Advertentie
Dieren Mahjong

Dieren Mahjong

Denk Spelletjes 1,6 Klik op twee dezelfde vrij liggende stenen om ze weg te spelen.
Bubbel Game Waterval

Bubbel Game Waterval

Denk Spelletjes 1,6 Zorg dat je voor de overstroming de ballen hebt weggespeeld, je kan links zien hoe ver je bent in het level.
Strandinvasie 1

Strandinvasie 1

Aktie Spelletjes 1,6 Schiet alle soldaatjes neer die uit de boot komen om te voorkomen dat ze een invasie kunnen veroorzaken. Verdedig je basis dus koste wat kost.
Zoek en Vind 2

Zoek en Vind 2

Denk Spelletjes 1,6 Kies elke ronde het figuur welke niet hetzelfde is als de andere figuren. De verschillen zijn soms erg minimaal, dus goed kijken is hier de kunst.
Spookachtige rit

Spookachtige rit

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jij bent de bestuurder van een spooktrein! Jij en je passagiers rijden door de engste gebieden, en hoe spannender ze het vinden, hoe beter het is! Voor ieder stunt verdien je een beloning, die weer extra punten waard is. Wel is het belangrijk dat jullie veilig op je bestemming aankomen.
Nagels Opmaken

Nagels Opmaken

Meisjes Spelletjes 1,6 Verzorg de handen van deze meisjes. Lak de nagels in alle kleuren en versier ze met glitter en figuurtjes. Zoek er ook mooie ringen bij uit. Dat er goed uit ziet.
Susans Eerste Rijles

Susans Eerste Rijles

Meisjes Spelletjes 1,6 Het is vandaag een spannende dag voor Susan want ze heeft namelijk haar eerste rijles. Oefen samen met Susan door naar verschillende plaatsen in de stad te rijden. Pas op dat je onderweg geen ongelukken veroorzaakt.
Supertanks

Supertanks

Aktie Spelletjes 1,6 Schiet muren, kisten en andere tanks kapot met jouw supertank! De vijandige tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit. Probeer om een steeds betere tank te krijgen door punten te verdienen voor upgrades. Zo kun je het gezichtsveld, de wapens, de snelheid en de schietsnelheid upgraden. Ook zijn er verschillende wapens te verdienen. Er zijn verschillende tanks: de 'hunter', de 'destroyer', de 'dodger', de 'treasurer', de 'ultracombo' en de 'thebestlevel'. Kies je moeilij'kheidsgraad (makkelijk, normaal of moeilijk) en begin!
Speedy Tetris

Speedy Tetris

Behendigheid Spelletjes 1,6 Dit is een variant van de klassieker Tetris, waarbij je de blokjes niet draait.
Vang een eend

Vang een eend

Avontuur Spelletjes 1,6 Help de hongerige vos om een eend te vangen! Je kunt je alleen naar boven, onderen of opzij verplaatsen, niet diagonaal. Ook kun je alleen over het gras lopen, niet door het bos. Kijk uit voor grotere dieren zoals beren of wolven. Deze grotere dieren kunnen ook nog tegen elkaar vechten. Er zijn plekken waar je je kunt verstoppen: een holle boomstronk bijvoorbeeld, of tunnels waardoor je van de ene kant van de rivier naar de andere kant kunt komen. Kijk uit, soms zitten er dieren verstopt in de struiken! Wanneer je door hoog gras loopt, vertraagt dit je. Verzamel sterren om bonuslevels vrij te spelen!
Zoek de Kleine Zeemeermin

Zoek de Kleine Zeemeermin

Meisjes Spelletjes 1,6 Speel dit sprookjesspel met de kleine zeemeermin. De Kleine Zeemeermin is een beroemd sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. In de haven van Kopenhagen staat een beeldje van haar. Jaarlijks wordt het door miljoenen mensen bezocht. De kleine zeemeermin werd verliefd op een prins en wilde niets liever dan een mens worden zodat ze bij hem kon zijn. Lees in dit spel hoe het verhaal verder gaat. Vind alle verschillen in ieder level van het spel. Je kunt kiezen uit drie speelopties: makkelijk, medium en moeilijk.
BMX freaks

BMX freaks

Race Spelletjes 1,6 In deze game heb je in totaal 26 circuits waarin je fietst tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol afsluit, verdien je 200 dollar.
Supersportief

Supersportief

Meisjes Spelletjes 1,6 Dit jaar is het weer tijd voor de olympische zomerspelen. Ze worden deze keer in Londen gehouden. Wat zijn de beste sporters en waar zijn de medailles te winnen? Deze meisjes gaan kijken bij het zeilen, surfen, hockey en tennis. Als ze kaartjes kunnen krijgen, gaan ze ook nog naar het wielrennen en hardlopen! Lukt dat kaartjes kopen niet, dan gaan ze de wedstrijden op TV volgen. Het is dus tijd om hippe sportbroekjes en -schoenen voor de meiden uit te kiezen, want dit gaat een sportieve zomer worden!
Boksen 2

Boksen 2

Sport Spelletjes 1,6 Gebruik je vuisten om de tegenstander te verslaan in de ring!
Sjappie in de sportschool 2

