Advertentie
Supermax

Supermax

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je wordt wakker in een oude gevangeniscel, en je kunt je niets meer herinneren. Eén ding is zeker: je wilt ontsnappen uit deze kale, donkere ruimte. Er lopen alleen wel bewakers rond, die je moet zien te mijden. Loop er dus alleen langs wanneer ze jouw kant niet op kijken! Het wordt steeds moeilijker en daardoor juist leuker en verslavender om te spelen. Veel plezier!
Zoek de playknop 2

Zoek de playknop 2

Denk Spelletjes 0,9 De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Scooterrace

Scooterrace

Race Spelletjes 0,9 Doe mee aan een snelle en uitdagende motorrace! Denk aan je brandstof: om de zoveel tijd moet je tanken!
Bouw je eigen game

Bouw je eigen game

Avontuur Spelletjes 0,9 In dit spel kun je je eigen levels bouwen. Zodra je deze zelf ook hebt gehaald, kun je ze naar je vrienden e-mailen. Die krijgen vervolgens een code waarmee ze ook toegang krijgen tot jouw persoonlijke Stick Hero game!
Hoofdsteden Europa 2

Hoofdsteden Europa 2

Denk Spelletjes 0,9 Ken jij alle hoofdsteden van Europa? Hoe topografisch ben jij aangelegd? Meet het met dit spel!
Eekhoorn Run

Eekhoorn Run

Avontuur Spelletjes 0,9 Dit is een heel geinig spelletje met een eekhoorn die snel kan rennen. Aan het eind is het bonustijd!
Blokken 8

Blokken 8

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer door de 30 levels heen te spelen zonder geraakt te worden door blauwe objecten. Verzamel telkens alle gele objecten, en zorg er dan voor dat je weer in een lichtgroen gebied terecht komt.
Paniek in de bios

Paniek in de bios

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je hebt het maar druk als bediende in de bar van een bioscoop: de ene klant na de andere komt; de één bestelt popcorn, de ander weer frisdrank... je loopt je de benen uit het lijf en moet goed onthouden wie wat heeft besteld. Lukt het jou om de boel draaiende te houden en je klanten tevreden te houden? Veel plezier met dit highscorespel!
Parijse meisjes

Parijse meisjes

Meisjes Spelletjes 0,9 Hou je van mode? Hou je van Parijs? Deze drie meisjes wel! Ze vinden het heerlijk om te gaan winkelen in Parijs om daar geweldige, trendy kleding te vinden. En als je eenmaal van die modieuze Parijse kleding hebt, dan hoort daar natuurlijk ook een fantastische make up bij. Dit is dus een totale make-over voor deze drie vrolijke meiden. Ik denk dat je dit Parijse meisjes-aankleedspel erg leuk zult vinden!
Super Snake

Super Snake

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer om alle muisjes die op je pad liggen op te eten. Maar pas op dat je niet in je eigen staart bijt!
Dino Babies

Dino Babies

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer om de dino babies te helpen die in het nest liggen door de goede producten naar de diertjes te brengen
Solitaire 6

Solitaire 6

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer in elke level alle kaarten goed te stapelen. Stapel de getallen van laag naar hoog.
Neonrace 2

Neonrace 2

Race Spelletjes 0,9 Vijftien verschillende levels waarin jij met je neonwagen zo ver mogelijk moet zien te komen! Raak de rode auto's voor extra punten, en ontwijk de blauwe.
Grand Prix Go

Grand Prix Go

Race Spelletjes 0,9 Race zo snel mogelijk het circuit rond, als je bij de eerste drie eindigt komt er een nieuw level bij. Als je dicht achter een andere auto rijdt, kun je in de slipstream meeliften. Eerst mag je drie rondjes rijden om te kwalificeren, dan gaat de echte race beginnen. Dat de beste wint!
Scooby Doo Diner

Scooby Doo Diner

Behendigheid Spelletjes 0,9 Werk in het restaurant van Scooby Doo en de bende! Breng de mensen die wachten aan tafel en neem hun bestelling zo snel mogelijk op als ze lekker zitten. Daarna ga je heerlijke maaltijden bereiden. Maak de tafels schoon en hark je welverdiende geld binnen.
Alleen in de keuken

