Advertentie
Mominer

Mominer

Behendigheid Spelletjes 1,3 In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Smerige gevangenis

Smerige gevangenis

Avontuur Spelletjes 1,3 Ontsnap uit de smerige gevangenis voordat jouw nieuwe celgenoot aankomt! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die je hierbij kunnen helpen.
Jouw verjaardagstaart

Jouw verjaardagstaart

Meisjes Spelletjes 1,3 Er is er één jarig, hoera, hoera! En wie jarig is, die trakteert! Doe je best en maak de heerlijkste taarten. Er zijn verschillende vormen en smaken. Ook zijn er heel veel soorten taartdecoraties waaruit je kunt kiezen: een echte Barbie met vleugeltjes, bijvoorbeeld. Zo zet je de visite een heerlijk stukje gebak voor en is het feest voor iedereen.
Dierenverzorger

Dierenverzorger

Meisjes Spelletjes 1,3 Wat is er nou leuker dan zorgen voor honden? In dit superspel ben je een dierenverzorger in een hondenhotel! De honden zullen dol op je zijn als je goed voor ze zorgt. Dit houdt in dat je met ze speelt, ze op tijd eten en drinken geeft en ze naar buiten laat als ze moeten plassen. Doe je alles goed, dan haal je behalve het level ook nog eens een bonus! Als het je allemaal te vlug gaat, kun je het level ook altijd nog een keer overspelen om zo je score te verbeteren. In elk level komt er een nieuwe hond bij in het hondenhotel. Ook komen er dan meer verzorgers om je te helpen met al die honden!
Goudgravers 1

Goudgravers 1

Behendigheid Spelletjes 1,3 Je moet al het goud opgraven, maar zorg ervoor dat de beestjes je machine niet aanraken, want dan gaat hij kapot!
Aso's in de Ring

Aso's in de Ring

Aktie Spelletjes 1,3 In een steeg in een achterbuurt gaan twee dronken buurmannen met ruzie elkaar te lijf. In dit spel is het de bedoeling dat je je buurman zo hard mogelijk slaat met alle voorwerpen die je tot je beschikking hebt: een barbecue, een bierflesje of zelfs een heel vat... Sla erop los totdat hij knock-out gaat, zodat jouw reputatie in deze buurt niet wordt geschaad!
Robots Bedienen

Robots Bedienen

Behendigheid Spelletjes 1,3 Maak zo snel mogelijk de bestellingen klaar waar de robots om vragen. Beleg de hamburger precies zoals die bestelt is.
Apengevecht

Apengevecht

Aktie Spelletjes 1,3 Schakel de andere apen uit door met poep te gooien. Verder moet je zo veel mogelijk bananen verzamelen!
Jungle Avontuur 2

Jungle Avontuur 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Probeer om dit avonturenspelletje uit te spelen met dit grappige konijntje.
M&M's

M&M's

Avontuur Spelletjes 1,3 De Mini-M&M's zijn verdwenen! Ga met Red, Yellow of Green op de avontuurlijke tocht om ze te vinden. Verzamel onderweg alle M&M's en de bonussen om een hoge score te krijgen, open de dozen en spring boven op je vijanden om ze te verslaan. Veel plezier!
Biljart 5

Biljart 5

Sport Spelletjes 1,3 Probeer met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten te krijgen. Leuk biljard spel. Je mag het bom pakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Incursion 2: The Artifact

Incursion 2: The Artifact

Aktie Spelletjes 1,3 De tweede aflevering van Incursion! In een land van trollen, spinnen en demonen gaat Targa Wrathbringer het gevecht aan met de donkere krachten. Zet verschillende soldaten in om je land te verdedigen en gebruik toverspreuken, wapens en vechttechnieken om je vijanden te verslaan.
Covert Front 4

Covert Front 4

Avontuur Spelletjes 1,3 In deze spannende point & click game, alweer deel 4 uit de Covert Front-serie, ben jij en piloot wiens vliegtuig het in de lucht begeeft. Ga in de cockpit op zoek naar onderdelen om hem te repareren. Daarna gaat je avontuur verder op land. Klik op de juiste voorwerpen, bewaar ze, en gebruik ze wanneer je ze nodig hebt! Dit is echt een spel waar je goed bij na moet denken en waarbij je oog voor detail moet hebben. Hou je van zoekspellen, dan kun je bij deze game je hart ophalen!
Boodschappen Doen

