Advertentie
Sushi Maken

Sushi Maken

Behendigheid Spelletjes 0,9 Het is de bedoeling dat je zelf Sushi gaat maken. De hond zal je hierbij begeleiden en aan het einde van de rit de Sushi proeven.
Dronken naar huis

Dronken naar huis

Behendigheid Spelletjes 0,9 Deze man is ladderzat, en hij moet nog helemaal naar huis lopen! Help jij hem om overeind te blijven? Wanneer de man een eindje heeft gelopen, komt de volgende uitdaging: ervoor zorgen dat hij niet gaat overgeven!
Kiepauto

Kiepauto

Behendigheid Spelletjes 0,9 Jij mag een kieptruck besturen. Rijd eerst naar achteruit om een vracht te laden en breng deze dan naar de fabriek aan de rechterkant en los je vracht op de lopende band. Rijd snel maar voorzichtig, zodat je je lading niet verliest. Succes!
Xiao Xiao 8

Xiao Xiao 8

Aktie Spelletjes 0,9 Jij bent een stickpoppetje dat probeert te overleven in verschillende werelden vol gevaren en obstakels!
Lachspiegel 2

Lachspiegel 2

Webcam Games 0,9 Bekijk jezelf op verschillende media zoals op een bioscoopscherm, youtube of een mobieltje.
De vergeten kerker

De vergeten kerker

Avontuur Spelletjes 0,9 Ergens in een vergeten kerker, diep onder de rotsen verborgen, spookt het en waren monsters rond. Jij, als huursoldaat, hebt besloten om deze monsters voor eens en voor altijd te gaan verslaan. Je kunt wapens gebruiken maar ook toverspreuken.
Knippen en Kappen

Knippen en Kappen

Meisjes Spelletjes 0,9 In dit leuke meisjesspel kun je zoveel knippen en kappen als je wilt. Je kunt kiezen uit twee verschillende opties. In de 'free model'-optie bedenk je zelf verschillende mooie kapsels voor 5 meisjes. In de 'challenge'-optie probeer je het voorbeeld dat je ziet, na te maken.
Vrienden in de zon

Vrienden in de zon

Meisjes Spelletjes 0,9 Het is een warme dag, midden in de zomervakantie. Eva, Bob, Tessa en Tom zijn van plan om vandaag naar het zwembad te gaan. Help jij ze om leuke kleding uit te zoeken? Natuurlijk hoort daar ook een lekker vlot kapsel bij. Omdat het zo warm is, zou het een idee zijn om bij de meisjes de haren op te steken, maar het is aan jou om te bepalen of dat ook gebeurt. Probeer verschillende kledingcombinaties, soorten make-up en kapsels uit en voel je een echte modeontwerper in dit leuke spel! Zet de stoelen en parasols klaar aan de rand van het zwembad. Hier kunnen de vrienden lekker zitten en genieten van deze prachtige zomerdag. Maak een foto van je mooiste creatie en deel die op Facebook.
Ontsnap uit de gevangenis

Ontsnap uit de gevangenis

Avontuur Spelletjes 0,9 Probeer om uit de gevangenis te ontsnappen!
Barbecuespel

Barbecuespel

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je moet eten serveren dat van de barbecue komt. Het is niet de bedoeling dat je eten naar dieren gooit, dus let goed op wanneer je gooit.
Rombenk

Rombenk

Avontuur Spelletjes 0,9 Verzamel alle rommel en gooi deze in de prullenbak om naar de volgende level te gaan.
De goeden en de kwaden

De goeden en de kwaden

Aktie Spelletjes 0,9 Bescherm je fort tegen de akelige skeletten die het willen aanvallen en zorg dat jouw soldaten binnendringen in vijandig gebied!
Rumble

Rumble

Aktie Spelletjes 0,9 Kies 1 van je favoriete poppetjes en speel in deze Smash Brothers tegen de andere spelers.
Kleur de Kerstman

