Advertentie
Mardek 2

Mardek 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Ga op avontuur met Mardek en Deugan in deze spannende RPG.
Chique boetiek

Chique boetiek

Meisjes Spelletjes 1,4 In deze boetiek vind je exclusieve kleding. De klanten komen er als ze echt een bijzondere jurk zoeken. De winkelmeisjes helpen hun klanten met het kiezen en het passen van de jurken. Zorg dat je klanten de winkel tevreden verlaten en verdien in ieder level voldoende geld: zo kun je door naar het volgende level. Ben jij een goede manager, die haar klanten tevreden houdt en tegelijkertijd voldoende geld verdient om de winkel draaiende te houden? Probeer het maar eens en laat op Facebook weten hoe goed je bent!
Barbie dierendokter

Barbie dierendokter

Meisjes Spelletjes 1,4 Een leuk en mooi getekend spel, waarin jij, als dierenarts, Barbie kunt helpen om jonge dieren in hun natuurlijke omgeving te vinden en te genezen. Geef alle dieren de behandeling die ze nodig hebben. Reis naar China om daar voor kleine panda's te zorgen, ga naar India om daar sneeuwluipaarden te redden, en bezoek Groenland om daar baby-ijsberen te verzorgen. Sommige wilde dieren verstoppen zich graag, dus je moet goed je best doen om ze allemaal te vinden!
De pinguïns vallen aan 4

De pinguïns vallen aan 4

Behendigheid Spelletjes 1,4 De pinguïns vallen aan! In dit Toren Verdedigen-achtige spelletje ga jij verdedigingstorens plaatsen om ervoor te zorgen dat de pinguïns hun doel niet bereiken. Hoe meer punten je verdient, hoe beter de torens die je daarna kunt kopen. Voor iedere pinguïn die de uitgang bereikt, verlies jij een leven dus doe je best!
Het oog van Neptunus

Het oog van Neptunus

Aktie Spelletjes 1,4 Het oog van Neptunus... de sleutel tot oneindige rijkdom, droom van menig zeerover. Er is maar één piraat geweest die het ooit in zijn bezit heeft gehad. Ook hij heeft het oog van Neptunus niet lang kunnen houden: toen een zeemonster hem aanviel en hij het oog activeerde, werden zowel hijzelf als het monster in een enorme draaikolk meegezogen naar de zeebodem. Het oog van Neptunus werd hierbij aan stukken geslagen en over de zeebodem verspreid. Ga ernaar op zoek en probeer om alle vijf de stukken te vinden. De zoektocht zal je niet makkelijk worden gemaakt, want er zijn meer kapers op de kust. Schepen die je tot zinken brengt, bevatten buit die je kunt verzamelen door eroverheen te varen. Doe je best!
Renegade Racing

Renegade Racing

Race Spelletjes 1,4 In het mooie racespel Renegade Racing ga je in ieder level opdrachten (stunts) uitvoeren en probeer je om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Natuurlijk probeer je ook om de beste tijd neer te zetten! Kijk bij 'Mission one' en 'Mission two' welke (en hoeveel) stunts je moet uitvoeren. In de garage kun je duurdere, snellere auto's kopen, maar hiervoor zul je wel eerst voldoende geld moeten verdienen. Ga dus maar gauw het circuit op en doe je best!
Sue gaat trouwen

Sue gaat trouwen

Meisjes Spelletjes 1,4 Sue is in de wolken. Vandaag is het haar grote dag! De bruiloft wordt geweldig, maar ze kan nog wel wat hulp gebruiken: er is zoveel te doen. Help jij haar met de make-up en kledingkeuze? Dat kun je vast heel goed.
Pinguin Vangen

Pinguin Vangen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer eerst minimaal 50 pinguïns te vangen, vervolgens is het de bedoeling dat je met je bootje zoveel mogelijk vis vangt voor de pinguïns. Pas op voor de orka's en het ijs. In het laatste deel moet je ervoor zorgen dat de pinguïns veilig aan land kunnen, hiervoor moet je de zeeleeuwen in slaap schieten.
Mistys Appartement

Mistys Appartement

Meisjes Spelletjes 1,4 Misty heeft een nieuwe appartement gekocht in het midden van het centrum. Kleed Misty eerst aan en help haar vervolgens met de inrichting van haar nieuwe appartement.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Achilles

Achilles

Aktie Spelletjes 1,4 Speel met deze Griekse held uit de oudheid en versla al je tegenstanders.
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spelletjes 1,4 Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
Kleuren mengen

