Advertentie
Slinger Gevecht

Slinger Gevecht

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer je tegenstander te verslaan door objecten op hem te gooien. Je kunt gooien met alle objecten die op de grond liggen. Het ene object brengt meer schade toe dan het andere object.
Militaire achtervolging

Militaire achtervolging

Behendigheid Spelletjes 1,5 Jij bent een soldaat en gaat terroristen gevangennemen die proberen in het Alpha Teamnetwerk binnen te dringen. Ze rijden op de snelweg en jij krijgt op je beeldscherm te zien welke terroristenauto's je moet vernietigen door ze aan de kant te duwen. Deze zijn met een rood kruis gemarkeerd. Probeer om de andere auto's te ontwijken, want iedere botsing vertraagt je weer!
Lady Gaga Mode

Lady Gaga Mode

Meisjes Spelletjes 1,5 In dit spel ontdek je de nieuwste modecreaties van Lady Gaga uit de videoclips van haar liedjes Alejandro en Telephone. Ook kun je kiezen uit de kapsels die ze droeg tijdens haar Monster Ball Tour in 2010. Maak hiermee je eigen Lady Gaga look.
Daffy Duck

Daffy Duck

Sport Spelletjes 1,5 Je speelt als Daffy Duck volleybal tegen een grote eend. Zorg ervoor dat je elke partij wint. Onder de wedstrijd krijg je ook powerups, als je deze gebruikt sla je extra hard.
Spiderman City Raid

Spiderman City Raid

Aktie Spelletjes 1,5 Help Spiderman om zijn web te gooien naar gebouwen en andere voorwerpen in de stad.
De muziekdoos 2

De muziekdoos 2

Denk Spelletjes 1,5 Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie. Dit is deel twee, en ook dit is weer een prachtig getekend 'zoek de verschillen'-spelletje waarin je nieuwsgierig wordt naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, maar niet in chronologische volgorde, waardoor het des te spannender wordt. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Pinguïn Oversteken

Pinguïn Oversteken

Behendigheid Spelletjes 1,5 Plaats de ijsblokken op de goede manier zodat onze pinguïnvriend kan oversteken!
Oma schiet terug!

Oma schiet terug!

Avontuur Spelletjes 1,5 De aliens zijn geland. Natuurlijk net bij oma in de buurt die in het bos woont, ver van andere bewoners. Expres, want oma maakt frambozenjam en de aliens hebben dat nodig om hun schip te repareren en onze planeet te verlaten. De aliens hebben sneeuwmonsters gemaakt die oma aanvallen. Ze denken dat ze de jam makkelijk van zo'n oud vrouwtje kunnen afpakken, maar niets is minder waar. Oma is zeker niet bang en schiet terug. Ze was tenslotte vroeger een geheim agent.
Gun Mayhem 2

Gun Mayhem 2

Aktie Spelletjes 1,5 Daar is-ie dan, het vervolg op het populaire platform- en schietspel Gun Mayhem! Ook Gun Mayhem 2 kun je in de 'Campaign'-modus spelen, waarin je uitdagingen moet aangaan om nieuwe wapens en kaarten vrij te spelen. Je kunt het ook in de 'Custom'-modus spelen, waarin je een standaardspel speelt met 1 of meerdere spelers (maximaal 4). Pas je personage precies zo aan als jij het wilt, kies je wapen uit het arsenaal en ga het gevecht met de tegenstander(s) aan!
Nijntjes Puzzel

Nijntjes Puzzel

Denk Spelletjes 1,5 Sleep de puzzelstukjes naar de juiste plek.
Pinguin Snowboarden

Pinguin Snowboarden

Sport Spelletjes 1,5 Verzamel met de pinguïn de zuurstokken en probeer zonder te vallen beneden te komen. Zodra je beneden bent moet je zuurstokken verzamelen tijdens het snowboarden.
T-shirt opmaken

T-shirt opmaken

Meisjes Spelletjes 1,5 Maak dit meisje mooi door haar leuke kleren aan te trekken.
WC game

WC game

Behendigheid Spelletjes 1,5 Je gaat met dit spel proberen om recht in de pot te plassen. Je muis gaat snel opzij, en dan is het heel lastig om niet naast de pot te plassen!
Spookhuis 8

Spookhuis 8

Avontuur Spelletjes 1,4 Leid Hector door alle kamers heen. Hierbij moet je alle geesten verzamelen, anders kun je niet naar buiten. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats dozen om over de gevaarlijke, rode velden te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je hendels overhaalt! Kijk uit voor de skeletten en de zombies! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Boogschutters toernooi

Boogschutters toernooi

Behendigheid Spelletjes 1,4 Wat een geweldig boogschutterstoernooi! Jij bent aan de beurt en jij moet je vaardigheden laten zien. Schiet steeds voldoende pijlen naar het doel. Beneden in de rechter hoek kun je zien hoe ver je moet schieten. Succes!
Op de ranch