Kleur de Kerstman

Kids Spelletjes 0,9 Geef jij deze Kerstman een mooi kleurtje?
Tanken

Tanken

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Tessa's schoentjes

Tessa's schoentjes

Meisjes Spelletjes 0,9 Dit is het derde deel uit de Tessa-serie. Tessa gaat met haar vriendinnen Eva en Ann winkelen. Help ze met het uitzoeken van een paar hippe schoentjes of laarsjes.
Bruiloftsjurk maken 2

Bruiloftsjurk maken 2

Meisjes Spelletjes 0,9 Kies een romantische trouwjurk voor dit meisje.
Gemengde Gevechtskunsten

Gemengde Gevechtskunsten

Aktie Spelletjes 0,9 Bereid je voor op de komende boksgevechten door alle handelingen goed te oefenen.
Commando 2

Commando 2

Aktie Spelletjes 0,9 Je bent een commando in het leger. Versla alle vijanden om naar de volgende missie te gaan.
Grappige babydrieling

Grappige babydrieling

Meisjes Spelletjes 0,9 Ben jij ook dol op baby's? In dit spel zijn er drie: het is een drieling die moet worden aangekleed. Ze hebben kasten vol kleertjes en ook op hun kamer kun je heel veel speelgoed vinden. Zorg goed voor deze drie vrolijke rakkers! Dit is een Primavita-spel.
Crazy Push Off

Crazy Push Off

Sport Spelletjes 0,9 Gebruik je handen en gevonden wapens om je tegenstanders van de rand te duwen.
Bommen in de mijn

Bommen in de mijn

Aktie Spelletjes 0,9 Jij bent een mijnwerkertje op zoek naar goud en edelstenen. Je baant je een weg door bommen te plaatsen, en zo het goud te kunnen bereiken. Deze bommen kun je ook gebruiken om monsters te verslaan en kisten te openen. Loop de trap af om het level te voltooien. Hoe meer goud je verzamelt, hoe meer tijd je hebt om je doel te bereiken!
Bloons TD 4

Bloons TD 4

Aktie Spelletjes 0,9 Speel deze Toren Verdedigen-variant door apen te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Winx Opmaken 2

Winx Opmaken 2

Meisjes Spelletjes 0,9 Kleedt de Winx-meisjes mooi aan in hun eigen kledingstijl.
Kungfu-opa

Kungfu-opa

Aktie Spelletjes 0,9 Kungfu-opa woont in een achterbuurt vol tuig. Op een dag ligt hij een dutje te doen in bed, wanneer er een honkbal door zijn ruit vliegt en rakelings langs hem heen schiet. Woest is hij! Hij zal ze krijgen, en ook al ziet hij er een beetje mager uit, hij is nog zo sterk en lenig als een jonge ninja. Help jij opa in zijn gevecht tegen het gajes? Verzamel tijdens het vechten ook geld, blikjes drinken en bonuspunten.
Mensen Zoeken

Mensen Zoeken

Denk Spelletjes 0,9 Probeer de persoon van de foto te vinden in deze grote groep.
Ontsnapte Experimenten

Ontsnapte Experimenten

Denk Spelletjes 0,9 Help Stitch om de 10 ontsnapte experimenten te vinden en ze gevangen te nemen. Hij kan zelf niet bewegen, dus klik op series van 3 of meer blokjes om de weg naar de uitgang te banen. Maar pas op, want de zwarte blokjes met de schedels zijn gevaarlijk. Probeer bonuspunten te verdienen zodat je grotere series blokjes kan wegspelen, zodat je de puzzel eerder hebt opgelost. De experimenten zitten over het hele eiland verstopt.
Murloc

Murloc

Aktie Spelletjes 0,9 Dit is een grote RPG game waarin je allerlei opdrachten moet volbrengen met Murloc.
Zo vampier zo zoon

Zo vampier zo zoon

Avontuur Spelletjes 0,9 Toen moeder Dracula was bevallen van haar zoon, bleek er geen vampier, maar een gewone mensenbaby te zijn geboren! Zijn naam is Jordan. De vampiers in de omgeving krijgen hier lucht van en ze azen op hem. Help jij Jordan om uit deze op bloed beluste omgeving weg te komen?

Spelletjes - Menu Little Game