Advertentie
Monsterkasteel

Monsterkasteel

Aktie Spelletjes 0,9 Welkom in het Monsterkasteel! Hier waren allerlei schepsels rond, die er op het eerste gezicht misschien eng uitzien, maar die toch de beste bedoelingen hebben: namelijk de prinses van het kasteel verdedigen tegen vijandige indringers. Het skelet (shortcut Q) valt indringers van dichtbij aan, de plant (shortcut W) schiet spijkers vanaf een afstand, het slijm (shortcut E) vertraagt de vijand, de duivel (shortcut R) verandert van gedaante en houdt de vijanden even tegen, de bijenkorf (shortcut R) laat hordes bijen op de vijanden af, het lijk (shortcut S) krijgt extra botten bij iedere gedode vijand, de modderman (shortcut D) schiet modderballen op de indringers af en de draak (shortcut F) doet ditzelfde, maar dan met vuur. Je kunt ook nog eens vier verschillende toverspreuken afsturen op de vijanden: een soort vuurzee (shortcut Z), een sneeuwstorm (shortcut X), donder en bliksem (shortcut C) en een tornado (shortcut U). Wanneer een monster een paar keer heeft aangevallen, kun je hem upgraden wanneer er een ster boven hem verschijnt. Je kunt in vier kastelen spelen, en in twee verschillende spelmodi: makkelijk en normaal.
Kat met Boog 2

Kat met Boog 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer in zo min mogelijk schoten de schietschijf te raken.
Winterbellen

Winterbellen

Behendigheid Spelletjes 0,9 Laat dit kleine konijntje zo hoog mogelijk in de lucht springen, van klok naar klok. Telkens wanneer hij een klok raakt, springt hij vanzelf een stukje omhoog. Wanneer hij een vogel raakt, verdubbelt je score.
Pinguïnoorlog

Pinguïnoorlog

Aktie Spelletjes 0,9 Een pinguïn-vechtspel, dat zie je niet zo vaak. Pinguïns zijn normaal heel vredelievende dieren, die elkaar met rust laten en elkaars territorium niet proberen in te pikken. Deze keer is het hommeles op de Zuidpool. Je kunt in dit Toren Verdedigen-spel kiezen uit drie gebieden en drie moeilijkheidsgraden. Plaats ijsberen op tactische plaatsen, om zo je iglo te verdedigen tegen vijandige pinguïns!
Hapland 1

Hapland 1

Denk Spelletjes 0,9 Probeer je weg uit Hapland te vinden. Je kunt overal in het spel klikken, en telkens wordt er dan een actie ondernomen. Het is de bedoeling om alles in de goede volgorde aan te klikken.
Boter Kaas en Eieren

Boter Kaas en Eieren

Denk Spelletjes 0,9 Zorg dat je drie op een rij krijgt. Tip: probeer het zo te doen dat je tegenstander er maar één kan blokkeren, zodat je dan met een andere rij drie op een rij maakt.
Bacterietoren

Bacterietoren

Behendigheid Spelletjes 0,9 De Huje-bacteriën willen weg uit het riool waar ze al jaren leven! Maak bouwwerken, zodat de beestjes het daglicht kunnen zien.
Zwevend Mahjong

Zwevend Mahjong

Behendigheid Spelletjes 0,9 Maak series van twee of vier identieke Mahjongstenen om punten te verdienen. Let goed op, want sommige stenen lijken heel erg op elkaar, maar zijn toch verschillend!
Doyu Kaartengevecht

Doyu Kaartengevecht

Denk Spelletjes 0,9 Dit is een kaartenspel om beurten waarin je moet proberen je tegenstander te verslaan. Speel je kaarten slim uit om je voordeel te behalen. Er zijn vijf verschillende 'Effect' kaarten: 'Damage' om je tegenstander schade te doen, 'Drain' om zijn gezondheid af te pakken, 'Drain Karma' om zijn karma af te pakken, 'Health' om jezelf te helen en 'Combo' om meer kaarten in een beurt te spelen. Er zijn ook acht 'modifiers', waarmee je het effect van je kaarten kunt aanpassen. Tussen twee werelden van levels kun je nieuwe kaarten kopen met je verdiende geld. Succes!
Tovenaarsgevecht

Tovenaarsgevecht

Behendigheid Spelletjes 0,9 Een horde monsters wil Alundra, het dorp van tovenaar Fahn binnenvallen. De inwoners zijn bang, en Fahn ziet maar één optie: vechten. Help jij hem om de monsters uit te schakelen voordat ze dit vredige dorp bereiken? De elementen vuur, ijs, bliksem en aarde kunnen je hierbij helpen: je kunt deze als wapen gebruiken. Voordat je met het spel begint, moet je eerst een toverspreuk activeren en dan één van de elementen naar het 'Active Spell'-veld onderaan slepen. Rechts bovenaan zie je hoeveel 'Creeps' er nog over zijn. Wanneer de teller op nul staat, heb je het level succesvol afgerond en mag je door naar het volgende.
Helikopterspel 9

Helikopterspel 9

Behendigheid Spelletjes 0,9 Verzamel in elke level het oranje voorwerp en gooi deze vervolgens in de pijpleiding om door te gaan naar de volgende level.
Sinjid 2

Sinjid 2

Aktie Spelletjes 0,9 Probeer zo sterk mogelijk te worden zodat je de eindbaas kan verslaan. Je kan wapens en bescherming kopen of vinden. Na elke gevecht krijgt je punten en als je genoeg punten hebt, word je sterker.
Buitenaardse boor

