Advertentie
Zoek de playknop 5

Zoek de playknop 5

Denk Spelletjes 1,0 Vond jij 'Zoek de playknop' 1 t/m 4 ook zo leuk om te spelen? Dan vind je dit vast ook een leuke game. Ook in dit spelletje is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om daarin telkens de 'Play'-knop te vinden. Zodra je de playknop hebt gevonden, kun je door naar het volgende level. Succes!
Gopher-it

Gopher-it

Behendigheid Spelletjes 1,0 Verzamel alle diamanten en vind de uitgang!
Skateboard Beer

Skateboard Beer

Sport Spelletjes 1,0 Skate met dit beertje over het hele parcour en maak de vetste trucks, ontwijk de obstakels en verzamel alle objecten.
Achtbaanrace

Achtbaanrace

Race Spelletjes 1,0 In dit coole racespel waan je jezelf in een achtbaan. Lekker hoog in de lucht maak je behoorlijk veel vaart en zie je de landschappen voorbijflitsen. Probeer om de eerste plaats te behalen: zo ga je door naar het volgende level. Hoe hoger je eindigt, hoe meer geld je verdient. Dit kun je weer gebruiken om je auto te upgraden. Met een Nitro ga je tijdelijk extra hard, en als je een freestyle wilt uitvoeren, kun je even niet sturen. Probeer om op de baan te blijven, en zorg dat je je auto zo min mogelijk beschadigt! Met een beschadigde auto verdien je namelijk minder punten. Ook zijn er coole sprongen te maken: zodra je een schans ziet, weet je dat het tijd is om weer te springen! Hoe meer oranje kegels je raakt, hoe hoger je score wordt.
Strijd tegen de Goblins

Strijd tegen de Goblins

Behendigheid Spelletjes 1,0 De koning is de Goblins zat die zijn land nu al tientallen jaren lang in hun macht hebben en leegplunderen. Hij vraagt jou daarom om zo veel mogelijk Goblins te doden. Hiervoor heb je eerst goud nodig, dat de mijnwerkers uit de mijn kunnen halen. Met dit goud kun je namelijk soldaten inhuren, die de Goblins te lijf kunnen gaan. Als het je lukt om alle missies te volbrengen, word jij misschien de nieuwe heerser van het koninkrijk!
Kat verzorgen

Kat verzorgen

Meisjes Spelletjes 1,0 Kies een kitten en zorg goed voor hem tot het diertje volwassen is.
Vormveranderaar

Vormveranderaar

Denk Spelletjes 1,0 Speel dit leuke spelletje waarin de hoofdpersoon de vorm aan kan nemen van een haas, een olifant of een muis. Ieder dier heeft weer andere eigenschappen die nodig zijn op bepaalde momenten in het spel. De muis eet zich bijvoorbeeld door blokjes kaas heen, de haas springt ver en hoog en de olifant heeft een handige hamer. Geniet van de mooie graphics en alle leuke uitdagingen!
Robin Hood Verschillen zoeken

Robin Hood Verschillen zoeken

Denk Spelletjes 1,0 Door alle verschillen te ontdekken in de plaatjes bij dit Robin Hood-verhaal, kom je stap voor stap bij de ontknoping van het verhaal! Je moet hiervoor wel het juiste pad zoeken.
Cake Bakken 4

Cake Bakken 4

Meisjes Spelletjes 1,0 Kijk naar het voorbeeld en klik op de machines om de cake na te maken.
Krabbende katten

Krabbende katten

Behendigheid Spelletjes 1,0 De drie katten Gordon, Blik en Waffle hebben elkaar de oorlog verklaard. Om beurten mogen ze een aanval uitvoeren, en wanneer jij aan de beurt bent, heb je 30 seconden om je strategie te bepalen. Als je een stenen beeldje, een bol wol of een kandelaar raakt, krijg je bonuspunten. De pilaren zorgen voor bescherming. Probeer alle andere katten te verslaan; de kat die het langst leeft, heeft gewonnen.
Duelleren

Duelleren

Behendigheid Spelletjes 1,0 Schiet sneller dan je vijand in deze wilde western shooter.
Eddie

Eddie

Aktie Spelletjes 1,0 Megaman is gekidnapt en het is aan Eddie om hem te redden! Help jij hem hierbij?
Drummen 2

Drummen 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 Speel nu een potje drummen. Je kunt zelfs je drum sessie opnemen om als je klaar bent weer af te spelen!
Aqua Slug

Aqua Slug

Aktie Spelletjes 1,0 Loop rond op het strand en probeer om alle mensen die je tegenkomt te raken met je waterpistool.
Lekkere ijsjes

Lekkere ijsjes

Meisjes Spelletjes 1,0 Het is warm en de mensen haasten zich naar de ijssalon om een lekker verkoelend ijsje te halen. Help de klanten en zorg dat ze het ijsje krijgen dat ze hebben besteld. Probeer om alle levels uit te spelen! Je kunt ook zelf aan de slag met de vele soorten ijs. Maak het mooiste en lekkerste ijsje dat je kunt bedenken!
Mijnwagen

Mijnwagen

Race Spelletjes 1,0 Rijd met je kiepwagen van het transportband, waar de wagen wordt beladen, naar de fabriek, waar je lading wordt gelost. Verlies onderweg je vracht niet, want dit kost je punten en probeer de fabriek te bereiken voor de tijd om is voor een extra tijdbonus. Veel plezier!
Maak Lady Gaga Op