Boodschappen Doen

Denk Spelletjes 1,3 Eten en drinken inkopen doen we allemaal. Heb je een lijstje nodig of kun je het allemaal zelf wel onthouden?
Speerwerpen met de Muis

Speerwerpen met de Muis

Sport Spelletjes 1,3 Help de muis om de speer zo ver mogelijk weg te gooien!
Roofridders

Roofridders

Behendigheid Spelletjes 1,3 Het doel van dit spel is dat je je kasteel met goud vult, voordat je tegenstander dit zelf doet. Pas op voor de vallende zakken met goud en beroof de wagens om hun goud te plunderen!
Vriendin opmaken

Vriendin opmaken

Meisjes Spelletjes 1,3 Help deze vriendinnen met hun look.
Springende monstertruck

Springende monstertruck

Race Spelletjes 1,3 Bestuur je monstertruck en rijd een race waarmee onderweg veel geld te verdienen is! Ga net zo lang door tot je geen brandstof meer hebt. Wanneer je eenmaal genoeg geld hebt verdiend, kun je een grotere monstertruck kopen.
Ontploffende robot

Ontploffende robot

Aktie Spelletjes 1,3 Probeer om de robot te laten ontploffen door de bom op de juiste plaats te leggen! Telkens moet je weer andere puzzels oplossen om uit te vinden hoe je dit voor elkaar krijgt.
Planeet Racer

Planeet Racer

Race Spelletjes 1,3 Pimp je auto en zorg dat je als eerste over alle planeten racet.
Horror Opmaken

Horror Opmaken

Kids Spelletjes 1,3 Kleed deze monsters zo eng mogelijk aan. Je kan kiezen uit Dracula, Frankenstein, een Weerwolf en een skelet.
Bouw je Wereld

Bouw je Wereld

Denk Spelletjes 1,3 Kies de groei-elementen in de juiste volgorde om dit verhaal af te spelen.
Gangster Boon

Gangster Boon

Aktie Spelletjes 1,3 Probeer om met Gangsta Bean alle vijanden onschadelijk te maken.
Zoek de Verschillen 13

Zoek de Verschillen 13

Denk Spelletjes 1,3 Zoek 5 verschillen om naar het volgende plaatje te gaan.
Snoepwinkel

Snoepwinkel

Behendigheid Spelletjes 1,3 Houd de klanten tevreden door ze zo snel mogelijk aan snoepjes te helpen.
Tankoorlog 3

Tankoorlog 3

Aktie Spelletjes 1,3 Schiet alle tanks kapot voordat ze jouw toren kapot schieten.
Slaapkamer Inrichten

Slaapkamer Inrichten

Meisjes Spelletjes 1,3 Kies een bed, tapijt, lamp en ontwerp je slaapkamer zoals jij dat wilt.
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spelletjes 1,3 Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Golf in de Canyon

Golf in de Canyon

Sport Spelletjes 1,3 Speel golf met Fred Flintstone, Yogibear en Foghorn Leghorn. Probeer het balletje zover mogelijk te slaan door op het juiste moment te klikken. Sommige obstakels helpen je, andere zijn juist schadelijk!
Strategy Defense 4

Strategy Defense 4

Avontuur Spelletjes 1,3 Maak telkens zoveel mogelijk ridders aan zodat je de kastelen van de vijand kan vernietigen. Maar pas op dat hij met zijn ridders niet jouw kastelen vernietigt.
Backyard Buzzing

Backyard Buzzing

Aktie Spelletjes 1,3 Probeer om je tegenstander te vernietigen in dit soort kasteelgevecht.
Gun Mayhem

Gun Mayhem

Aktie Spelletjes 1,3 Dit leuke platform- en schietspel kun je in de 'Campaign'-modus spelen, waarin je uitdagingen moet aangaan om nieuwe wapens en kaarten vrij te spelen. Je kunt het ook in de 'Custom'-modus spelen, waarin je een standaardspel speelt met 1 of meerdere spelers (maximaal 4). Pas je personage precies zo aan als jij het wilt, en ga het gevecht met de tegenstander(s) aan!

Spelletjes - Menu Little Game