Advertentie
Olympische dolfijn

Olympische dolfijn

Behendigheid Spelletjes 1,2 Help deze dolfijn om mooie sprongen te maken en zoveel mogelijk punten te scoren in twee minuten tijd! Je verdient een bonus als hij met zijn snuit naar beneden in het water terecht komt. Als hij snel weer de lucht in springt na het landen, kan hij twee sprongen combineren. Dit ziet er prachtig uit en levert veel punten op!
Vliegende motor

Vliegende motor

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer met de motor zo ver mogelijk te springen.
Patience in het pretpark

Patience in het pretpark

Denk Spelletjes 1,2 Het is de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kun je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Sneeuw Racen

Sneeuw Racen

Race Spelletjes 1,2 Kies een snelle auto en probeer zo snel mogelijke rondetijden te behalen. Er is alleen 1 probleem, het hele circuit ligt onder de sneeuw. Pas dus op dat je niet te vaak uit de bocht vliegt want dan gaat je auto kapot.
Drakken's Schuilplaats

Drakken's Schuilplaats

Aktie Spelletjes 1,2 Dr. Drakken is van plan om de wereld te veroveren, te beginnen in Middleton! Help het Possible-team om in zijn geheime schuilplaats binnen te dringen, om zo achter zijn snode plannen te komen. Pas op voor Dr. Drakkens handlangers en de laserstralen. Met de Kimmunicator kan je wisselen tussen Kim en Ron, door op de K te drukken. Verzamel energie om meer punten te scoren!
Batman wolkenkrabber

Batman wolkenkrabber

Behendigheid Spelletjes 1,2 De Joker houdt Batman tussen twee wolkenkrabbers gevangen. Hij gooit allerlei bouwafval naar de Dark Knight. Gebruik de vallende betonblokken en stalen balken om omhoog te klimmen, tegen de gebouwen op. Denk goed in het voren, en plan je bewegingen zo dat de blokken op plekken neerkomen die gunstig zijn voor jou. Je kunt je kort vasthouden aan muren en oppervlaktes: gebruik die mogelijkheden om vaart te maken bij het springen! Kijk uit, want de Joker zal vroeg of laat een gasbom naar je gooien: als je dat gif inademt, is het spel voorbij!
Ruimte Mahjong

Ruimte Mahjong

Denk Spelletjes 1,2 Kies 2 van dezelfde blokjes om die weg te spelen. Speel alles weg zodat je door de ruimte kan reizen naar de volgende planeet.
De Smurfen

De Smurfen

Denk Spelletjes 1,2 Help de handige smurf zijn auto te maken!
Blokken, blokken, blokken

Blokken, blokken, blokken

Denk Spelletjes 1,2 Op het eerste gezicht is dit een simpel spelletje, waarin je blokjes zo moet verschuiven, dat er drie van dezelfde kleur op een rij komen te liggen. Wanneer je begint te spelen en wat verder komt in het spel, merk je dat dit lang niet zo eenvoudig is als het eruitziet. Probeer om in een minimum aantal zetten de blokjes uit het venster te laten verdwijnen, en verdien zo bonuspunten!
Boteninvasie

Boteninvasie

Aktie Spelletjes 1,2 Een hele vloot met boten komt op jouw land af: plaats verdedigingstorens op strategische plekken en schakel alle boten op tijd uit. Zorg dat de vijand jouw land niet kan veroveren in dit Toren Verdedigen-spel!
Gevechts Robots

Gevechts Robots

Aktie Spelletjes 1,2 Probeer om met de robots tegen elkaar te vechten en de tegenstander te verslaan. Na een gevecht kan je je robot aanpassen zodat hij sterker wordt.
Diamant Koorts

Diamant Koorts

Behendigheid Spelletjes 1,2 Speel 3 of meer van de zelfde kleur diamanten weg om het speelveld te ruimen. En pas op dat de diamanten het dynamiet niet raken.
Opmaak Ontwerper

Opmaak Ontwerper

Meisjes Spelletjes 1,2 Geef een meisje, jongen of kat een complete makeover! Kies een gezicht, ontwerp kleding en kleed ze aan.
Rotamania

Rotamania

Denk Spelletjes 1,2 Zorg dat dezelfde kleur ter grootte van een blokje aan elkaar wordt verbonden.
Strategy Defense 3

Strategy Defense 3

Avontuur Spelletjes 1,2 Probeer het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Schooloorlog