Op de ranch

Meisjes Spelletjes 1,4 In Amerika zijn heel grote boerderijen. De koeien lopen daar gewoon vrij rond op het omringende land en worden af en toe bij elkaar gehaald door cowboys en cowgirls. Deze jongens en meiden rijden met snelle paarden rond de kuddes en drijven de koeien de juiste kant uit. De kleding van deze stoere werkers moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Zoek in dit spel naar combinaties die jou geschikt lijken. Laat ook je vrienden op Facebook dit spel proberen: ze vinden het vast ook leuk!
Feest Konijn

Feest Konijn

Avontuur Spelletjes 1,4 Speel allerlei soorten spelletjes met dit feest konijn. Probeer om de jackpot te winnen met gokken, maak mooie dance moves, versier een mooi meisje en nog veel meer spelletjes.
Verschillen zoeken 5

Verschillen zoeken 5

Meisjes Spelletjes 1,4 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee bijna gelijke afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Taylor Lautner, Kirsten Stewart en Robert Pattinson.
13 Dagen nachtmerrie

13 Dagen nachtmerrie

Aktie Spelletjes 1,4 In deze zombieshooter worden je schietvaardigheid en je zenuwen op de proef gesteld! De gekte is uitgebroken in je stad. Iedereen om je heen lijkt zijn verstand te zijn verloren en mensen moorden elkaar uit met de gekste wapens. Probeer om Liberty Island te bereiken, om daar te ontdekken wat er aan de hand is. Je hebt nog wel voor een paar uur munitie, maar als je onderweg geen munitie vindt, ben jij ook ten dode opgeschreven... Je kunt verschillende moeilijkheidsgraden kiezen: makkelijk, normaal, moeilijk of 'nachtmerrie'.
Blessuretijd

Blessuretijd

Sport Spelletjes 1,4 Ren over het veld en zorg dat de scheidsrechter je niet in de gaten krijgt.
David

David

Avontuur Spelletjes 1,4 Ga met de jonge koning David de schapen ophalen. Vecht tegen de leeuwen en beren en pak appels en diamanten om David nog gelukkiger en beter te maken.
Liefdeskokkin

Liefdeskokkin

Meisjes Spelletjes 1,4 Help Alyssa om het perfecte etentje te bereiden voor de perfecte date met haar vriendje Alan. Wanneer je klaar bent met het inrichten van de woonkamer, begin je met het bereiden van een ideale maaltijd waarmee je het hart van iedere jongen zou kunnen veroveren!
Ninjaman

Ninjaman

Aktie Spelletjes 1,4 Vecht tegen andere ninja's en doorloop zo alle levels!
Frizzle Fraz 2

Frizzle Fraz 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Red het roze pluizebolletje door het naar een veilige plaats te brengen maar kijk uit voor de klemmen! Pak zo veel mogelijk tandwielen en gele 'frizzles' en ga op zoek naar de sleutels waarmee je de deuren opent naar de volgende levels. Vijanden schakel je uit door bovenop ze te springen.
American Racing

American Racing

Race Spelletjes 1,4 Dit is een racegame zoals racegames bedoeld zijn: een ruime keuze uit snelle, mooie wagens en vele uitdagende circuits. Kies je auto, zet een mooie tijd neer en versla zo je tegenstanders!
Spookhuis 2

Spookhuis 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Leid Hector door de puzzels van de Oranje Kamer in dit spookhuis!
Trefbal 1

Trefbal 1

Sport Spelletjes 1,4 Je gaat proberen de tegenstanders met een bal af te gooien. Als je de tegenstanders hard raakt moeten ze het veld uit. Gooi alle tegenstanders af om te winnen!
Sluipschutter

Sluipschutter

Aktie Spelletjes 1,4 Je moet alle bodyguards uitschakelen door ze met een sluipschutter neer te schieten. Schiet je mis, dan schieten ze jou dood.
Tessa's Cakejes

Tessa's Cakejes

Meisjes Spelletjes 1,4 Dit is een deel uit de Tessa Serie over koken. In dit spel ga je leren een recept te bereiden. Je leert welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je ze moet bereiden. Leer hoe je alles moet snijden en hoe lang je het gerecht moet koken of in de oven moet doen. In dit deel leer je hoe je schattige kleine cakejes kunt maken. Aan het eind van het spel kun je het recept uitprinten zodat je het in je eigen keuken kunt proberen te maken.
Kanongevecht

Kanongevecht

Aktie Spelletjes 1,4 Jij probeert een twintigtal kastelen te belegeren met behulp van je kanon. Maar de kasteelheren laten dat natuurlijk niet zomaar gebeuren, en zij schieten terug met hun eigen kanonnen. Probeer daarom om deze kanonnen uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een kanon kapot. De vijandige kanonskogels kunnen jouw kanon direct raken, maar er ook voor zorgen dat de grond eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!
Vechten in de bergen

Vechten in de bergen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Het gaat er ruig aan toe in de bergen! Drie tegenstanders, waaronder jijzelf, vechten tegen elkaar op verschillende platforms. De eerste die 6 punten heeft, wint het gevecht en gaat door naar een volgend level.
Wapentuig

Wapentuig

Aktie Spelletjes 1,4 Gebruik de juiste legereenheden en voertuigen om je vijand te verslaan. Op die manier verover je alle landen op de kaart en vergroot je je heerschappij steeds verder.

Spelletjes - Menu Little Game