Advertentie
Honden op vakantie

Honden op vakantie

Meisjes Spelletjes 1,1 Het is weer vakantie en deze familie is naar een mooi huis aan zee vertrokken, samen met de honden. Daar gaan ze genieten van het mooie weer en van het het prachtige uitzicht dat ze vanuit het huis hebben op de zee en het strand. Richt dit vakantiehuis zo mooi mogelijk in en laat de honden rennen op het grasveld of op het strand bij het huis!
Zombotron 2: Tijdmachine

Zombotron 2: Tijdmachine

Aktie Spelletjes 1,1 In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die brandstof zoekt voor zijn tijdmachine en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Zolang de brandstoftank niet gevuld is, kun jij niet van je planeet weg! Kijk uit voor de valse robots die overal rondlopen.
Help Papa Rob

Help Papa Rob

Denk Spelletjes 1,1 Jack heeft een brief gevonden van Papa Rob, maar Papa Rob zelf is nergens te bekennen. Kun jij Jack helpen om Papa Rob te vinden? Zoek in elk level de 5 verschillen om Papa Rob terug te vinden.
Steppenwolf 5

Steppenwolf 5

Avontuur Spelletjes 1,1 Dit is deel 5 van Steppenwolf. Tijdens de treinrit word je gevangengenomen. Het grote avontuur begint!
Boohbah

Boohbah

Kids Spelletjes 1,1 Verken deze magische wereld samen met de Boohbah's, en ontdek allerlei geheimen.
Eendentriathlon

Eendentriathlon

Sport Spelletjes 1,1 Jij bent een stinkend rijke boer, die heel veel land bezit. Op een dag komt er een tornado over, die je hele boerderij verwoest, inclusief de oogst van dat jaar! Toch overleeft iets heel eenvoudigs de alles verwoestende tornado: een eendenei. Het eendje dat eruit kruipt, lijkt een bijzonder talent te hebben, namelijk voor hardlopen, vliegen en zwemmen. Zorg jij dat je, samen met je eendje, genoeg geld verdient om je boerderij weer op te bouwen? Spring over rollende hindernissen heen, en probeer om alle muntjes te verzamelen.
Spookhuis II Arabische Zee

Spookhuis II Arabische Zee

Avontuur Spelletjes 1,0 Hectors schip is in de woestijn gestrand! Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Super D

Super D

Avontuur Spelletjes 1,0 Verzamel alle gezichtjes en ruil dubbele gezichtjes voor andere gezichtjes. Ontwijk de andere blokken of spring boven op ze om ze te verslaan.
World Wars 2

World Wars 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 In World Wars 2 is het de bedoeling dat je alle grondgebieden op de kaart verovert.
Cake bakken 6

Cake bakken 6

Meisjes Spelletjes 1,0 Versier de taarten en verdeel de taarten in verschillende stukken. Zorg dat je met versieren en snijden op de stippel lijntjes blijft om een zo hoog mogelijke score te halen.
Monster Master

Monster Master

Denk Spelletjes 1,0 Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
World Grand Prix

World Grand Prix

Behendigheid Spelletjes 1,0 In dit spannende Cars 2-spelletje doe je mee aan de World Grand Prix, waar de beste coureurs strijden om de eer... en natuurlijk om de Grand Prix! Tokio, Londen, Porto Corsa... geen enkel circuit heeft meer geheimen voor je nadat je dit toffe racespel hebt gespeeld!
Zoek Sneeuwwitje

Zoek Sneeuwwitje

Meisjes Spelletjes 1,0 Speel dit sprookjesspel met Sneeuwwitje. Sneeuwitje is een beroemd verhaal dat door de gebroeders Grimm is opgeschreven. Het is een Duits sprookje. Het sprookje is door Walt Disney gebruikt om de eerste animatiefilm mee te maken die langer dan een uur duurt. In het verhaal wordt Sneeuwwitje door een jager in het bos achtergelaten en komt ze bij zeven dwergen terecht. Lees in dit spel hoe het verder gaat. Los de verschillen in elk level van het spel op. Je kunt kiezen uit drie speelopties: makkelijk, medium en moeilijk.
Zoekplaatjes Halloween

Zoekplaatjes Halloween

Meisjes Spelletjes 1,0 Zoek de verschillen tussen de plaatjes, die op het eerste gezicht op elkaar lijken, maar toch verschillend zijn. Op de plaatjes zie je heksen, pompoenen, katten en spoken. Dat zijn de zaken waar je aan moet denken als het over Halloween gaat. Halloween is een feest dat wordt gevierd op de avond voor Allerheiligen. We versieren dan scholen met pompoenen en in pretparken worden speciale spookhuizen gemaakt. Kinderen verkleden zich op deze avond en gaan langs de huizen voor snoep. Zoek jij alle verschillen tussen de plaatjes?
Schapen onder de grond

Schapen onder de grond

Denk Spelletjes 1,0 Heb je Schapen in Londen wel eens gespeeld? Een aanrader! Dit is het vervolg erop, en ook dit spel is een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze boven en onder de grond halsbrekende toeren uithalen. Ze hebben alle drie hun eigen handigheden en gebreken, maar samen komen ze er wel, zolang je alles in de juiste volgorde doet.
Enge Kleurplaten