Buitenaardse boor

Avontuur Spelletjes 0,9 Verzamel edelstenen en metalen met je buitenaardse boormachine! Hiermee kun je je ruimteschip repareren. Hou je de warmtemeter rechts onderin wel in de gaten? Wanneer de temperatuur van je boor te hoog oploopt, kun je even niet meer boren. Ook het brandstofpeil is iets om in de gaten te houden!
Koe kleuren

Koe kleuren

Kids Spelletjes 0,9 Da's een grappige koe! Met wat leuke kleuren ziet het dier er vast nog leuker uit.
Ontsnap 2

Ontsnap 2

Denk Spelletjes 0,9 Probeer te ontsnappen en voorkom dat je gepakt wordt!
Hoofdsteden Europa

Hoofdsteden Europa

Denk Spelletjes 0,9 Ben je goed in topografie? Test het in deze game met de hoofdsteden van Europa.
Bewakers van het woud

Bewakers van het woud

Denk Spelletjes 0,9 Wat een leuk Toren Verdedigen-spel! Jij en je vrienden willen het bos bewaken waar jullie al jaren gelukkig leven. Er liggen kostbare diamanten verstopt in het woud, en er zijn gemene monsters en paddenstoelen die deze van jullie willen afpakken. Jullie gaan je uiterste best doen om iedere aanval af te slaan en hiervoor hebben jullie verschillende mogelijkheden. De 'sprout' bijvoorbeeld raakt vijanden vanaf een grote afstand. De 'aqua tower' vertraagt je vijand met 50%. De steen heeft een grote reikwijdte wanneer hij schiet, maar kan bepaalde vijanden niet raken. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer verdedigers je krijgt! Ook kun je verschillende skills verzamelen in het spel.
Zwaarden en Sandalen 7

Zwaarden en Sandalen 7

Denk Spelletjes 0,9 Probeer de vijandige troepen te verslaan voordat ze jou verslaan.
Ruige Romeinen

Ruige Romeinen

Aktie Spelletjes 0,9 Help de Romeinen om hun land te verdedigen tegen indringers uit omringende landen! Je kunt allerlei verschillende soldaten inzetten, die elk hun specifieke eigenschappen hebben.
Ontvoering

Ontvoering

Behendigheid Spelletjes 0,9 Een stel berooide aliens wil geld verdienen aan ingeblikte stukjes mens. Help ze om zo veel mogelijk mensen en koeien te ontvoeren, te pletten en in te blikken voor je tijd op is. Met de rotsen kun je gebouwen ingooien of mensen verpletteren en dan de smurrie opzuigen. Veel plezier!
Wereldlandenquiz

Wereldlandenquiz

Denk Spelletjes 0,9 Doe deze landenquiz en test je kennis van vlaggen, namen en hoofdsteden van landen uit de hele wereld! Dit aardrijkskundespel is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens leerzaam.
Kwade scheids

Kwade scheids

Behendigheid Spelletjes 0,9 Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
Dief

Dief

Behendigheid Spelletjes 0,8 Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Nationale verdediging

Nationale verdediging

Aktie Spelletjes 0,8 Een Toren Verdedigen-spel in een militair jasje! Versleep verdedigingstorens naar de kaart en plaats ze wanneer de cirkel eromheen groen is. Je kunt je torens upgraden en je kunt ze ook verkopen voor 75% van de aankoopwaarde.
Raceday

Raceday

Sport Spelletjes 0,8 In dit spel ben je een echte Jockey. Train je eigen paard zodat hij sterk en snel genoeg is om samen met jou de race te winnen. Voor elke race die je wint krijg je een beker en een geldprijs, met dit geld kun je weer extra goed voer en vitamine voor je paard kopen, zodat je ook de volgende race weer kunt winnen. Na elke gewonnen race mag je meedoen aan een moeilijkere race. Vlieg de hele wereld rond en verzamel alle bekers.
Sushirestaurant

Sushirestaurant

Denk Spelletjes 0,8 Je hebt al je spaargeld geïnvesteerd in het sushirestaurant dat je vandaag wilt openen. Je hebt één week om te bewijzen dat je een goede kok bent die de boel probleemloos draaiende kan houden!
Superhelden verdediging

Superhelden verdediging

Aktie Spelletjes 0,8 Dr. Doom wil jouw stad vernietigen. Gelukkig schiet de Super Hero Squad je te hulp om Dr. Doom tegen te houden. Verdedig de stad met een netwerk van strategische verdedigingswerken. Succes!
Tarzan Ball

Tarzan Ball

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit is een leuke variant op IQ Ball! Help het kleine, paarse poppetje om het rood-witte doelwit te pakken te krijgen. Dit kan direct, maar ook indirect, want hoe verder je komt, hoe moeilijker het spelletje wordt. Verplaats obstakels en probeer je doel in zo weinig mogelijk klikken te bereiken!
Strategy Defense 5

Strategy Defense 5

Denk Spelletjes 0,8 Maak elke keer genoeg soldaten om de vijand aan te vallen en bouw ook genoeg torens om jezelf te verdedigen. Maar let op dat je niet al je geld opmaakt in de eerste levels anders heb je in de latere levels geen geld meer om iets te kopen.
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht 2

Denk Spelletjes 0,8 Probeer je tegenstander te verslaan door het kiezen van 3 kaarten. Je kan kiezen uit personages van verschillende beroemde spellen.

Spelletjes - Menu Little Game