die in de plaatjes beneden worden getoond. Kijk goed, want als je op een verkeerd voorwerp klikt, wordt er twintig seconden van je tijd afgetrokken.
Thunderax 9K

Thunderax 9K

Aktie Spelletjes 1,7 Bestuur je straaljager door het vijandige luchtruim, bombardeer tanks en schiet vijanden uit de lucht. Probeer om alle powerups te pakken die hierdoor ontstaan!
Raketaanval

Raketaanval

Aktie Spelletjes 1,6 Pas op! Raketten! Bescherm de gebouwen, schiet alle aanvliegende raketten neer met je kanonnen. Als al je gebouwen vernietigd zijn, heb jij verloren.
Strategy Defense

Strategy Defense

Avontuur Spelletjes 1,6 Probeer om je tegenstanders te verslaan in deze strategie game !
Vliegtuig Begeleiden

Vliegtuig Begeleiden

Behendigheid Spelletjes 1,6 Begeleid alle vliegtuigen zo snel mogelijk naar de terminals zodat de mensen kunnen uitstappen/instappen. Later moet je ook vliegtuigen tanken. Hoe sneller je alles afhandelt des te meer punten je verdient.
Dolfijn Springen 4

Dolfijn Springen 4

Avontuur Spelletjes 1,6 Probeer binnen 2 minuten zoveel mogelijk kunstjes te doen. Als je een goede sprongen maakt bouw je meer snelheid op.
Tessa's nieuwe huis

Tessa's nieuwe huis

Meisjes Spelletjes 1,6 Dit is het vijfde deel uit de Tessa-serie. Hoera, Tessa heeft een nieuw huis! Ze is er erg blij mee. Het is een huis met vier kamers: een grote woonkamer, een prachtige keuken, een badkamer waar je alleen maar van kunt dromen en een romantische slaapkamer. Kan jij Tessa helpen haar huis mooi en gezellig in te richten?
Kasteelkat 3

Kasteelkat 3

Avontuur Spelletjes 1,6 In dit leuke Kasteelkat-spel ga je met Kasteelkat de woestijn in. Je doel is om in Las Vegas te komen. Dat is best wel moeilijk! Tip: bij vliegende cactussen moet je het kanon gebruiken en bij slangen gebruik je stekelballen.
Snel Schakelen

Snel Schakelen

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer als eerste over de eindstreep te rijden in deze dragrace. Als je 2 keer achter elkaar wint kan je een snellere auto kiezen. Pas op dat je niet te laat schakelt want dan ontploft de motor.
Yeti Pengapop

Yeti Pengapop

Denk Spelletjes 1,6 Yeti Puzzel Kick is een nieuwe voetbalversie van deze bekende pinguïngame. Je moet in deze game alle pinguïns uit het veld schieten door rijtjes van minimaal drie pinguïns te maken.
Huizen Makelaar 1

Huizen Makelaar 1

Denk Spelletjes 1,6 Zorg dat je voldoende geld verdient door huizen te kopen en te verkopen. Je einddoel is het huis van 10 miljoen pond!
BMX freaks 2

BMX freaks 2

Race Spelletjes 1,6 Dit is het vervolg op het leuke spelletje BMX-freaks. Ook in deze game kruip je in de huid van Elvis en ga je weer fietsen tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol voltooit, verdien je 200 dollar.
Auto Stelen

Auto Stelen

Race Spelletjes 1,6 Autodiefstal terug in de tijd! Probeer stiekem uit de garages te rijden.
Ontsnap uit de Kamer 3

Ontsnap uit de Kamer 3

Denk Spelletjes 1,6 Zoek naar voorwepren en probeer daarmee uit deze kamer te ontsnappen.
Modelmeisje opmaken 5

Modelmeisje opmaken 5

Meisjes Spelletjes 1,6 Maak dit meisje mooi op voor haar eigen modeshow.
Kasteelkat 1

Kasteelkat 1

Avontuur Spelletjes 1,6 Help jij Kasteelkat om alle levels te doorlopen? Hij moet over de wolken heen springen en narren doden door erbovenop te springen. Pas wel op voor de ridders: die kunnen je je leven kosten! Na heel wat wolkjes kom je bij een baas, waar je tegen moet vechten.

Spelletjes - Menu Little Game