Alleen in de keuken

Meisjes Spelletjes 0,9 Jij bent alleen in de keuken en je gaat aan de slag met allerlei recepten die in de blender kunnen. Voor je aan elk recept begint, zie je een lijstje met ingrediënten in het Engels, die je moet onthouden. Als je alle ingrediënten in de blender hebt gedaan, moet je op de knop van de blender klikken om hem aan te zetten. Kun jij alle recepten maken voor de tijd om is?
Pixel 2

Pixel 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Een duizelingwekkend spel vol kleur, waarin je pixels verzamelt en ervoor moet zorgen dat je niet door vijandige ruimteschepen wordt geraakt. Je kunt hierop schieten, zodat je weer even rust hebt voordat een volgende golf vijanden zich aandient. Eerst begin je in de 'Storymodus', en wanneer je de eerste Wereld levend door bent gekomen, kun je ook in de 'Survivalmodus' spelen.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Youda Camper

Youda Camper

Behendigheid Spelletjes 0,9 Laat je fantasie de vrije loop en creëer de camping waarvan je altijd al gedroomd hebt in Youda Camper! Je krijgt de mogelijkheid om elke gewenste camping te maken omdat jij eigenaar bent van het kampeerterrein! Je doel is om zo veel mogelijk kampeerders te krijgen die jouw camping bezoeken zodat je inkomsten genereert!
Jungle Jiggy

Jungle Jiggy

Behendigheid Spelletjes 0,9 Druk telkens de pijltjestoets in die wordt aangegeven om zoveel mogelijk punten bij elkaar te dansen.
Visevolutie 2

Visevolutie 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Hier is het vervolg op het grappige vissenspelletje Visevolutie! Het principe is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets. Hoe meer vissen je eet, hoe vaker je kunt evolueren om er weer nieuwe mogelijkheden bij te krijgen.
Robot Dinosauriërs

Robot Dinosauriërs

Behendigheid Spelletjes 0,9 Kies een Dinosauriër uit en ga het gevecht aan met de vijanden.
Kolenexpress 3

Kolenexpress 3

Race Spelletjes 0,9 Jij bent de machinist van een trein die kolen vervoert. Je kunt kiezen uit verschillende treinen: de één is sneller, de ander blijft beter in ander en nog weer een ander trekt het snelst op. Pas wanneer je alle levels hebt voltooid, kun je ook de trein besturen die het beste van alle drie de andere treinen in zich verenigt. Wanneer er een uitroepteken verschijnt, moet je je trein langzamer laten rijden. Verzamel alle gele icoontjes, die staan voor gewonnen prijzen. In de winkel kun je je trein upgraden met het geld dat je verdiend hebt.
Rex in Parijs

Rex in Parijs

Aktie Spelletjes 0,9 Rex is een vuurspuwende dinosaurus die zin heeft om Parijs onveilig te maken. Ga je ook mee?
Anime Gevecht

Anime Gevecht

Aktie Spelletjes 0,9 Kies een anime karakter en ga vervolgens het gevecht aan met je tegenstander. Probeer verschillende toetsen te combineren om gevaarlijke combo's uit te voeren.
Piano Spelen

Piano Spelen

Denk Spelletjes 0,9 Kijk goed naar het voorbeeld en speel het pianospel na!
Disco Bowlen

Disco Bowlen

Sport Spelletjes 0,9 Gooi een prachtige strike in dit geweldige bowlingspel!
Duinrally

Duinrally

Race Spelletjes 0,9 Race met je buggy over het parcours in de duinen en probeer om als eerste de finish te bereiken! Pak sterren voor extra punten, en ontwijk de doodshoofden.
Rode bal 2

Rode bal 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Help de rode bal om zijn kroon terug te vinden, die tijdens een windvlaag van zijn hoofd is gewaaid!

Spelletjes - Menu Little Game