Kleuren mengen

Denk Spelletjes 1,4 Meng de drie primaire kleuren zo dat je de kleur krijgt die om het witte veld verschijnt. Voor paars meng je bijvoorbeeld blauw en rood, voor groen neem je geel en blauw, enzovoorts.
Grappige heksen

Grappige heksen

Meisjes Spelletjes 1,4 Het is 31 oktober, de dag van Halloween. Deze drie meisjes gaan zich verkleden als heks voor het Halloweenfeest. Zorg jij voor een passende outfit? Een heksenhoed, heksenlaarsjes en een flapperend heksengewaad horen hier zeker bij!
Motherload

Motherload

Avontuur Spelletjes 1,4 Je bent een mijnwerker op Mars. Graaf naar waardevolle mineralen en verkoop ze. Met de opbrengsten kun je upgrades voor je graafmachine kopen van de schaarse voorraden die er zijn en dan nog verder en dieper graven. Let wel op dat je niet zonder brandstof komt te zitten!
Bewaker van het koninkrijk

Bewaker van het koninkrijk

Aktie Spelletjes 1,4 Hele hordes monsters komen je kasteel binnen, en jij, een sterke ridder, moet er samen met je hulpjes voor zorgen dat ze het koninkrijk niet binnengaan. Je kunt je verdedigers upgraden of verkopen. Succes!
Sinta

Sinta

Avontuur Spelletjes 1,4 Probeer om met Sinta telkens de deur te bereiken. Verzamel ondertussen alle sterretjes die je tegenkomt. Vijandige dieren kun je met je pijl en boog uitschakelen.
Rekenen

Rekenen

Denk Spelletjes 1,4 Word beter in hoofdrekenen, reken de sommen uit en klik de juiste uitkomst aan.
Acno's Energie

Acno's Energie

Denk Spelletjes 1,4 Schuif de bal naar de energiezone, en ga naar het volgende level!
Reken Sudoku

Reken Sudoku

Denk Spelletjes 1,4 Probeer deze wiskundige variatie van Sudoku op te lossen.
Bike Champ

Bike Champ

Sport Spelletjes 1,4 Een leuk getekend trialspel waarbij je op je trialmotor over zoveel mogelijk obstakels moet springen. Hoe spectaculairder je sprongen, hoe meer punten je verdient. Sommige sprongen zijn echt lastig om uit te voeren: de salto vanaf de helling bijvoorbeeld vereist een goede behendigheid.
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Avontuur Spelletjes 1,4 Hier kun je allerlei spelletjes met Bob de Bouwer spelen. Bijvoorbeeld een puzzel maken, huizen ontwerpen, bestellingen rondbrengen, opruimen, scherven lijmen, verven en buizen aanleggen.
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spelletjes 1,4 Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
Sierra 7

Sierra 7

Aktie Spelletjes 1,4 Er woedt een burgeroorlog tussen een burgerleger en de regering. Jij maakt deel uit van de Sierra 7-eenheid, die door de regering wordt ingezet om deze milities uit te schakelen. Schiet dus van je af en probeer de vijand uit de weg te ruimen!
Op zoek naar Assepoester

Op zoek naar Assepoester

Meisjes Spelletjes 1,4 Ben jij ook zo dol op sprookjes met prinsessen in de hoofdrol? In dit spel gaat het over Assepoester. Ze is een lief meisje dat door haar stiefmoeder en twee stiefzussen slecht wordt behandeld. Ze moet voor hen wassen en schoonmaken. Haar vader is vaak op reis en ziet niet wat er allemaal thuis gebeurt. Lees in dit spel hoe het sprookje verder gaat. Vind de verschillen in ieder level van het spel. Je kunt kiezen uit drie speelopties: makkelijk, medium en moeilijk.
Wonderputt

Wonderputt

Sport Spelletjes 1,3 Golfen in de ruimte, lijkt dat je wat? Reis dan af naar de wonderbaarlijke wereld waar je de ene na de andere futuristische golfbaan tegenkomt. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen te putten!
Voedende Moeder

Voedende Moeder

Meisjes Spelletjes 1,3 Je bent een moeder die telkens haar kinderen te eten moet geven. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat ze niet verhongeren.
Chinees Patience

Chinees Patience

Denk Spelletjes 1,3 In dit Chinese patiencespel is het de bedoeling dat je alle 52 kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als je geen andere opties meer hebt, kun je een joker inzetten.
Kisten Schuiven

Kisten Schuiven

Denk Spelletjes 1,3 Schuif alle houten kisten op de groene stippen. "Jouer" staat voor spelen en met "Recommencer" kun je het level opnieuw proberen.

Spelletjes - Menu Little Game