Advertentie
Bediener

Bediener

Denk Spelletjes 1,5 Je moet je klanten helpen bij de bediening.
Robots vs Mensen

Robots vs Mensen

Aktie Spelletjes 1,5 Nadat de aarde was verwoest door een grote vervuilingsgolf, maakten de overgebleven robots er een nog grotere puinhoop van door haar compleet te verwoesten tijdens ontelbare oorlogen. Een paar overlevende mensen waren tijdens de grote vervuilingsgolf uitgeweken naar de maan. Heel geleidelijk waren ze daar in aliens veranderd. Op een dag besloten deze aliens om de aarde te heroveren. De robots weten dan ook niet wat ze overkomt wanneer er in 2110 een hele serie UFO's landt op de aarde...! Ze besluiten om de aliens te bestrijden met datgene dat destijds de hele mensheid ten gronde had gericht: fabrieken en vervuiling. Je kunt in deze Toren Verdedigen-game acht levels doorlopen. Voor verdere instructies: zie de game zelf.
Destructotruck

Destructotruck

Race Spelletjes 1,5 Je bestuurt een ontzettend zware, en alles verwoestende monstertruck. Probeer om alles wat op je pad komt, onder je wielen te verbrijzelen! Vierentwintig levels heeft deze grappige monstertruck-game. Natuurlijk worden ze hoe langer, hoe moeilijker. Maar als je wat verder in het spel komt, krijg je wel steeds meer keuze uit andere monstertrucks met elk zijn bijzondere eigenschappen.
Castle Spa

Castle Spa

Meisjes Spelletjes 1,5 Hier een nieuwe aflevering van de serie spellen rondom Melvin en Manuela. Het prachtige Kasteelhotel is een groot succes en Melvin en Manuela gaan uitbreiden. Na veel onderzoek besluiten ze dat er een spa resort moet komen. Volgens hen is er vraag naar een luxe en prachtig gelegen ontspanningsoord waar je kunt ontspannen door middel van sauna en zonnebank, gezichtsmaskers en bubbelbad. Zo'n luxe resort heeft natuurlijk een goede manager nodig om het personeel aan te sturen en ervoor te zorgen dat iedere bezoeker een heerlijke tijd heeft. Aan jou de taak om hier een succes van te maken en te zorgen dat jouw resort de meeste tevreden klanten krijgt. Alle levels van het spel zijn nu gratis!
Planeet Verdedigen

Planeet Verdedigen

Aktie Spelletjes 1,5 Verdedig je basis tegen de aanvallen van de buitenstaanders.
War Craft 2

War Craft 2

Denk Spelletjes 1,5 Geef je troepen opdrachten om de andere teams te verslaan. Mooie War Caft kloon!
Puisten Knijpen

Puisten Knijpen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Een ranzig maar toch wel uitdagend spelletje. Probeer binnen een minuut 108 puisten uit te knijpen. Dat is heel moeilijk, dus zet hem op!
De dino's vallen aan

De dino's vallen aan

Aktie Spelletjes 1,5 In een land waar sappige, rode appels aan bomen groeien, wonen oermensen en dinosauriërs. De dino's azen op de rode appels, maar de oermensen zijn niet van plan om hun appelbomen kaal te laten eten. Ze verdedigen de weg naar hun boomgaard dan ook met hand en tand. Plaats jij verdedigingstorens op de juiste plekken zodat de dinosaurussen de boomgaard niet kunnen bereiken?
Golfen met Barry Zooka

Golfen met Barry Zooka

Behendigheid Spelletjes 1,5 Barry Zooka is weer terug, ditmaal in een leuk golfspel! Ga de green op met Barry en zijn vrienden en wie weet lukt het je wel om een hole-in-one te slaan!
Zombiekiller

Zombiekiller

Race Spelletjes 1,5 In dit schimmenrijk, tussen leven en dood, rijd jij in je monstertruck om zoveel mogelijk zombies uit hun onzekere bestaan te verlossen.
IJslandse bronnen

IJslandse bronnen

Meisjes Spelletjes 1,5 In het verre, koude IJsland vind je veel heetwaterbronnen. Onze hamsters Toby en Lily zijn er hun eigen Blue Lagoon begonnen. De hamsters van IJsland kunnen daar badderen en ondertussen genieten van een ijskoude Blue Lagoon cocktail. Da's een ijskoud drankje zonder alcohol, de hamsters zijn er dol op!
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spelletjes 1,5 Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Aardbei Avontuur

Aardbei Avontuur

Avontuur Spelletjes 1,5 Probeer om met deze aarbei het eind van de level te halen en pas op dat je niet in een gat valt of in aanraking komt met een ijzeren egel.
Mazinger Z

Mazinger Z

Aktie Spelletjes 1,5 Vecht met deze robots tegen elkaar! Laat zien wie de sterkste is!
Prinses Tessa

