Advertentie
Woestijngezichtjes

Woestijngezichtjes

Denk Spelletjes 1,1 Welkom in de woestijn! Je gaat hier een Bejeweled-achtig spelletje spelen waarin je rijen van drie of meer dezelfde gezichtjes moet maken om ze weg te spelen. De tijd waarbinnen je dit kunt doen, is beperkt.
Woordendoolhof

Woordendoolhof

Denk Spelletjes 1,1 Zoek het woord in de doolhof en typ het vervolgens onderaan in het veld.
World of pain chapter 3

World of pain chapter 3

Avontuur Spelletjes 1,1 In deze versie van World of Pain ben je een held die ver van de bewoonde wereld wakker wordt. Je missie: zorgen dat deze verschrikkelijke oorlog ophoudt. Vecht tegen de vijanden en probeer je skills te upgraden in deze Zelda-achtige game. Check de instructies in het spel voor meer details.
Verkeersregelaar 2

Verkeersregelaar 2

Denk Spelletjes 1,1 Regel het verkeer door op de verkeerslichten te klikken. Laat steeds het gevraagde aantal auto's door en zie erop toe dat er geen ongelukken gebeuren. Je kunt ook op de auto's klikken om hun snelheid aan te passen. Succes!
Blokkiemonster

Blokkiemonster

Behendigheid Spelletjes 1,1 Voed het grote, groene blokje met kleine, groene blokjes, zodat het groeit. Laat het rode, grote blokje krimpen op dezelfde manier: door het kleine, rode blokjes te voeren. Dit doe je door de kanonskogel zó terecht te laten komen, dat je de blokjes een zet in de goede richting geeft. Ieder level heeft weer nieuwe uitdagingen voor je, echt heel leuk om te spelen!
Middeleeuws boogschieten 3

Middeleeuws boogschieten 3

Sport Spelletjes 1,1 Zorg dat deze middeleeuwse boogschutter in de roos schiet, of dat hij er in ieder geval zo dicht mogelijk bij komt. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!
Unreal Flash

Unreal Flash

Aktie Spelletjes 1,1 Zeer coole shooter! Dit spel is alleen voor de serieuze gamers!
Xiao Xiao 10

Xiao Xiao 10

Aktie Spelletjes 1,1 Voer diverse missies uit. Van schieten tot parachutespringen, alles komt in dit spel voorbij.
Skaten met Shaggy

Skaten met Shaggy

Behendigheid Spelletjes 1,1 Shaggy rijdt op zijn skateboard in een pretpark, en merkt dat hij wordt achtervolgd door een monster. Dit blijkt de zogeheten 'roller ghoster' te zijn. Probeer te ontsnappen en kom achter het geheim van deze roller ghoster. Voer de juiste stunts uit om de afstand tussen jou en het monster te vergroten. Succes!
Mode in Californië

Mode in Californië

Meisjes Spelletjes 1,1 Speel dit leuke spel waarin het gaat over opmaken, aankleden, decoreren, puzzelen fotograferen en verzorgen. Irena en Bobo haar hondje leren je hoe het leven is in het zonnige Californië. Wat is het leuk om daar te wonen zeg! Het is er elke dag zonnig weer, en je kunt dus gerust een luchtige outfit voor Irena uitzoeken. Je vindt er de prachtigste stranden, havens en zwembaden waar Irena kan flaneren met zomerse kleding. Maak met de camera foto's van je creaties en stuur deze naar vrienden of zet ze in het fotoalbum. Ook is het mogelijk om de vloeren en de muren van Irena's appartement te veranderen. Vergeet je ook niet om de planten af en toe water te geven? Bobo vindt het ontzettend leuk als je af en toe eens met hem speelt!
Teken en verdedig

Teken en verdedig

Denk Spelletjes 1,1 Slechteriken willen een menslievende, rijke man doden die op wereldtournee is om allerlei liefdadige acties uit te voeren. Jij gaat deze man beschermen! Teken blokken die de kanonskogels tegenhouden die de man anders zouden doden.
Onverwoestbare Tank 2

Onverwoestbare Tank 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Rij door de vallende bommen en vlieg de lucht in. Probeer dan zo veel mogelijk vliegtuigen kapot te maken!
Maak je eigen auto 4

Maak je eigen auto 4

Race Spelletjes 1,1 Kies een auto en verbouw hem zoals jij dat mooi vindt.
Flirten in de Klas

Flirten in de Klas

Meisjes Spelletjes 1,1 Probeer om zoveel mogelijk jongens te versieren door ze te hypnotiseren. Soms moet je met een andere meid vechten om een jongen, klik dan zo snel mogelijk heel vaak met je muis om het gevecht te winnen.
Stickman Freestyle BMX

