Advertentie
Golf 5

Golf 5

Sport Spelletjes 1,1 Probeer zoveel mogelijk ballen op de Green te krijgen. Als je vogels raakt krijg je extra tijd.
Roodbaard

Roodbaard

Avontuur Spelletjes 1,1 Je gaat op zoek naar goud samen met kapitein Roodbaard. Je kunt 5 seconden onder water duiken.
Vrolijk Kerstfeest

Vrolijk Kerstfeest

Denk Spelletjes 1,1 Kerstfeest is voor veel mensen de vrolijkste tijd van het jaar. Overal ter wereld krijgen kinderen kadootjes van de kerstman of van hun ouders. Maar voor Lydia is het geen feestelijke tijd. Ze heeft geen ouders en niemand heeft voor haar een kadootje gekocht. Ze huilt omdat ze zich alleen voelt en het koud heeft. Opeens verschijnt er een klein engeltje. Dit engeltje wil Lydia weer gelukkig maken. De kleine engel wil op zoek gaan naar kadootjes voor Lydia. Kun jij hem helpen met het zoeken naar kadootjes voor Lydia? Dan wordt het ook voor Lydia toch nog een vrolijk kerstfeest.
Robin Rover 2

Robin Rover 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Robin Rover is de Robin Hood van de moderne tijd. Zijn principes zijn hetzelfde gebleven als in de middeleeuwen: stelen van de rijken en schenken aan de armen. In deze aflevering is de stad in gevaar. Ga jij met Robin op rooftocht? Kijk uit voor beveiligingscamera's en robots!
Droom Poppenhuis

Droom Poppenhuis

Meisjes Spelletjes 1,1 Help deze vier meisjes om hun droomhuis te ontwerpen.
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spelletjes 1,1 Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Gladiator Kasteelgevecht

Gladiator Kasteelgevecht

Aktie Spelletjes 1,1 Loop rond in een mooie wereld, praat tegen mensen, koop allerlei wapens en vecht met die gekochte wapens tegen anderen.
Prince of Persia

Prince of Persia

Avontuur Spelletjes 1,1 Je moet met de Prince of Persia door levels gaan. Door stekels ga je dood.
Oorlogsprins 2

Oorlogsprins 2

Aktie Spelletjes 1,1 Je zit in een gebied met veel vijanden. Vecht met je kleine leger tegen de overmacht. Zorg dat een soldaat van jou aan de overkant komt en je hebt gewonnen. Voor de tegenstander geldt hetzelfde.
Vallei van de Groei

Vallei van de Groei

Denk Spelletjes 1,1 Klik op de voorwerpen, zodat ze gaan groeien. Ieder voorwerp staat voor bepaalde kennis en kwaliteiten. Iedere keer dat je er weer op klikt, groeit je vallei weer een stukje verder. Zorg dat alle onderdelen hun maximale grootte bereiken! Wat belangrijk is om te weten, is dat ze invloed op elkaars groei hebben. De volgorde waarin je op de voorwerpen klikt, is dus belangrijk. Veel plezier!
Red Baron

Red Baron

Aktie Spelletjes 1,1 De Eerste Wereldoorlog is aan de gang en jij bent de piloot van een gevechtsvliegtuig. Probeer om dit luchtgevecht te winnen!
Tienermode

Tienermode

Meisjes Spelletjes 1,1 Dit tienermeisje wil er cool uitzien. Kun jij haar helpen?
Riddle School

Riddle School

Denk Spelletjes 1,1 Ontsnap uit deze saaie school. Zoek naar voorwerpen en hints.
Slijmspook ontsnapt

Slijmspook ontsnapt

Behendigheid Spelletjes 1,1 Dit puddingachtige spookje zit gevangen in een computerspelletje vol gevaren. Hij wil ontsnappen, en hiervoor heeft hij jouw hulp nodig! Je begint in het blauwe level, en daarna kun je door naar de groene, gele en rode levels. Pas wanneer je alle bliksemschichten hebt gepakt, kun je door naar het volgende level. Kijk uit voor de vlammen!
Kasteel Gevecht 2

Kasteel Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer als eerst het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Dierenrace

Dierenrace

Race Spelletjes 1,1 De dieren in de dierentuin vervelen zich vandaag, maar daar weten ze wel iets op, ze gaan lekker racen. Allemaal komen ze aan de beurt. Wat een manier om de dag door te komen, zeg! Doe je best en laat zien hoe snel jij kunt racen. Als je door de modder of het gras gaat, verlies je snelheid. Als je over een bananenschil rijdt, glij je uit. Verzamel power-ups en speed-boostst door eroverheen te rijden. Win zoveel mogelijk trofeeën om nieuwe circuits en nieuwe coureurs te kunnen kiezen.
Verschillen zoeken 3

Verschillen zoeken 3

Meisjes Spelletjes 1,1 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee op het oog identieke afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel zijn de afbeeldingen van Joe Jonas, Beyoncé Knowles en Lady Gaga.
Prins Edward

