Advertentie
Mijn dino's en ik

Mijn dino's en ik

Aktie Spelletjes 1,0 Schiet op slakken en jouw dino's eten deze slakken daarna op. Zorg dat je dino niet geraakt wordt! Rode balk = gezondheid, blauwe balk = XP.
Planetenoorlog

Planetenoorlog

Aktie Spelletjes 1,0 Jij verdedigt jouw planeet, en de vijand de zijne. Jij hoort bij het rode volkje, en de vijand heeft allerlei andere kleuren. Om beurten proberen jullie om elkaars planeten zo veel mogelijk schade te berokkenen. Dit doen jullie door op elkaar te schieten en zo stukken uit de planeten te slaan. Hoe groter de planeet, hoe sterker de zwaartekracht. Beschadigde planeten hebben juist minder zwaartekracht. En hoe dichter jouw projectiel bij de planeet komt, hoe groter de aantrekkingskracht.
Flippervoetbal

Flippervoetbal

Behendigheid Spelletjes 1,0 Een voetbal in een flipperkast, als dat maar goed gaat! Probeer om zo veel mogelijk punten te scoren, zonder dat de voetbal onderaan in jouw goal terechtkomt!
Virusoorlog

Virusoorlog

Denk Spelletjes 1,0 Red je organisme door alle virussen aan te vallen en er zo voor te zorgen dat ze hun DNA-materiaal niet in de cellen kunnen injecteren! Er zijn vijf verschillende cellen: eenvoudige (groene) cellen, sterkere (blauwe) cellen, snellere (rode) cellen, weerbaardere (grijze) cellen en (gele) cellen die zich sneller vermenigvuldigen. De kenmerken (zogeheten 'evolutiegenen') snelheid, verdediging, voortplanting en kracht kun je na ieder level verdelen om de juiste balans te krijgen. Je kunt ook met meerdere cellen tegelijk één virus aanvallen!
Goal in One

Goal in One

Sport Spelletjes 1,0 Veel plezier met deze kruising tussen een voetbal- en een golfspelletje!
Duiken 2

Duiken 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer een zo groot mogelijke plons te veroorzaken. Hoe groter hij is hoe meer geld je krijgt, waar je dan vervolgens weer spullen van kunt kopen.
Traffic Slam 2

Traffic Slam 2

Race Spelletjes 1,0 Het is een drukke nacht voor de ambulances, race door de stad!
Zombies ruimen

Zombies ruimen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Zorg dat je alle zombies uit de weg ruimt door de kettingen, waar kogels aan hangen, precies op het juiste moment door te knippen. Dertig levels en ook nog eens tien bonuslevels kun je doorlopen in dit leuke spelletje!
Brug Bouwen

Brug Bouwen

Denk Spelletjes 1,0 Probeer een goede brug te bouwen zodat de roze beestjes erover heen kunnen lopen. Zorg ervoor dat je een goede constructie hebt anders stort de boel in.
3 Foot Ninja

3 Foot Ninja

Aktie Spelletjes 1,0 Help dit Ninjapoppetje om zich al vechtend een weg te banen door de levels. Zorg dat je alle brieven verzamelt. Aan het eind komt je ninja de schorpioen tegen: dit is de eindbaas.
Heuvels Racer 3

Heuvels Racer 3

Race Spelletjes 1,0 Stap op je motor en cross lekker over de heuvels! Verzamel alle balletjes om naar het volgende level te gaan.
Meubel Katapult

Meubel Katapult

Aktie Spelletjes 1,0 Zorg ervoor dat de meubelstukken zo dicht mogelijk bij het doel landen!
Pico

Pico

Multiplayer Spelletjes 1,0 Schakel je tegenstander uit in dit spannende worms achtig spel.
Koppige robot

Koppige robot

Avontuur Spelletjes 1,0 Deze robot is vastbesloten om zijn doel te halen. Help jij hem hierbij?
Street Fighter 6

Street Fighter 6

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer in deze vechtgame je tegenstander te verslaan !
Student Arkanoid

Student Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 1,0 Speel alle studenten weg in deze variant van arkanoid om naar de volgende level te gaan.
Vector TD

Vector TD

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer om in deze versie van Toren Verdedigen om je basis te verdedigen!
Paper Boy Rush

Paper Boy Rush

Behendigheid Spelletjes 1,0 Je hebt een nieuw baantje als krantenjongen, en moet iedere dag een bepaald aantal kranten bezorgen. Dat aantal wordt duidelijk aangegeven aan het begin van het spel, dus doe je best om al die kranten in de brievenbussen van je klanten te gooien. Een aantal pogingen mag mislukken, maar er is natuurlijk wel een maximum! Je kunt je mand, stuur en fiets upgraden, maar dit kost geld, dat je eerst moet verdienen door hard te werken. Succes!
Bingo

