Advertentie
Party Down

Party Down

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jij maakt deel uit van het Party Down cateringteam en het is jouw taak om de beroemde gasten te voorzien van een fijne zitplaats, hapjes, drankjes, en ze te vermaken met muziek en interessante gesprekken.
Victor's Nachtmerries 5

Victor's Nachtmerries 5

Avontuur Spelletjes 1,6 Dit is het 5e deel van de nachtmerrie game.
Vlinder Inkleuren

Vlinder Inkleuren

Behendigheid Spelletjes 1,6 Kleur de ene helft van de vlinder precies zo in als de andere helft.
Trouwerij William en Kate

Trouwerij William en Kate

Meisjes Spelletjes 1,6 Op 29 april 2011 trouwen prins William en Kate Middleton in de Westminster Abbey in Londen. In dit aankleedspel mag jij bepalen hoe ze eruit gaan zien. Zoek het mooiste kapsel voor Kate en daarna voor William. Ook de keuze van de trouwjurk is aan jou! Verder ga je de handschoenen kiezen, de schoentjes, de trouwbloemen en nog veel meer. Zorg dat William en Kate een geweldige trouwdag beleven! In het spel zie je een gesloten vakje. Kom na 29 april terug om te ontdekken wat er in het vakje zit!
Boosaardige nerds

Boosaardige nerds

Avontuur Spelletjes 1,6 Je bent een robot die wordt uitgezonden om een groep boosaardige wetenschappers uit te schakelen. Deze wetenschappers zijn namelijk van plan om massavernietigingswapens te ontwikkelen, dus het is van het grootste belang dat je ze op tijd te pakken krijgt! Onderweg kom je allerlei gevaren en hindernissen tegen, die je zult moeten trotseren. Verzamel koffers en val de knettergekke professoren aan. Als je ze allemaal hebt uitgeschakeld, ga je door naar het volgende level. Het lot van de mensheid ligt in jouw handen, dus doe je best in dit veertig levels tellende spel!
Basket Mania

Basket Mania

Behendigheid Spelletjes 1,6 Kies je team en speel alle 38 levels uit van dit superleuke basketbal-spel! Hoe verder je vordert, hoe moeilijker en dus uitdagender het wordt. Gooi de bal over naar je medespelers en zorg dat de bal in alle baskets belandt. Probeer om scheidsrechters te raken om zo bonuspunten te verzamelen.
Steppenwolf 11

Steppenwolf 11

Avontuur Spelletjes 1,6 In deel 11 van Steppenwolf ga jij het geheim van het mysterieuze CD'tje ontrafelen!
Safari puzzel

Safari puzzel

Denk Spelletjes 1,6 Kies één van de mooie dierenfoto's en probeer de puzzel in zo min mogelijk pogingen te maken.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spelletjes 1,6 Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Mini Golf 17

Mini Golf 17

Sport Spelletjes 1,6 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Café Tuin Decoratie

Café Tuin Decoratie

Kids Spelletjes 1,6 Richt dit terrasje van een gezellig cafe mooi in.
Woordenseries

Woordenseries

Denk Spelletjes 1,6 Klik telkens 3 woorden aan die in dezelfde categorie horen. Speel op die manier alle woorden weg om naar de volgende level te gaan.
Huskyrace

Huskyrace

Kerst Spelletjes 1,6 Jij en je husky's doen mee aan een hondenrenwedstrijd. Je kunt verschillende banen kiezen, en je kunt dit spel in je eentje, maar ook met zijn tweeën spelen!
Konijnendiefje

Konijnendiefje

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jij bent een konijnendief in een klein ruimteschip en moet alle konijntjes redden en ze snel naar de teleporteermachine lokken met een wortel, want de konijnenboer wil konijnenstamppot maken als hij wakker wordt. Pas op, want hij schiet op je als hij je betrapt!
Wereld Oorlog

Wereld Oorlog

Aktie Spelletjes 1,6 Probeer de wereld over te nemen door het verslaan van je tegenstander. Je kan kiezen tegen hoeveel tegenstanders je wilt vechten. Klik op een stuk land daarna op het stuk land dat je wilt aanvallen. Als je score hoger is heb je dat stuk land veroverd.
Sprint Game

