Advertentie
Paniek op de weg

Paniek op de weg

Behendigheid Spelletjes 1,2 Het sneeuwt, de weg is glad, en het is ook nog eens druk. De perfecte omstandigheden voor chaos en paniek op de weg! Probeer het verkeer in goede banen te leiden door auto's op tijd te laten stoppen, zodat er geen botsingen ontstaan.
Mini Golf 6

Mini Golf 6

Sport Spelletjes 1,2 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Diamantmijn

Diamantmijn

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer om alle steentjes op te eten, maar ontwijk de beestjes!
Bouwen en slopen

Bouwen en slopen

Multiplayer Spelletjes 1,2 Dit is een leuk spelletje waarbij jij en je tegenstander om beurten of tegelijkertijd je eigen toren opbouwen en die van de tegenstander kapot proberen te schieten. Kies je poppetje en je wapen, en ga ertegenaan. Probeer de vijandige bouwwerken op hun zwakste plek te raken, en een zo efficiënt mogelijk wapen in te zetten. Je kunt je bouwstenen upgraden, maar ook je wapen en je toverkracht.
Extreme Wiskunde

Extreme Wiskunde

Denk Spelletjes 1,2 Kies eerst het personage waarmee je gaat skiën of snowboarden. Daarna begint de uitdaging! Terwijl je de berghelling af suist op je ski's of snowboard, moet je allerlei rekensommen maken. Zorg dat je ze op tijd goed beantwoordt!
Eiland Kolonie

Eiland Kolonie

Aktie Spelletjes 1,2 Probeer om het eiland te verdedigen tegen allerlei indringers.
Poppenhuis Maken

Poppenhuis Maken

Meisjes Spelletjes 1,2 Probeer binnen de tijd een poppenhuis in elkaar te zetten.
Online Tafeltennis

Online Tafeltennis

Sport Spelletjes 1,2 Versla de kampioen om zo dit online tafeltenniskampioenschap te winnen. Iedere wedstrijd gaat tot 11 punten en er moet minimaal een verschil van 2 punten zijn om te kunnen winnen. Wanneer je een wedstrijd wint, krijg je een upgrade.
Panik in Bubble Trouble

Panik in Bubble Trouble

Behendigheid Spelletjes 1,2 Panik gaat proberen bellen kapot te schieten. Zorg dat hij niet te vaak door luchtbellen wordt geraakt, want dan gaat hij dood.
De prinses en Repelsteeltje

De prinses en Repelsteeltje

Meisjes Spelletjes 1,2 Zoek de verborgen voorwerpen en help de prinses. Repelsteeltje is een sluw mannetje, maar de prinses heeft zijn hulp nodig. Ze moet van stro goud spinnen en Repelsteeltje helpt haar daarbij. Als dat maar goed afloopt...
Poes Opmaken

Poes Opmaken

Meisjes Spelletjes 1,2 Kies een ring, halsband, naamplaatje en staartversiering voor deze lieve poes.
4 Wheel Madness

4 Wheel Madness

Race Spelletjes 1,2 Probeer om met deze grote truck de finish te halen!
Meisje Opmaken 20

Meisje Opmaken 20

Meisjes Spelletjes 1,2 Kies een meisje en verander haar haar, kleding, make-up en sierraden.
Dragonball Z Opmaken

Dragonball Z Opmaken

Kids Spelletjes 1,2 Je kan verschillende karakters uit DragonBall Z maken met dit leuke opmaak spel. Kies de kleding van Vegeta, Freeza, Cell of gewoon van Goku.
Pucca Pursuit

Pucca Pursuit

Avontuur Spelletjes 1,2 Probeer om alle hartjes te vangen.
Penalty Fever 3D

Penalty Fever 3D

Sport Spelletjes 1,2 Het WK komt eraan: tijd om penalty's te nemen! Laat jouw team de wereldbeker winnen in dit leuke penaltyspel. Je kunt zowel op het doel schieten als het doel verdedigen: beide dingen komen aan bod. Test en verbeter je snelheid en reactievermogen en ga naar huis met die beker!
Escape from Waterland

Escape from Waterland

Aktie Spelletjes 1,2 Het is oorlog, en jij bent uitgezonden om je land te verdedigen. Je hele eskadron is al door vijandige vliegtuigen vernietigd, en je bent dus behoorlijk in het nauw gedreven. Er blijft nog maar één mogelijkheid over: het moederschip van de vijandelijke luchtmacht opsporen en vernietigen. Dit is je enige kans op redding! Overal om je heen vliegen vijandige straaljagers en bommenwerpers, en jij moet deze òf ontwijken, òf uit de lucht schieten. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt deze game in drie moeilijkheidsgraden spelen: easy, normal en hard.
Billy the Kid

Billy the Kid

Behendigheid Spelletjes 1,2 Billy the Kid gaat de strijd aan tegen de buitenaardse apen! Vecht met hem mee in dit toren verdedigen-achtige spel waarin je soldaten en wapens inzet om de gemuteerde apen te lijf te gaan die jouw Indianendorp binnenvallen. Combineer de grondstoffen die je verzameld hebt om wapens te bouwen en plaats alle verdedigingsunits strategisch zodat je zo veel mogelijk vijanden uitschakelt.
Final Fight 2