Bingo

Behendigheid Spelletjes 1,0 Kies je inzet, kies je nummers op het bord, speel en win punten!
Bunker oorlog

Bunker oorlog

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer je tegenstander te verslaan in deze bunker oorlog. Upgrade je wapens en versla je tegenstanders op een tactische manier.
Bob zonder geld

Bob zonder geld

Denk Spelletjes 1,0 Bob leidt een saai en uitzichtloos leven als kantoormedewerker in een Amerikaanse stad. Hij droomt ervan om rijk te zijn, maar voorlopig zit dat er nog niet in: zelfs de pinautomaat weigert om hem nog maar één dollar te verstrekken! Kun jij Bob helpen om aan geld te komen? Er vallen muntjes naar beneden, en door balkjes te tekenen, zorg jij ervoor dat deze muntjes bij Bob terechtkomen. Let wel op, want de hoeveelheid hout is niet onbeperkt!
Lab onder vuur

Lab onder vuur

Aktie Spelletjes 1,0 In dit spel ben je een wetenschapper die in het bezit is van kostbare informatie. Jouw onderzoeksbasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door een soldaat, die je zelf kunt aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 niveaus. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!
FOG Vrije trappen

FOG Vrije trappen

Sport Spelletjes 1,0 Laat de wereld zien hoe goed jij bent in het nemen van vrije trappen! Kies je kracht, richting en boog en kijk of de bal in het doel terechtkomt!
Herfst Opmaken 3

Herfst Opmaken 3

Meisjes Spelletjes 1,0 Kies 2 meisjes, verander hun uiterlijk en doe ze fantastische kleren aan!
Jaludo Biker

Jaludo Biker

Race Spelletjes 1,0 Rijd met je trial door het mooie Twente en neem een kijkje in o.a. Rijssen, Goor, Delden, Hengelo en Enschede. Probeer over alle obstakels heen te komen. Dit is soms best lastig, en het spel vergt dus redelijk veel van je behendigheid!
Hopper

Hopper

Avontuur Spelletjes 1,0 Begeleid hopper in elke level naar het sterretje.
Ace Gangster

Ace Gangster

Aktie Spelletjes 1,0 Verdien geld met illegale klusjes voor Big Joe! Reis door MadAlley City met allerlei vervoer: loop over straat, fiets, of steel een auto. Kraak sloten en betaal je schuld af om te winnen.
Biermonster

Biermonster

Avontuur Spelletjes 1,0 Help jij dit mannetje om blikjes te verzamelen? Pas op voor de vuurballen!
Vrolijke Heks

Vrolijke Heks

Avontuur Spelletjes 1,0 Versla de konijntjes en behaal zo veel mogelijk punten.
Afval Gooien

Afval Gooien

Behendigheid Spelletjes 1,0 Help Bill met het sorteren van al het afval.
Gekke Auto

Gekke Auto

Behendigheid Spelletjes 1,0 Adam moet 10.000 km rijden om weer in warpmode te komen. Probeer de 10.000 km te rijden voordat de tijd om is.
Winkelstad

Winkelstad

Meisjes Spelletjes 1,0 Welkom in je eigen winkelstad! Het doel is om geld te verdienen door een netwerk van winkels te bouwen en te beheren. Probeer de winkels uit te breiden, vergroot je inkomsten en pas goed op de winkels. Klik op de 'Build'-knop onderaan en kies een winkeltype om dat vervolgens te bouwen. Klik op een grijs winkelicoon om de bouw af te ronden. Je kan je gebouwen uitbreiden of verkopen door op de winkel te klikken en vervolgens de daarbij horende icoon aan te klikken. De winkels kunnen schade oplopen. In dat geval moet je ze repareren wanneer er een rode icoon zichtbaar is. Klik op de 'Repair'-knop om de schade aan je winkel te herstellen. Brand of beroving zijn dingen die er helaas ook bij horen. Daarom is het belangrijk dat je een brandweerkazerne en politiepost bouwt, zodat brand snel kan worden geblust, en boeven kunnen worden gevangen. Klanten gaan geen winkels binnen van hetzelfde type en upgradeniveau, maar je kan wel gebouwen van verschillende groottes in dezelfde straat bouwen. Kruispunten zijn erg belangrijk in dit spel. Hier kan je winkels bouwen waar klanten uit verschillende straten snel een boodschap kunnen doen.

Spelletjes - Menu Little Game