Advertentie
Zoek mijn dagboek

Zoek mijn dagboek

Denk Spelletjes 1,5 Mijn dagboek is zoekgeraakt! Help mij het terug te vinden, zoek snel de stukjes van het dagboek die in de ruimte verstopt zijn en puzzel het weer bij elkaar.
Kasteelkat 2

Kasteelkat 2

Avontuur Spelletjes 1,5 Help Kasteelkat om alle levels te doorlopen in dit leuke spel. Bij auto's moet je het kanon gebruiken, en bij de inktvis gebruik je stekelballen.
Street Fighter 4

Street Fighter 4

Aktie Spelletjes 1,5 Vecht tegen andere poppetjes.
Zoek de konijntjes

Zoek de konijntjes

Meisjes Spelletjes 1,5 Het is lente en de konijntjes komen weer naar buiten. Ze springen vrolijk in het rond! Je ziet in dit spel telkens 2 plaatjes. Probeer je de verschillen tussen de plaatjes te vinden?
21 Ballonnen vangen

21 Ballonnen vangen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Kun jij alle ballonnen vangen? De bedoeling is dat je de ballon pakt die dezelfde kleur heeft als het beertje. Ballonnen zijn kwetsbaar, dus je moet ze aan het touwtje pakken, als je er één doorprikt, kost het je je leven. Er zijn ballonnen die extra punten geven en extra levens. Nadeel van ballonnen is dat je last hebt van wind en er zijn ook vlinders die in de weg vliegen. Vlinders mag je niet raken, dan gaan ze dood. Kun jij alle levels volbrengen?
Shoppen

Shoppen

Meisjes Spelletjes 1,5 Raap zoveel mogelijk kadootjes op, denk aan de tijd en blijf in balans.
Vergeten Robots

Vergeten Robots

Aktie Spelletjes 1,5 Probeer in dit robotspel de enge wezens te vernietigen.
Moeder en dochter

Moeder en dochter

Meisjes Spelletjes 1,5 Kleed ze in dezelfde modieuze stijl.
Vakantiemeisjes

Vakantiemeisjes

Meisjes Spelletjes 1,5 Linda, Lola en Lydia zijn drie vriendinnen. Ze gaan vandaag met elkaar op zoek naar leuke vakantiekleding, en ook naar een leuke vakantiebestemming. Help jij ze met het uitzoeken? Er zijn zoveel dingen waaruit je kan kiezen! Het kapsel, de lipstick, de oogschaduw, de haarkleur, de kleding... De keuze hangt natuurlijk van de vakantiebestemming af: wordt het een kleurig bloesje voor aan het stand of eerder een partyjurkje om 's avonds in uit te gaan? Deze drie vriendinnen gaan er vast een leuke vakantie van maken.
Rupsje leiden

Rupsje leiden

Denk Spelletjes 1,5 Breng het rupsje naar zijn bestemming door blokken te plaatsen die hem sturen. Eet de blaadjes op die je onderweg tegenkomt.
Helikopterspel 3

Helikopterspel 3

Avontuur Spelletjes 1,5 Jij bestuurt een helikopter en gaat mensen redden. Volbreng alle missies!
Kingdom Fire

Kingdom Fire

Aktie Spelletjes 1,5 Speel dit RPG spel met vele items en toverspreuken!
War Craft 1

War Craft 1

Denk Spelletjes 1,5 Geef je leger verschillende opdrachten in deze flash-remake van War Craft.
Toren Verdedigen 20

Toren Verdedigen 20

Denk Spelletjes 1,5 Hou de indringers tegen en dood de schurken voordat ze bij je kasteel zijn! Bouw torens en gebruik verschillende voorwerpen om ze tegen te houden.
Hockey Keeper

Hockey Keeper

Sport Spelletjes 1,5 Probeer alle pucks tegen te houden die op jou geschoten worden.
Online Tennis

Online Tennis

Sport Spelletjes 1,5 Veel plezier met dit leuke online tennisspel, waarin je je reactievermogen en behendigheid kan trainen!
ATV terreinrace

ATV terreinrace

Race Spelletjes 1,5 Rijd het parcours zo snel je kunt en show de beste stunts. Veel plezier!
Treasure Trench

Treasure Trench

Aktie Spelletjes 1,5 Schiet op alle gevaarlijke wezens in de onderwaterwereld en verzamel de schatten.
Sara's IJscokar

Sara's IJscokar

Meisjes Spelletjes 1,5 Sara is met haar ijscokar op een prachtig Hawaïaans strand gaan staan. Haar ijsjes zijn beroemd geworden op het hele strand, waardoor er hordes klanten op haar kraam afkomen. Ze kan de drukte amper aan, en alle hulp is welkom. Help haar een handje door de ijsjes klaar te maken die de klanten bestellen. Sommige klanten zijn nogal ongeduldig, dus probeer om snel te werken!
Tovenaar 3

Tovenaar 3

Aktie Spelletjes 1,5 Dit is een gevaarlijk straatgevecht, probeer om al je tegenstanders uit de weg te ruimen.
Dierenverzorger 2

Dierenverzorger 2

Meisjes Spelletjes 1,5 Wat is er nou leuker dan zorgen voor honden? In dit superspel ben je een dierenverzorger in een hondenhotel! De honden zullen dol op je zijn als je goed voor ze zorgt. Dit houdt in dat je met ze speelt, ze op tijd eten en drinken geeft en ze naar buiten laat als ze moeten plassen. Doe je alles goed, dan haal je behalve het level ook nog eens een bonus! Als het je allemaal te vlug gaat, kun je het level ook altijd nog een keer overspelen om zo je score te verbeteren. In elk level komt er een nieuwe hond bij in het hondenhotel. Ook komen er dan meer verzorgers om je te helpen met al die honden!
Tennis 7

Tennis 7

Sport Spelletjes 1,5 Probeer van je tegenstander te winnen in dit tennis spel. Raak voorwerpen om kracht op te bouwen en om zo een snelle slag te verdienen.
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Verdedig je vestiging

Verdedig je vestiging

Aktie Spelletjes 1,5 Er komen allerlei vijanden op je af. Houd ze op afstand voordat ze je kanon kapot maken. Je kan allerlei verdedigings dingen bouwen om je vijanden op afstand te houden zoals mijnen.
Spookhuis 4

Spookhuis 4

Avontuur Spelletjes 1,5 Leid Hector door de puzzels van de Groene Kamer in dit spookhuis!
Pyromasters

Pyromasters

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer om in deze Bomberman game je tegenstander weer op te blazen!
Toren Slopen

Toren Slopen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer stukken metaal uit de toren te halen, maar pas op dat je geen dragende balken weghaalt want dan stort de toren in.
Dieren Verzorgen

Dieren Verzorgen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Voed de dieren op de boerderij zodat ze niet verhongeren en zodat de ganzen eieren kunnen leggen. De eieren en andere producten kan je verkopen op de markt. Je kan ook dieren erbij kopen.

Spelletjes - Menu Little Game