Schooloorlog

Denk Spelletjes 1,2 Probeer om je tegenstanders te vernietigen in deze strategiegame. Het is de bedoeling dat alle hartjes jouw kleur krijgen.
Reuzen en dwergen TD

Reuzen en dwergen TD

Aktie Spelletjes 1,2 In dit Toren Verdedigen-spel met reuzen en dwergen ga jij verdedigingstorens bouwen om je vijand zo lang mogelijk tegen te houden. Wanneer de vijand door je verdedigingslinie breekt, verlies je herstelpunten (HP). Om een toren te bouwen of te upgraden, heb je goud nodig. Je kunt verschillende torens bouwen; elke toren heeft andere eigenschappen (en dus voor- en nadelen). Zorg dat de vijand de blauwe vlag niet bereikt!
Dino

Dino

Avontuur Spelletjes 1,2 Verzamel alle eieren door de leuke prehistorische werelden. Plet je tegenstanders.
Volleybal 2

Volleybal 2

Sport Spelletjes 1,2 Probeer de Volleybal op de grond te krijgen aan de kant van de tegenstander.
Dodelijke race

Dodelijke race

Aktie Spelletjes 1,2 Jij racet over de snelweg, waar je allerlei punten kunt behalen door onder andere auto's van de weg te beuken. Kijk wel uit dat de met granaatwerpers uitgeruste auto's je niet te pakken krijgen, want dan is het snel voorbij!
Dierentuin Transport

Dierentuin Transport

Denk Spelletjes 1,2 Je bent de chauffeur van een vrachtwagen en je moet een transport naar de dierentuin verzorgen. Stapel de dozen op je vrachtauto en rijd ermee naar de dierentuin zonder dat ze eraf vallen. Succes!
Botenrace

Botenrace

Race Spelletjes 1,2 Op zee wordt een spannende botenrace georganiseerd. Jij neemt hieraan deel en gaat proberen om met jouw boot als eerste te eindigen, zonder te stranden op de rotsen!
Aap en de Ballon 4

Aap en de Ballon 4

Behendigheid Spelletjes 1,2 Laat zoveel mogelijk balonnen knallen met je dartpijltjes.
Brug Bouwen 2

Brug Bouwen 2

Denk Spelletjes 1,2 Probeer een goede brug te bouwen zodat de roze beestjes erover heen kunnen lopen. Zorg ervoor dat je een goede constructie hebt anders stort de boel in.
Autoquiz

Autoquiz

Kids Spelletjes 1,2 Probeer te raden welke auto op de foto staat achter de blokjes. Probeer het te raden door zo min mogelijk blokjes te openen.
Villawijk Bouwen

Villawijk Bouwen

Denk Spelletjes 1,2 Probeer en zo groot mogelijke villawijk op te zetten. Je verdient geld door de rente op de villa's. Je wint het spel als je 12 villa's hebt opgebouwd voorzien van alle luxe.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spelletjes 1,2 De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Ontsnappen

Ontsnappen

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer uit de gevangenis te ontsnappen zonder gepakt te worden door de bewakers. Zorg er dus voor dat je uit het gezichtsveld blijft van de bewakers, maar ook uit het gezichtsveld van camera's en gevangenen.
Freeway Fury

Freeway Fury

Race Spelletjes 1,2 Je scheurt over de snelweg, waar natuurlijk nog veel meer auto's rijden. Het gekke is wel, dat er in deze auto's geen bestuurders lijken te zitten. Dat is dus een extra uitdaging: van de ene naar de auto springen. Dit geeft niet alleen een kick, maar levert ook nog eens extra punten op. Zo zijn er nog meer stunts die je uit kunt voeren om extra punten te scoren. Wat dacht je van de optie 'slam': een andere auto rammen, zonder dat je daarbij je eigen auto beschadigt. Doe dit dus niet te hard! Ook kun je voor de lol even gaan spookrijden aan de andere kant van de snelweg. Kijk wel uit, want voor je het weet ramt een tegenligger je frontaal. Veel rijplezier!
Worm

Worm

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer om zoveel mogelijk te slopen binnen de tijd.
Jungle Ei Avontuur

Jungle Ei Avontuur

Avontuur Spelletjes 1,2 Verzamel de 10 eieren en zorg dat je in het boomhuis bent voor de tijd op is!

Spelletjes - Menu Little Game