Advertentie
Muziek Noten

Muziek Noten

Kids Spelletjes 1,3 Deze muis wil jou wel leren hoe je piano moet spelen.
Strategy Defense 6

Strategy Defense 6

Aktie Spelletjes 1,3 Verdedig je vestiging en probeer het kasteel van de tegenstander zo snel mogelijk te vernietigen.
Mc Donald's 3

Mc Donald's 3

Behendigheid Spelletjes 1,3 Maak klaar wat de klanten bestellen en bedien alle machines op tijd. Succes!
Tetris 7

Tetris 7

Behendigheid Spelletjes 1,3 Speel deze variant van tetris en probeer het speelveld te legen voor extra punten.
Gevecht op het vliegveld 2

Gevecht op het vliegveld 2

Aktie Spelletjes 1,3 Dit is het vervolg op het spel 'Gevecht op het vliegveld': het principe is hetzelfde, alleen zie je nu alles vanaf de zijkant in plaats van de bovenkant. Stuur soldaten af op barakken en andere gebouwen op het vliegveld, om het hele vliegveld te veroveren. Dit kun je zowel vanaf de grond doen (vanuit door jou veroverde barakken) maar ook vanuit de lucht (vanaf de 'airport units'): in dat geval drop je parachutisten. Je vijand heeft hetzelfde doel, dus zorg dat je je soldaten strategisch op pad stuurt en dat de vijand jouw gebouwen niet in handen krijgt! Boven de gebouwen staat het aantal soldaten dat je op pad kunt sturen.
Mental Mouse

Mental Mouse

Race Spelletjes 1,3 Een gek spel waarin je met een muis op een motor over een hindernisparcours moet rijden. Je kunt achteruit en vooruit, en door je gewicht naar voren of naar achter te plaatsen kun je over de verschillende voorwerpen heen rijden. Maar let op, want als je valt ga je dood!
Hitz

Hitz

Behendigheid Spelletjes 1,3 Schiet je ballen de ruimte in en vernietig de maan en de sterren.
Pixelleger

Pixelleger

Aktie Spelletjes 1,3 Op jouw basis worden pixels gemaakt. Deze pixels stuur je vervolgens op pad om vijandige bases te omsingelen en vervolgens te vernietigen.
Testpop ontploft

Testpop ontploft

Aktie Spelletjes 1,3 Plaats mijnen, springveren en allerlei bijzondere explosieven om zo veel mogelijk schade te veroorzaken bij de testpop!
Sneeuw Ruimen 2

Sneeuw Ruimen 2

Denk Spelletjes 1,3 Maak de straten schoon, pak de bonussen en verdien punten!
Klokslag Middernacht

Klokslag Middernacht

Aktie Spelletjes 1,3 Loop door de verschillende levels en vecht tegen allerlei andere poppetjes!
Hopper 2

Hopper 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Begeleid hopper in elke level naar het sterretje.
The Champions

The Champions

Sport Spelletjes 1,3 Speel een potje voetbal in de Champions League finale van 2007.
Maya Arkanoid

Maya Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 1,3 Probeer alle blokken weg te spelen in deze arkanoid variant.
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spelletjes 1,2 Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
De Sniper

De Sniper

Aktie Spelletjes 1,2 6 Juni 1944, D-day, de geallieerden arriveren aan de Normandische kust. Dagen daarvoor was er al een groep Britse parachutisten geland, om het terrein voor te bereiden en Duitse doelwitten te vernietigen. Jij bent één van die parachutisten. Je tijd om alle doelwitten te vernietigen is beperkt, en is zichtbaar in de witte balk. De rode balk laat zien wanneer de vijandige sluipschutters hun vizier op je richten. Zorg dat je eerst alle sluipschutters vindt en probeer ze dan allemaal te doden om zo naar het volgende level te komen.
Steppenwolf 2

