Advertentie
Sue poppenmaker

Sue poppenmaker

Meisjes Spelletjes 1,3 Help Sue zoveel mogelijk poppen te maken en kleren voor de poppen uit te kiezen.
Beijing 2008

Beijing 2008

Sport Spelletjes 1,3 Beleef de Olympische spelen nu thuis! Je kan boogschieten, duiken of gewichtheffen.
Pou Pizza Chef

Pou Pizza Chef

Meisjes Spelletjes 1,3 Ontpop je tot een creatieve bakker en bak pizza's in Pou Pizza Chef! Je kunt elke pizza zelf garneren, en ook bepalen hoe de bodem en het bord eruit moeten zien. De ingrediënten lopen uiteen van simpel tot exotisch. Probeer allerlei combinaties van smakelijke toppings uit!
Basketbal 10

Basketbal 10

Behendigheid Spelletjes 1,3 Probeer zoveel mogelijk punten te maken. Gebruik daarbij allerlei trucjes.
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spelletjes 1,3 Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Urban Basketball

Urban Basketball

Sport Spelletjes 1,3 De opzet van dit basketbalspel is net zo leuk als eenvoudig: schiet zo veel ballen als je kunt in de basket. Voor elk raak schot krijg je twee punten, behalve in de laatste twintig seconden, als elk schot drie punten waard is.
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spelletjes 1,3 Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spelletjes 1,3 Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Cursed Treasure

Cursed Treasure

Aktie Spelletjes 1,3 Jij bent de koning van de Orks, zombies en demonen, en in een grot bewaar jij je edelstenen. De dorpelingen zijn dit te weten gekomen, en nu komen ze er massaal op af. Jij gaat dus zorgen dat je edelstenen niet gestolen worden! Je vijanden komen binnen via de ingang en gaan richting de grot. Daar pakken ze een edelsteen, waarmee ze weer richting de ingang lopen. Bouw torens op strategische plaatsen om zo de dieven tegen te houden. Er zijn drie soorten torens: schuilplaatsen, die je alleen op gras kunt bouwen, grafkelders, die je alleen in sneeuw kunt graven, en tempels, die je alleen op rotsen kunt neerzetten. In het bos kun je geen enkele toren bouwen. Voor iedere toren heb je goud nodig: zorg dat je voorraad op peil blijft! Voor iedere uitgeschakelde vijand verdien je goud. Torens schieten automatisch op vijanden die in de buurt komen. Hoe meer ze schieten, hoe meer experience-punten je hiervoor verdient, waarmee je de torens kunt upgraden wanneer je er een 'omhoog'-icoontje boven ziet staan.
Baby geboren

Baby geboren

Meisjes Spelletjes 1,3 Hoera, er is een baby geboren! Ga snel aan de slag in huis en zorg dat alles klaar staat voor dit pasgeboren kindje. Zachte knuffels bij de box in de huiskamer en speelgoed in de babykamer zijn bijvoorbeeld een goed idee. De tuin is versierd met ballonnen en in de keuken staat een flesje melk klaar. De familie en buren komen op visite om de baby te bewonderen. In dit grappige decoratiespel kun je zelfs kiezen welke baby je in het huis wilt! Je kunt zelfs kiezen uit een tweeling of een drieling. Het kan allemaal. Doe je best en maak er een gelukkig babyhuis van! Dit is een Primavita-spel.
Prinses Assepoester

Prinses Assepoester

Meisjes Spelletjes 1,3 Ken je het sprookje van prinses Assepoester? Assepoester was een meisje dat hard moest werken voor haar stiefmoeder. Ze had ook nog twee stiefzussen, die een reuze hekel aan haar hadden. Op een dag geeft de prins een bal waarvoor hij alle meisjes uitnodigt. Assepoester kan niet gaan omdat ze geen baljurk heeft. Maar dan verschijnt een goede fee die met een zwaai van haar toverstafje een prachtige jurk voor Assepoester tovert. Van een paar muizen en een pompoen tovert ze een koets met witte paarden, zodat Assepoester toch naar het bal kan om haar droomprins te ontmoeten! In dit spel ben jij een soort toverfee, die Assepoester moet helpen om mooie kleren uit te zoeken voor het bal. Maak er een prachtig plaatje van!
IJskasteel Vernietigen

IJskasteel Vernietigen

Behendigheid Spelletjes 1,3 Probeer het ijskasteel te vernietigen voordat je stenen op zijn. Er kunnen ook vijanden uit het kasteel komen dus je moet ook je katapult verdedigen.
Drie panda's in Brazilië