Stickman Freestyle BMX

Sport Spelletjes 1,1 Stickpoppetje, stap op je crossfiets en rijd de cross van je leven! Je kunt kiezen uit Makkelijk, Normaal en Moeilijk: hoe moeilijker het niveau, hoe harder fouten worden afgestraft. Pak alle bonussen en voer mooie tricks uit!
Junglejacht

Junglejacht

Denk Spelletjes 1,1 Bescherm je Indianendorp tegen de wilde dieren!
Zoek de sleutel 2

Zoek de sleutel 2

Denk Spelletjes 1,1 Allerlei leuke minigames waarin je de sleutel te pakken moet zien te krijgen!
Kitty Kamer Inrichten

Kitty Kamer Inrichten

Meisjes Spelletjes 1,1 Probeer deze Hello Kitty kamer zo leuk mogelijk in te richten.
Dodelijke piranha: schateiland

Dodelijke piranha: schateiland

Aktie Spelletjes 1,1 De dodelijke piranha op zoek naar eetbare eilandbewoners. Hij is namelijk beland bij een mysterieus eiland dat niet op de landkaarten staat. Zodra hij zijn slachtoffer heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Als het even kan, brengt hij diens bootje ook tot zinken. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level!
Barbie's Trouwerij

Barbie's Trouwerij

Meisjes Spelletjes 1,1 Het wordt weer voorjaar en veel verliefde stelletjes maken plannen om te gaan trouwen. Zo ook het meisje Barbie. Vandaag gaat ze haar trouwjurk uitzoeken en gaat ze kijken welk kapsel en welke make-up daarbij passen. Probeer alle schoenen en bruidsboeketten uit en zorg dat Barbie er geweldig uitziet! Je kunt in dit spel kiezen uit twee gedeelten: in het ene deel kun je Barbie zelf aankleden en in het andere deel ga je proberen om het voorbeeld na te maken. Verder kun je in het spel ook nog een foto maken van je mooiste creatie en die opslaan. Veel plezier met dit leuke trouwspel!
Verdedig je kasteel 22

Verdedig je kasteel 22

Behendigheid Spelletjes 1,1 Verdedig je kasteel tegen de vijanden.
Mutants in gevecht

Mutants in gevecht

Aktie Spelletjes 1,1 Over de hele wereld worden mutantgevechten georganiseerd: de European cup, de American cup, de Latin cup, de African cup en de Asian cup. De winnaars van al deze wedstrijden nemen deel aan de World cup, een spectaculaire afsluiting! Bouw je eigen gemuteerde hond en laat hem vechten tegen andere monsters. Telkens wanneer je wint, speel je nieuwe genen vrij, die je kunt inzetten tijdens het volgende gevecht.
Line Rider 2

Line Rider 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Teken je eigen racebaan in deze lijnenrijder en race er daarna met je slee overheen.
Funny Bubbles

Funny Bubbles

Denk Spelletjes 1,1 Gooi dieren zodat er drie dezelfde dieren naast elkaar zitten. Wees snel want anders is de tijd om!
Giggly Shoot

Giggly Shoot

Behendigheid Spelletjes 1,1 Speel al de 'Giggly Pops' weg door groepen van 3 of meer gelijke wezentjes te maken. Hierna vallen muntjes of bonussen omlaag: vang deze op voor een extra hoge score!
Rock Rush

Rock Rush

Denk Spelletjes 1,1 In dit retrospel ga je op zoek naar groene diamanten. Zodra je iets wegneemt of verplaatst, zakt alles naar onderen. Kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder de stenen! De stenen kun je wel zijwaarts verplaatsen, bijvoorbeeld om zo de doorgang naar een andere ruimte mogelijk te maken.
Bubbels Schieten 2

Bubbels Schieten 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Schiet alle vijanden neer die in de luchtbellen rondzwemmen en verzamel de kleine bubbels die de vijanden laten vallen als je ze verslagen hebt.
Drummen

Drummen

Kids Spelletjes 1,1 Oefen de drums in dit realistische muziekspelletje.
Neon Rijder 2

Neon Rijder 2

Race Spelletjes 1,1 Daar ben je weer, Neon Rijder! Rij zo snel mogelijk naar de finish en probeer een tijdbonus te halen. Wees voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen om niet te pletter te vallen! Er zijn vijftien levels in totaal.
Vruchtensap

Vruchtensap

Denk Spelletjes 1,1 Verbouw 3 verschillende soorten gewassen. Wortels, aardbeien en druiven. Je kan deze gewassen ook inruilen tegen appels of bananen. Vervolgens kun je van de groente/fuit een vruchtensap maken en deze verkopen.
Zoek de playknop

Zoek de playknop

Behendigheid Spelletjes 1,1 In dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt.

Spelletjes - Menu Little Game