Steppenwolf 2

Avontuur Spelletjes 1,2 Dit is deel 2 van Steppenwolf. Je bent gevangengenomen en nu ga je proberen om te ontsnappen!
Code of the Samurai

Code of the Samurai

Aktie Spelletjes 1,2 Help deze Samoerai om zich een weg te banen door deze vulkanische levels!
Magische Diamanten

Magische Diamanten

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer om sneller dan je tegenstander alle blokken leeg te spelen.
Nagels opmaken 4

Nagels opmaken 4

Meisjes Spelletjes 1,2 Versier de nagels van dit meisje zo mooi mogelijk.
Kus Evolutie

Kus Evolutie

Meisjes Spelletjes 1,2 Probeer zolang mogelijk met je vriendin te kussen zonder dat de lerares het ziet.
Zomerbruiden

Zomerbruiden

Meisjes Spelletjes 1,2 Buiten schijnt de zon en fluiten de vogels. Deze drie bruiden hebben zin om buiten te gaan wandelen. Maar wat voor kleren zullen ze aantrekken? Keuze genoeg, kijk maar in de kasten met schoenen, jurken, strikken, armbanden, handschoentjes en nog veel meer. Veel plezier met het aankleden van deze mooie vriendinnen!
Prinsesjes Ponies

Prinsesjes Ponies

Meisjes Spelletjes 1,2 Klein prinsesje heeft 3 ponies. Ze heten Vivian, Wambo en Simba. Ze houdt heel veel van ze en maakt ze graag mooi op. Wil jij haar hiermee helpen? Ik denk dat je dat heel leuk vindt.
Botsauto's 3

Botsauto's 3

Race Spelletjes 1,2 Race met je botsauto over de baan, bots tegen de andere spelers aan en zorg dat ze van de baan raken!
Xeno Tactic

Xeno Tactic

Aktie Spelletjes 1,2 Plaats kanonnen op allerlei strategische plekken om je basis tegen de indringers te verdedigen.
Dieren Voeren

Dieren Voeren

Behendigheid Spelletjes 1,2 Geef de dieren het juiste eten.
Ultranium 2

Ultranium 2

Behendigheid Spelletjes 1,2 Dit is een leuke variant van een break out game.
Koopjesjacht

Koopjesjacht

Meisjes Spelletjes 1,2 Ken jij meisjes die niet houden van winkelen en kleren kopen? In dit spel ga je winkelen om voor jou en je vriendje kleding te kopen. En je wilt natuurlijk de leukste kleding voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is pas echt leuk! Maar andere meisjes denken er precies het zelfde over als jij, dus moet je snel zijn als je een aanbieding ziet. En als je er bent, moet je de andere meisjes wegduwen en heel snel achter elkaar klikken om die leuke broek te pakken te krijgen. Veel plezier met dit winkelspel, en doe je best om zoveel mogelijk leuke kleding voor jou en je vriend te vinden.
Honden Salon

Honden Salon

Meisjes Spelletjes 1,2 Maak dit hondje zo mooi mogelijk. Je kunt het wassen, kammen scheren en heel veel andere dingen. In dit spel kun je kiezen of je het "free model" speelt of dat je het "challenge model" neemt. In het "challenge" gedeelte van het spel krijg je de opdracht om de hond zo te veranderen als in het voorbeeld. Ik denk dat je dit hondje heel gelukkig kunt maken.
Skate Uitdaging

Skate Uitdaging

Behendigheid Spelletjes 1,2 Kies een speler en skate daarmee door een buis en verzamel items om punten te krijgen maar ontwijk obstakels. Elke speler heeft eigen items en een eigen level.
Bubble Pop

Bubble Pop

Behendigheid Spelletjes 1,2 Pak de gekleurde ballen, hartjes en diamanten maar zorg dat de spookjes je niet (te vaak) te pakken krijgen! Je kunt dit spel in je eentje of met zijn tweeën spelen.

Spelletjes - Menu Little Game