Sjappie in de sportschool 2

Avontuur Spelletjes 1,6 Als wanhopige, pukkelige, slungelige vrijgezel zou je best wel eens een meisje willen versieren. Maar hoe pak je dat aan? Je krijgt het advies om wat meer spiermassa te kweken om zo indruk te maken op de vrouwen. Eigenlijk zie je dat niet zo zitten, maar vooruit, het is voor de goede zaak. In de sportschool moet je allerlei opdrachten uitvoeren. Gaat dit jou lukken, zodat je als een soort Schwarzenegger de sportschool verlaat, met een mooie meid aan elke arm?
Zaadje

Zaadje

Avontuur Spelletjes 1,6 Voltooi je reis als boomzaadje en probeer zo ver mogelijk op de wind te vliegen.
Winx Opmaken

Winx Opmaken

Meisjes Spelletjes 1,6 Kies een meisje en kleed haar leuk aan met de kleding uit haar kledingkast!
Paardenrace 1

Paardenrace 1

Sport Spelletjes 1,6 Je gaat meedoen aan een paardenrace. Probeer je paard veel zweepslagen te geven zodat je hard gaat en laat hem springen over hindernissen.
Luchtbal

Luchtbal

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer om in deze Arkanoid game alle blokjes weg te spelen met behulp van de bal.
Stitch Tiki Bowlen

Stitch Tiki Bowlen

Sport Spelletjes 1,6 Je gaat bowlen. Kies de juiste richting en de juiste snelheid. Veel succes!
Zoektocht in de crypte

Zoektocht in de crypte

Denk Spelletjes 1,6 Help deze avonturier om een glazen bol in een ton te krijgen. Als dat je is gelukt, gaat de ton stralen. Dan kan je erin en heb je het level gehaald.
Strijd om de stad

Strijd om de stad

Aktie Spelletjes 1,6 Een vijandig leger heeft de stad bezet. Jij en je vrienden willen de stad natuurlijk heroveren en gaan er alles voor doen om de gemeneriken uit te schakelen! De vijand kan alleen op je schieten wanneer hij je ziet. Voor ieder slachtoffer dat er aan jouw kant valt, krijg je strafpunten. Zorg dat je de V.I.P.'s redt, en dat je sterren verzamelt om je troepen uit te breiden. Kijk uit, sommige voorwerpen kunnen ontploffen!
Dansstudio Boogy Bash

Dansstudio Boogy Bash

Behendigheid Spelletjes 1,5 Volg de de dansinstructies en klik in de goede volgorde op de danspasjes.
Go go Sunshine

Go go Sunshine

Behendigheid Spelletjes 1,5 Droom jij er ook van om de zon te kunnen besturen, zodat je hem kunt laten schijnen wanneer je maar wilt? Zou het niet mooi zijn als je de wolken kon laten verdwijnen, zodat de warme zonnestraaltjes de aarde kunnen verlichten en verwarmen wanneer dat nodig is? Dan ben je in Go-Go-land op de juiste plek! Hier doen de zon en de wolken wat jij wilt, en schijnt het zonnetje altijd vrolijk. Wel zijn hier ook gevaren waar je rekening mee moet houden: vogels, bliksemschichten en groene, metalen vissen! Loop over de wolken heen om ze te laten verdwijnen en de zon weer vrij spel te geven. Hoe lager het zonnetje staat, hoe hoger je bonus!
Kattenkoekje

Kattenkoekje

Denk Spelletjes 1,5 Plaats houten balken op de juiste plek zodat het koekje naar de kat kan rollen!
Rood licht groen licht

Rood licht groen licht

Denk Spelletjes 1,5 Jij bent als verkeersregelaar aangenomen en gaat in de leer bij een oude rot in het vak, meneer Crosstown. Hij gaat je de kneepjes van het vak bijbrengen, zodat jij na het spelen van alle levels, net zo ervaren bent als hij! Het is in ieder level de bedoeling dat je de auto's zo snel mogelijk over het kruispunt stuurt.
Testpop ontploft 2

Testpop ontploft 2

Aktie Spelletjes 1,5 Plaats mijnen, springveren en allerlei bijzondere explosieven om zo veel mogelijk schade te veroorzaken bij de testpop!
Link Fest

Link Fest

Denk Spelletjes 1,5 Zoek de twee mahjongstenen bij elkaar die hetzelfde zijn. De stenen moeten wel naast elkaar liggen.
Basket Mania 2

Basket Mania 2

Sport Spelletjes 1,5 Kies je team en speel alle 38 levels uit van dit superleuke basketbal-spel! Hoe verder je komt in het spel, hoe moeilijker en uitdagender het wordt. Gooi de bal over naar je teamgenoten en zorg dat de bal in alle baskets belandt. Probeer om scheidsrechters te raken: hiermee win je namelijk bonuspunten te verzamelen.
Red Mary Jane

Red Mary Jane

Avontuur Spelletjes 1,5 Red Mary Jane door als Spiderman over de gebouwen te slingeren met je webben.
Hamsters Zoeken

Hamsters Zoeken

Denk Spelletjes 1,5 Zoek in alle hoeken van de kamer en vind alle 16 ontsnapte hamsters.
Verborgen Jager

Verborgen Jager

Avontuur Spelletjes 1,5 Zorg dat je niet gezien wordt en probeer de alle levels door te komen.

Spelletjes - Menu Little Game