Sprint Game

Sport Spelletjes 1,6 De bedoeling is dat je in deze sprint als eerste over de finish komt. Ren je te hard, dan kan het zijn dat je hardloper over zijn eigen voeten struikelt!
Frogout

Frogout

Behendigheid Spelletjes 1,6 Door vervuiling is de aarde een onherbergzame planeet vol afval geworden. Door een chemische reactie zijn op een gegeven moment gemuteerde vliegen ontstaan, die alles wat ze maar tegenkomen, verorberen. Een paar mensen lukte het om een bunker in te vluchten, en daar zitten ze nu nog steeds. Jij als gemuteerde kikker bent de enige die hen kan redden door de vliegen allemaal te vangen. Waar wacht je nog op? Na ieder level kun je een interessant feitje over recycling en vervuiling lezen.
Minitanks

Minitanks

Aktie Spelletjes 1,6 Vernietig met jouw minitank alle vijanden die je tegenkomt tussen de potloden! Je kunt zowel in de multiplayer- als in de single playermodus spelen.
Mooie nagels

Mooie nagels

Meisjes Spelletjes 1,6 Ben jij ook zo dol op nagels lakken? Kijk eens wat een keuze aan kleuren en accessoires. Zo is het niet moeilijk om te leren hoe je jouw nagels prachtig kunt opmaken. Eerst ga je de nagels verzorgen met olie, daarna vijl je ze in de gewenste vorm. Kies wat voor soort nagels jij het mooist vindt: heel lang of juist puntig. Kies een kleur of meng een eigen kleur. Ga verder met versieren totdat je prachtige nagels hebt. Maak je een foto van je mooiste creatie?
Tanks vernietigen

Tanks vernietigen

Aktie Spelletjes 1,6 Rij rond in je tank en volg de kaart van dit enorme slagveld. Probeer de vijandige tanks te verslaan om upgrades te verzamelen.
Fishy 3

Fishy 3

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer om de visjes op te eten en zorg dat de grote vissen jou niet opeten!
Puppy Racer

Puppy Racer

Race Spelletjes 1,6 Race met je wagentje door de straten en probeer je tegenstanders van je af te slaan!
Oorlogsspel 8

Oorlogsspel 8

Aktie Spelletjes 1,6 Dit is een oorlogsspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jij rijdt door een gebied waar een hevige strijd woedt. Schiet zo veel mogelijk vijandelijke voertuigen of gebouwen kapot, en zorg dat je zelf buiten schot blijft! Je kunt kiezen uit verschillende tanks en andere voertuigen. Probeer om alle verschillende tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen!
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spelletjes 1,6 Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Bosrenner

Bosrenner

Behendigheid Spelletjes 1,6 Help dit mannetje om zo snel en ver mogelijk door het bos te rennen. Zorg dat hij over alle obstakels, zoals boomstronken en modderpoelen, springt of er onderdoor glijdt, anders is je level snel voorbij. Pas op: verschillende vijanden (bijen, spoken en sneeuwballen) hebben het op hem gemunt. Je kunt dit spel in de single- en multiplayer-mode spelen.
Carambole

Carambole

Sport Spelletjes 1,6 Weet je wat een carambole is? Hierbij raakt de witte stootbal twee andere ballen op de biljarttafel. Zorg dat je in ieder level zes caramboles maakt!
Steppenwolf 3

Steppenwolf 3

Avontuur Spelletjes 1,6 Dit is deel 3 van Steppenwolf. Hierin ga je proberen om de mysteries in het moeras op te lossen!
Sue's Boerderij

Sue's Boerderij

Kids Spelletjes 1,6 Laat je aardappelplanten groeien, bak de aardappelen en maak er chips van.
Bloons TD

Bloons TD

Aktie Spelletjes 1,6 Speel deze Toren Verdedigen-variant door torens te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Verklein je Veld

Verklein je Veld

Behendigheid Spelletjes 1,6 Maak je veld steeds kleiner met behulp van de pijltjestoetsen, en zorg dat het balletje de lijn die je op dat moment verplaatst, niet raakt.

Spelletjes - Menu Little Game