Maak Lady Gaga Op

Meisjes Spelletjes 1,0 Kijk naar deze prachtige plaatjes van een Lady Gaga. Lady Gaga is een beroemde popster, ook al is ze pas 23 jaar. Haar naam komt van een song van de popgroep Queen,"Radio Ga-Ga". Ze is bekend door haar extravagante kleding en haar vele blonde pruiken. Ze schreef haar eigen nr 1 songs "Just Dance" en "Poker Face". Dat is best wel goed. Geef haar in dit spel een hele nieuwe look. Begin met het haar en de make up. Kies daarna een aantal kledingstukken. Let op: de jurken kunnen van kleur veranderen. Kies nog een aantal leuke armbanden en kettinkjes voor haar uit en klaar is jou nieuwe Lady Gaga. Je kunt haar showen in heel veel verschillende achtergronden.
Schip Gevecht

Schip Gevecht

Avontuur Spelletjes 1,0 Master and Commander is een filmspel waarin het de bedoeling is om met de kanonnen de tegenstander tot zinken te brengen.
Chinese Sue

Chinese Sue

Meisjes Spelletjes 1,0 Sue is een reislustig meisje. Ze reist rond in China. China is een heel groot land met veel prachtige huizen en tuinen. Ook de kleding van het oude China is heel speciaal. Sue gaat overal kijken en wil graag alle soorten kleding proberen. Kies jij voor haar de make-up en de kleding? Ook kun je, nadat je Sue hebt aangekleed en opgemaakt, de achtergronden verder inrichten. Veel plezier in China!
Verloren Ridder

Verloren Ridder

Avontuur Spelletjes 1,0 Maak je eigen poppetje en schakel de tegenstanders uit.
Flapjacks Bakken

Flapjacks Bakken

Meisjes Spelletjes 1,0 Leer hoe je flap jacks maakt. Voeg alle ingrediënten toe en maak er een lekkere flapjack van!
Evolutie

Evolutie

Behendigheid Spelletjes 1,0 Eet zoveel mogelijk vierkant voedsel om te evolueren en ontwijk de vijandelijke wezens.
Sneeuw Gevecht 7

Sneeuw Gevecht 7

Behendigheid Spelletjes 1,0 Versla je tegenstander in dit sneeuwbal gevecht.
Steppenwolf 14

Steppenwolf 14

Avontuur Spelletjes 1,0 Dit is deel 14 van de Steppenwolf-spellenserie. Je bent betrapt en zit vastgebonden aan de stoel. Wat nu?!
Piratenstrijd

Piratenstrijd

Aktie Spelletjes 1,0 Jij bent de kapitein van een piratenschip. Plaats bommen om obstakels, en uiteindelijk het vijandige piratenschip te verslaan. Pas je wel op dat je je eigen schip niet raakt met de bommen die je werpt? Veel plezier met deze piratenvariant van Bomberman!
Wraak van de burritobizon

Wraak van de burritobizon

Behendigheid Spelletjes 1,0 Ken je de burritobizon nog? In het spelletje 'Burritobizon' was hij in een zakje gummibeertjes terechtgekomen en moest hij ontsnappen uit een arena vol gummibeertjes. Dat is hem gelukt, en hij staat nu weer in de supermarkt. Aan de kassa komt hij erachter dat hij zijn portemonnee is vergeten in de arena, dus duikt hij weer terug het snoepzakje in om geld te verdienen. Help jij hem om zich zo ver mogelijk te laten lanceren? Klik op het moment waarop de meter op de gunstigste stand staat, om de bizon de lucht in te schieten. Spring daarna bovenop gummibeertjes om nog verder te komen. Kijk wel uit voor de politieagenten: wanneer je die raakt, ben je er geweest! In de lucht moet je proberen om zo veel mogelijk roze raketjes en paarse edelstenen te verzamelen.
Steppenwolf 4

Steppenwolf 4

Avontuur Spelletjes 1,0 Dit is deel 4 van Steppenwolf. Wees snel en bevrijd de jongen voordat het te laat is!
Piratenlunch

Piratenlunch

Behendigheid Spelletjes 1,0 Je bent een piraat die zijn boot kwijt is. En wat is een piraat zonder boot? Helemaal niks! Gelukkig kan je geld verdienen door te werken in eetcafes die speciaal piraten bedienen. Ben je toch nog een beetje onder je eigen mensen. En wie weet, als je genoeg verdient, heb je straks wel weer je eigen boot!
Spitfire

Spitfire

Aktie Spelletjes 1,0 Dit is een strategisch oorlogsspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Engeland bereidt aanvallen voor op Duitsland, en jij speelt hierbij een belangrijke rol. Jouw taak is het managen van de verdedigingstroepen: piloten, spionnen, fabrieksarbeiders, brandweermannen, bouwers, ijzerverzamelaars en ronselaars. Zorg dat er zo veel mogelijk vliegtuigen gebouwd kunnen worden. Verdeel je manschappen strategisch over de verschillende Britse regio's, zodat je precies genoeg mensen en materieel met bepaalde eigenschappen in kunt zetten. Na iedere dag kun je je strategie wijzigen, als je dat nodig vindt. Als je twee of meer steden kwijtraakt, is het spel voorbij.

Spelletjes - Menu Little Game