Advertentie
Middeleeuwse verdediging Z

Middeleeuwse verdediging Z

Avontuur Spelletjes 7,0 En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!
Ado Stunt Car 2

Ado Stunt Car 2

Race Spelletjes 7,0 In deze 3D autorijgame kan je de ene na de andere waanzinnige stunt uithalen. Kies een van de onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om van hellingen te vliegen en supervette salto's te maken. Deze auto's kunnen wel tegen een stootje!
Wieltje 8: Aliens

Wieltje 8: Aliens

Denk Spelletjes 7,0 Wieltje en zijn vriendin houden een picknick in het park maar aliens hebben je hulp nodig. Hun ruimteschip heeft panne. Zou jij ze kunnen helpen om hun schip weer aan de gang te krijgen in dit superleuke avonturenspel?
Magische Edelstenen

Magische Edelstenen

Denk Spelletjes 7,0 Combineer minstens 3 edelstenen in dezelfde kleur en help de djinn om alle bestellingen in haar magische winkel af te werken! Verdien munten, koop krachtige boosters en probeer om alle 101 levels te voltooien in deze betoverende 3-op-1-rij spel!
Nina: leuke zomerdag

Nina: leuke zomerdag

Meisjes Spelletjes 7,0 Nina staat een drukke zomerdag te wachten in dit online spel voor meisjes. Ze heeft veel dingen te doen, kun jij haar helpen zich voor te bereiden? Ze moet haar huiswerk maken voordat ze de bus haalt om op tijd op het strand aan te komen voor een duikwedstrijd.
Drie panda's

Drie panda's

Avontuur Spelletjes 7,0 Drie panda's, een lange, een dikke en een kleine, zijn onafscheidelijke vrienden die altijd samen op pad gaan en met elkaar samenwerken om obstakels te overwinnen. Het is dus ook belangrijk dat alle panda's samen overkomen, anders kun je niet door naar het volgende level. In deze aflevering zitten de panda's gevangen op een boot. Stuur jij ze in de juiste richting en zorg je ervoor dat ze niet in de problemen komen? Zoek aanwijzingen om ze verder te kunnen helpen, op weg naar de vrijheid!
Truck Driver Crazy Road 2

Truck Driver Crazy Road 2

Race Spelletjes 7,0 En daar hebben we weer een verzameling knotsgekke wegen in dit heftige spel op de weg. Neem plaats achter het stuur van deze kolossen en lever je lading af. Je kunt ook wat gave parkeeruitdagingen aangaan als je denkt dat je ze aankunt.
Strafschoppen

Strafschoppen

Sport Spelletjes 7,0 Je team rekent op jou. Loop naar de stip en schiet zo veel mogelijk strafschoppen in het doel. Hoeveel keer zal het jou lukken om raak te schieten in dit spannende sportspel?
Keeper Uitdaging

Keeper Uitdaging

Sport Spelletjes 6,9 Kun jij dit doel verdedigen en ervoor zorgen dat de tegenpartij kansloos is? Ze komen met bliksemsnelle bewegingen op je af dus toon geen genade in dit actievolle voetbalspel.
Auto Parkeren 7

Auto Parkeren 7

Behendigheid Spelletjes 6,9 Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spelletjes 6,9 Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
Monster Truck Voetbal 2018

Monster Truck Voetbal 2018

Sport Spelletjes 6,9 Je hebt nog nooit zo voetbal gespeeld! Spring in de cabine van een monstertruck en zet je schrap om je land te verdedigen in een internationaal toernooi. Neem het op tegen enkele van de beste coureurs ter wereld in dit wilde sportspel. Kun jij voorbij de concurrentie schieten en talloze doelpunten scoren?
Uitbraak uit de gevangenis 2

Uitbraak uit de gevangenis 2

Behendigheid Spelletjes 6,9 Help de broers met het oplossen van de puzzels en ontsnap uit de gevangenis in dit spel voor één of twee spelers!

Spelletjes - Menu Little Game