Enge Kleurplaten

Kids Spelletjes 1,0 Kies de tekening en kleur deze in met gebruik van de kleuren aan de linkerkant
Bruiloftsjurk maken

Bruiloftsjurk maken

Meisjes Spelletjes 1,0 Kies een romantische trouwjurk voor dit meisje.
Youda Farmer 2

Youda Farmer 2

Denk Spelletjes 1,0 Run je eigen boerderij en probeer om iedereen tevreden te houden met melk, meel en andere goederen!
Red de kuikentjes

Red de kuikentjes

Denk Spelletjes 1,0 De kuikentjes willen graag in hun warme nestje zitten, maar ze kunnen nog niet zo ver springen. Iedere keer dat je een strobaal weghaalt, is de weg vrij voor de kuikentjes om rustig naar beneden te gaan. Je moet soms wel even nadenken, want het is niet altijd zo simpel. Probeer ook te voorkomen dat de uilen en kraaien in het nest komen, dan is er geen plek meer voor de kuikentjes. Als je er 2 van de 3 hebt gered, mag je door naar het volgende level.
Brandweerrobot

Brandweerrobot

Behendigheid Spelletjes 1,0 De brandweer heeft deze robot in dienst genomen om alle branden in deze stad wat sneller onder controle te krijgen. Zorg dat hij de branden in zo min mogelijk tijd blust, en gebruik hierbij ook de sprinklerinstallatie die de robot bij zich draagt. Je moet wel uitkijken dat de robot niet te dicht bij het vuur komt, anders smelt hij. Je kunt kiezen tussen de normale en de meltdown-spelmodus. Er zijn ontzettend veel leuke levels, dus je bent vast nog lang niet uitgespeeld!
Ninjasprongen

Ninjasprongen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Schakel andere ninja's uit en zorg dat je de schat te pakken krijgt! Aan de zwarte oppervlakken blijf je vastplakken. De donkergrijze, metalen oppervlakken zijn juist heel glad: hier glijd je overheen. De gele oppervlakken, die een beetje op gatenkaas lijken, zijn veerkrachtig: als je hiertegenaan komt, stuiter je heel hard terug. Kijk wel uit voor de rode, puntige oppervlakken: als je die raakt, ben je er geweest! Als je acties combineert, bijvoorbeeld een witte ninja omverspringen en een houten blok wegtrappen, krijg je bonuspunten. Probeer om al je doelen in zo min mogelijk sprongen te bereiken: hoe minder vaak je springt, hoe meer bonuspunten je krijgt.
Discus Kampioen

Discus Kampioen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer de discus zover mogelijk te gooien. Je hebt 3 keer pogingen.
Maganic Wars

Maganic Wars

Denk Spelletjes 1,0 Je hebt 5 kaarten. Bij elke beurt moet je hier steeds een kaart van kiezen en dan op de Execute button klikken. Probeer je tegenstander zo te verslaan!
Kleurenkoe

Kleurenkoe

Behendigheid Spelletjes 1,0 Maak het stiertje blij door van zijn grijze wereld een kleurrijk geheel te maken! Overal waar hij loopt, krijgen de grijze vlakken een kleurtje. Houd hierbij ook de verborgen plekken in de gaten. Help dieren: dit levert je muntjes op, waarmee je nieuwe skills en hoeden kunt kopen. Wanneer alle grijze vlakken een kleurtje hebben, ga je door naar het volgende level.
Voeten opmaken

Voeten opmaken

Meisjes Spelletjes 1,0 Maak je eigen voetmode in deze ontwerp-game.
Chefkok

Chefkok

Meisjes Spelletjes 1,0 In dit spel leer je een complete maaltijd te bereiden. Volg gewoon de instructies, en het resultaat wordt vast heerlijk!
Xiao Xiao 1

Xiao Xiao 1

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer een vijandige basis binnen te dringen. Uiteindelijk kom je bij de ontzettend sterke eindbaas. Schiet de kogels dus goed door zijn hoofd.
Alloy

Alloy

Aktie Spelletjes 1,0 Een leuk spel waarin je op wezens moet schieten, of naar ze kunt trappen.
Muffinmakers

Muffinmakers

Behendigheid Spelletjes 1,0 Help Holly Hobby en haar vriendinnen om muffins te versieren!
Mini Dash

Mini Dash

Behendigheid Spelletjes 1,0 Een flinke uitdaging voor je behendigheid en je reactievermogen, dit leuke spelletje! Een klein, geel schepseltje probeert in een wereld vol stekelige gevaren de uitgang te bereiken. Springen kan hij als de beste, en zelfs voor dubbele sprongen draait hij zijn hand niet om. Ontwijk alle voorwerpen met gevaarlijke punten eraan, pak paddestoeltjes en prik ballonnen kapot. Wanneer je drie paddestoeltjes hebt verzameld, kun je een level overslaan. Het poppetje kan ook over het plafond lopen: erg handig wanneer een lange rij scherpe punten de weg verspert. In sommige levels zitten geheimen verstopt, dus geef je ogen goed de kost!

Spelletjes - Menu Little Game