Final Fight 2

Aktie Spelletjes 1,2 Speel dit 2e deel van Final Fight samen met de computer, en versla alle slechterikken.
Geef het op

Geef het op

Behendigheid Spelletjes 1,2 Geef het op is een spel waarin een camera genaamd Tasselfoot jou op allerlei manieren probeert over te halen om maar te stoppen. Laat jij je ontmoedigen of ga je door ondanks de scherpe pinnen waar je bovenop kunt vallen of tegenaan kunt springen, de projectielen die op je af worden gevuurd en platformen die onder je voeten vandaan zakken. Geef je het op of... ga je stug door tot het bittere einde?
Octopus

Octopus

Behendigheid Spelletjes 1,2 Verzamel de schelpen en ontwijk de rotsen met deze octopus. Kijk uit voor andere rare vissen. Elke keer als je schelpen balk vol is krijg je een extra gave.
Momma's Pizza

Momma's Pizza

Behendigheid Spelletjes 1,2 Binnenkort wordt dit de beste pizzeria in de stad, let maar op! Tenminste, daar ga jij voor proberen te zorgen. Vandaag is de opening, en de klanten staan in de rij. Help jij de medewerkers om pizza's te maken en te serveren?
Xiao Xiao 6

Xiao Xiao 6

Aktie Spelletjes 1,2 Vecht tegen verschillende vijanden en bereik uiteindelijk de eindbaas. Als je goed vecht krijg je 'rage', en met deze woede is het gevecht met de baas en zijn handlangers een makkie!
Middeleeuws avontuur

Middeleeuws avontuur

Denk Spelletjes 1,2 Stukje bij beetje verover jij je plek in deze middeleeuwse wereld, door nieuwe vaartuigen te kopen, handel te leren drijven, en je misschien zelfs aan de sluiten bij een gilde. Maak de juiste keuzes en kies de juiste gevechten om te overleven. Reis het land door om te strijden tegen de piraten.
Vrolijke vriendinnen

Vrolijke vriendinnen

Meisjes Spelletjes 1,2 Drie meisjes met prachtig lang haar spelen de hoofdrol in dit modespel. Zoek mooie kapsels, kleding en schoenen uit voor de meisjes en laat zien dat je een echte modedesigner bent!
Wintermode en vrienden

Wintermode en vrienden

Meisjes Spelletjes 1,2 Kom, fashion designer: er is weer werk aan de winkel! Vier vrienden staan te wachten om door jou in een winterse outfit te worden gestoken. Ze gaan wandelen in de sneeuw, dus je moet wel op zoek naar een beetje warme kleding. Er is een ruime keuze aan jassen, broeken, laarzen, sjaals, warme mutsen, truien, brillen en omslagdoeken. Zoek de kleuren en stijlen die jij het mooist vindt en probeer alles uit. Je kunt in dit spel ook kiezen uit verschillende haarkleuren en -stijlen, gezichtsvormen, make-up en huidskleuren. Je kunt de vrienden dus helemaal kleden en opmaken naar jouw smaak!
Hacker vs Hacker

Hacker vs Hacker

Aktie Spelletjes 1,1 Jij bent een hacker, en je bindt de strijd aan tegen andere hackers! Die sturen gemene virussen op je af, waartegen je je moet verweren met behulp van allerlei verdedigingssystemen. Deze plaats je op strategische plekken, als een soort verdedigingslinie. Je kunt zogenaamde MoneyMakers bouwen, om meer geld te verdienen. Ook kun je extra processors bouwen, als je eigen processor niet meer voldoende vermogen heeft. En als laatste kun je software bouwen die malware vernietigt. Je kunt je verdedigingstorens verkopen, repareren of upgraden, als je erop klikt. Het spel kun je in drie verschillende snelheden spelen: langzaam, normaal of snel. Houd de meters in de gaten, die de staat van je computer aangeven, je geestelijke energie en het processorvermogen dat je op dat moment hebt. Onder de drie meters zie je een dollarteken, dat aangeeft hoeveel geld je op dat moment nog hebt.
Hansworst

Hansworst

Behendigheid Spelletjes 1,1 Grijp alle edelstenen om naar het volgende level te komen. Met de pijltjestoetsen maak je je lijf langer en kun je bij de edelstenen komen. Als je met je handen bij een andere muur komt, kun je de toetsen loslaten en dan rent je achterlijf zo snel mogelijk naar je voorlijf. Natuurlijk zijn er de nodige hindernissen, zoals stroomdraden die zich verplaatsen of ballen die je elektrocuteren, die moet je wel allemaal zien te vermijden. Denk er wel om dat je de blauwe stenen niet kunt vasthouden om naartoe te gaan.
Bal Trampoline 2

Bal Trampoline 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..

Spelletjes - Menu Little Game