Prinses Tessa

Meisjes Spelletjes 1,5 Alweer een deel uit de Tessa-serie! Tessa en Tom zijn uitgenodigd op een sjiek bal op een kasteel, en Tessa wil er daarvoor natuurlijk op haar mooist uitzien. Help jij haar met het uitkiezen van de perfecte make-up, en het kapsel dat het best past bij zo'n avond? Klassiek en elegant, of misschien juist iets hipper? Jij kan het allemaal zelf bepalen. Ook met de make-up kan je haar gezicht natuurlijk helemaal aanpassen aan jouw smaak en stijl. Er zijn zelfs verschillende gekleurde lenzen, waarmee je haar een nog bijzonderder uiterlijk kunt geven. Wanneer je klaar bent met het opmaken van haar gezicht, kan je een mooie baljurk voor Tessa uitkiezen. Ga je voor romantisch roze, of juist voor een klassieke blauwpaarse jurk? Probeer het allemaal uit en kies wat jij het mooist vindt! Wanneer je je keuze hebt gemaakt, kan je een bijpassende achtergrond uitkiezen voor Tessa en Tom. Veel plezier!
Strategy Defense 2

Strategy Defense 2

Avontuur Spelletjes 1,5 Probeer om je tegenstanders te verslaan in deel 2 van deze strategie game !
Jane's Hotel 2

Jane's Hotel 2

Behendigheid Spelletjes 1,5 Je bent de eigenaar van dit hotel en je moet proberen je hotel succesvol te maken. Je kan je hotel opfleuren met allerlei dingen. Zodat je gasten minder snel boos worden en weg lopen.
Olympische Spelen 5

Olympische Spelen 5

Sport Spelletjes 1,5 Probeer je vliegmachine zo ver mogelijk weg te laten vliegen.
Coole piraten

Coole piraten

Aktie Spelletjes 1,5 Jouw eiland wordt aangevallen door Coole piraten. Vanuit je fort schiet jij kanonskogels af op de piraten, die op hun beurt weer terugschieten. Lukt het jou om ze allemaal uit te schakelen?
Ontsnap uit het Laboratorium

Ontsnap uit het Laboratorium

Denk Spelletjes 1,5 Ontsnap uit het Laboratorium. Maak gebruik van de aanwijzingen!
Sinterklaas Kleuren

Sinterklaas Kleuren

Kids Spelletjes 1,5 Kleur deze sinterklaas en zwartepiet leuk in.
Zoek de Stok

Zoek de Stok

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer om de stok van de hond te vinden, maar pas op voor de kat!
Uphill Rush 6

Uphill Rush 6

Race Spelletjes 1,5 Slip en glijd een weg naar de finish in deze ultieme water race! Dit vervolg geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen aan je voertuig en de bestuurder. Kies je favoriete outfit en bootje om in je eigen stijl mee te doen. Maak snelheid, spring de lucht in en haal de gekste stunts uit terwijl je geld verzamelt!
Houthakker

Houthakker

Denk Spelletjes 1,5 Dit is een grappig spel waarin je een houthakkertje helpt om de eikels te verzamelen die hij nodig heeft om het huisje te bereiken. Hij moet soms blokken verplaatsen om ergens bovenop te kunnen springen. Kijk uit voor de scherpe, rechtopstaande pinnen!
Toen ik jong was

Toen ik jong was

Avontuur Spelletjes 1,5 Toen je nog jong was, kon je heel hoog springen en heel hard lopen. Nu ben je een oude man en lukt dat allemaal niet zo goed meer. Of zou er een manier zijn om de tijd terug te draaien? Ga op zoek naar de wekker: deze heeft hierop hopelijk het antwoord! Pak het magische zand: hierdoor voel je je jonger en kun je hoger springen. Ontwijk alle obstakels en onderga een verjongingskuur: hoe verder je komt, hoe jonger je wordt!
Troll Face Quest

Troll Face Quest

Denk Spelletjes 1,5 Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest!
Mijn Kleine Leger

Mijn Kleine Leger

Aktie Spelletjes 1,5 Vecht mee in de toverwereld waarin het 'Kleine Leger' wordt bedreigd door verschillende vijanden. Telkens wanneer je een vijandig leger verslaat, win je 'mythologische ballen' en kun je nieuwe personages en wapens gebruiken in de levels daarna. Kies eerst je personage en moeilijkheidsgraad: Khan Kong (makkelijk), Marchesa (normaal) of Shahanshah (moeilijk). Rechts van het scherm zie je je vijanden. Stuur vervolgens soldaten het slagveld in. Hoe sterker de eenheden, hoe meer energie ('mana') ze kosten. Je kunt ook toverspreuken gebruiken om de vijand te bestrijden. Ook deze toverspreuken kosten energie. Ga dus slim om met je energie, zodat deze niet op is voordat je de vijand nog maar hebt overwonnen! Probeer je personage in leven te houden: zolang de 'levensbalk' gevuld is, ben je goed bezig! Als je het doel bovenaan in het scherm haalt, heb je het gevecht gewonnen!
Jack Stone

Jack Stone

Avontuur Spelletjes 1,5 Je zit op het Lego-eiland, waar een overval wordt gepleegd. De dief rijdt net weg... jij bent Jack Stone en je moet de dief pakken!
Harry Potter Opmaken

Harry Potter Opmaken

Kids Spelletjes 1,5 Probeer Harry Poter zo stoer mogelijk aan te kleden.
Stan James

Stan James

Sport Spelletjes 1,5 Scoor de mooiste penalties met Stan James!

Spelletjes - Menu Little Game