Drie panda's in Brazilië

Avontuur Spelletjes 1,3 Dit is weer een vervolg op het leuke spelletje 'Drie panda's', met de lange, de dikke en de kleine panda in de hoofdrol. In deze aflevering zijn de panda's in Brazilië beland! Stuur jij ze in de juiste richting en zorg je ervoor dat ze niet in de problemen komen?
Oppas en spion

Oppas en spion

Denk Spelletjes 1,3 In deze game is Jackie Chan, alias Bob Ho, zowel spion als babysitter. Spionneren is zo moeilijk niet, maar babysitten wel, en een combi van beide lijkt uit te lopen op een ramp! Help Bob de spion-babysitter om de kinderen te beschermen door alle opdrachten in het spel uit te voeren.
Puzzelen met water

Puzzelen met water

Denk Spelletjes 1,3 Leg waterleidingen aan om de juiste hoeveelheid water in de juiste bak te krijgen.
Mijnen in Utopia

Mijnen in Utopia

Behendigheid Spelletjes 1,3 Verdien geld in de mijnen van Utopia. Ga op zoek naar erts en verkoop het om geld te verdienen. Soms zul je reparaties moeten uitvoeren of je energie moeten opladen.
Poolen 2

Poolen 2

Sport Spelletjes 1,3 Kaats met behulp van de witte bal de andere kleuren ballen tegen elkaar aan.
GT Racing

GT Racing

Race Spelletjes 1,3 Stap in je racewagen en probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten! Hoe hoger je eindigt in het klassement, hoe hoger je bonus!
Kinderen Kleuren

Kinderen Kleuren

Kids Spelletjes 1,3 Kleur deze 2 kinderen zo leuk mogelijk in.
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spelletjes 1,3 Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spelletjes 1,3 Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Broodjes bakken

Broodjes bakken

Meisjes Spelletjes 1,3 In dit spel leer je hoe je met de juiste ingrediënten lekkere broodjes bakt!
Twee handjes 2

Twee handjes 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Jouw twee handen gaan elk hun eigen weg. Leid jij ze allebei door een doolhof vol uitdagingen? De handjes helpen elkaar: wanneer de ene hand op een obstakel stuit, kan de andere hand dit obstakel weghalen door op een rode of oranje knop te gaan staan. Haasten heeft geen zin: de handen moeten op elkaar wachten.
Hondencafé inrichten

Hondencafé inrichten

Meisjes Spelletjes 1,3 Richt dit café voor honden en hun baasjes mooi in.
Drop Kick

Drop Kick

Sport Spelletjes 1,3 Je krijgt een voorzet en probeert om de bal in het doel te schieten. Oefening baart kunst!
Naruto Gevecht

Naruto Gevecht

Aktie Spelletjes 1,3 Kies een karakter uit de populaire animatieserie Naruto en zorg dat je het gevecht wint. In het begin van het spel wordt vermeld om op "a" te klikken om verder te gaan, dit klopt niet! Druk op "s" om het spel te beginnen.
Spanthera

Spanthera

Aktie Spelletjes 1,3 Koning Leonidas, verdedig het koninkrijk Spanthera tegen de gemene hagedissen die het koninkrijk willen binnenvallen! Werp speren naar de vijand maar zorg dat je katachtige onderdanen niet geraakt worden. Mik op de hoofden van de hagedissen: zo gebruik je zo min mogelijk speren en verdien je zo veel mogelijk sterren!
KGB Hunter

KGB Hunter

Race Spelletjes 1,3 Redt de wereld van KGB, schiet de agenten en de auto's!
Jump Jump

Jump Jump

Behendigheid Spelletjes 1,3 Help jij het aapje om in het bos om van boom naar boom te slingeren?
De haai van Sydney

De haai van Sydney

Aktie Spelletjes 1,3 Jij bent een hongerige, meedogenloze haai, die erop uit is om zo veel mogelijk mensen op één dag te verorberen. Als je diep de zee in duikt, kun je, wanneer je naar de oppervlakte zwemt, een supersprong maken. Spring bovenop boten om ze te vernielen. Zelfs vliegtuigen zijn niet veilig voor je: je hapt ze gewoon uit de lucht! Spring naar de plek die door groene pijlen wordt aangegeven, en bijt je vervolgens vast in het vliegtuig. Vervolgens trek je het hele gevaarte naar beneden, het water in, door snel achter elkaar op de pijltjestoetsen te drukken.

Spelletjes - Menu Little Game