Prins Edward

Avontuur Spelletjes 1,1 Het kleine prinsje Edward verveelt zich in het grote kasteel. Daarom gaat hij op zoek naar voorwerpen waarmee hij ondeugende streken uit kan halen, zodat het in het kasteel iets minder saai wordt. Bovenaan in het venster zie je naar welke voorwerpen je op zoek moet. Dit kan een kroon zijn, maar ook een aardappel, een stoel, noem maar op: alles heeft een doel in dit grappige zoekspel. Veel plezier!
Regenachtige Mode

Regenachtige Mode

Meisjes Spelletjes 1,1 De regen spettert tegen de ramen en de wind waait om het huis. Carmen, Cindy en Cathy hebben geen zin om de hele dag binnen te blijven. Als je maar de juiste kleding hebt maakt een beetje regen niks uit. Dus besluiten ze om een frisse wandeling te gaan maken en te zorgen dat ze kleding dragen die tegen een buitje kan. Ga maar snel aan de slag en geef deze drie meisjes een outfit die tegen regen en wind kan. Leef je uit met het zoeken naar de mooiste watervaste oogschaduw en de vrolijkst gekleurde paraplu. Zo heb je gewoon zin om naar buiten te gaan en lach je om de regen.
Birdish petroleum

Birdish petroleum

Denk Spelletjes 1,1 Op een eiland ver van de bewoonde wereld woonden vier kleine, gekleurde vogeltjes. Ze hadden het er prima naar hun zin, en dansten en zongen de hele dag. Tot een schip hun geluk wreed kwam verstoren: het had bouwmaterialen aan boord voor een gigantisch boorplatform! In een mum van tijd veranderde hun paradijsje in een grijs en stinkend gebied. De vogeltjes willen dit niet zomaar door laten gaan, en besluiten om radicaal actie te ondernemen: het olieplatform moet eraan gaan, koste wat kost! Elk hebben ze zo hun eigenschappen: de gele phoenixvogel laat schepen ontploffen, de blauwe windvogel veroorzaakt orkanen, de groene granaatvogel werpt granaten en de roze schreeuwvogel maakt zoveel kabaal dat schepen er spontaan van zinken. Samen vormen ze dus een perfect team om hun paradijsje weer terug te krijgen!
Sue's chocolademaker

Sue's chocolademaker

Meisjes Spelletjes 1,1 Maak met deze machine zoveel mogelijk snoepjes en chocolade.
Empire of the Galaldur

Empire of the Galaldur

Aktie Spelletjes 1,1 Empire of the Galaldur is een time-based strategy spel dat super vermakelijk is en dat je steeds weer laat terug komen voor meer speelplezier! Het spel vindt plaats in Galaldur waar jij één van de provincies leidt. Het belangrijkste doel is het veroveren van alle provincies door het voeren van strategische, maar vooral erg spannende veldslagen. Jij beheert de productie van alle grondstoffen, het bouwen van nederzettingen en het upgraden hiervan om uiteindelijk jouw manschappen te ontgrendelen. Er zijn zeven verschillende soorten manschappen, die van elkaar verschillen op het gebied van kracht, snelheid en vaardigheden.
Vlooien

Vlooien

Behendigheid Spelletjes 1,1 Begeleid de vlo naar de deur om naar de volgende level te gaan. Verzamel onderweg munten voor extra punten en pas op dat je de stekels niet raakt.
Prinsessen opmaken

Prinsessen opmaken

Meisjes Spelletjes 1,1 Buiten schijnt de zon en fluiten de vogels. Deze drie prinsessen hebben zin om buiten te gaan wandelen. Maar wat voor kleren zullen ze aantrekken? Keuze genoeg, kijk maar in de kasten met schoenen, jurken, strikken, armbanden, handschoentjes en nog veel meer. Veel plezier met het aankleden van deze mooie vriendinnen!
Huizen Makelaar 5

Huizen Makelaar 5

Denk Spelletjes 1,1 Koop huizen voor een zo laag mogelijke prijs in en verkoop het voor een zo hoog mogelijke prijs. Probeer genoeg geld bij elkaar te krijgen voor de grote villa voordat de tijd voorbij is.
Hersensafari

Hersensafari

Denk Spelletjes 1,1 Probeer zoveel mogelijk sommetjes op te lossen binnen de tijd.
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spelletjes 1,1 Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Zwerver Hugo

Zwerver Hugo

Avontuur Spelletjes 1,1 Dit is Hugo. Hugo is dakloos en wil weer in een huis kunnen wonen. Hij is het leven op de straat wel zat. Om dat voor elkaar te krijgen moet hij eerst naar het gemeentehuis, maar ja, daar kom je zomaar niet binnen als dakloze. Eerst moet je van de straat af, dan een douche nemen en nette kleren aan. Daarna kun je je haar netjes laten knippen en een kleurtje krijgen in de zonnestudio. Je snapt het al, dit krijg je allemaal niet voor niets, je moet zelf de dingen verzamelen die Hugo nodig heeft om er weer bovenop te komen. Vergeet niet om te denken als een dakloze, dat helpt je vast op weg.
Koppel opmaken 2

Koppel opmaken 2

Meisjes Spelletjes 1,1 Dit stelletje gaat naar het strand. Wat zullen ze aantrekken?

Spelletjes - Menu Little Game