Advertentie
Xenos

Xenos

Aktie Spelletjes 0,8 Versla de gemene Dr. Crenson, die maar één doel voor ogen heeft: de hele aarde in zijn macht krijgen met een buitenaardse energie, genaamd 'Xenos'. In ieder level moet je alle vijanden verslagen hebben met je 'X-zwaard', daarna gaan de poorten naar het volgende level voor je open.
Drukke spoorwachter

Drukke spoorwachter

Denk Spelletjes 0,8 Jij bent een spoorwachter die het ontzettend druk heeft. Er zijn ontzettend veel treinen op het spoor, en je moet het treinverkeer zo regelen, dat de treinen niet tegen elkaar aanbotsen. Als je met je muis over het spoor gaat, verschijnt er informatie op je scherm over de trein die eraan komt op dat baanvak. Door op de seinen te klikken, laat je die op rood of op groen springen. Door op de wissels te klikken, laat je de trein van spoor wisselen. Als je de treinen op het station laat stoppen, verdien je extra geld. Doe je best en zorg dat de treinen op hun plaats van bestemming aankomen zonder tegen een andere trein aan te botsen!
Strandmotor

Strandmotor

Race Spelletjes 0,8 Rijd met je motorfiets over een hindernisbaan langs het strand. In elk level wordt het parcours moeilijker. Veel plezier!
Dierenvoetbal

Dierenvoetbal

Sport Spelletjes 0,8 Deze honden en katten vormen samen een voetbalteam. Help jij ze om de wedstrijd te winnen?
Sport Heads Ice Hockey

Sport Heads Ice Hockey

Sport Spelletjes 0,8 Neem het op tegen de grootste neppe hockeyspelers! In Sports Heads: Ice Hockey komen sporthelden zoals Mario Lemur, Bobbie Hulk en Mark Messiah voor. Gebruik je stick of je hoofd om de puck te raken. Activeer zweefbonussen om van je tegenstander te winnen!
Jouw gele onderzeeër

Jouw gele onderzeeër

Avontuur Spelletjes 0,8 Jij bent een visser die in een onderzeeërtje allerlei waterdieren vangt. Kwallen, haaien, het maakt niet uit, je pakt ze allemaal. Zodra je een dier gevangen hebt, verschijnt een muntje. Pak deze allemaal! Zorg je wel dat je onderzeeër geen rotsen of andere obstakels raakt?
Koe Melken

Koe Melken

Behendigheid Spelletjes 0,8 Melk deze koeien en zorg ervoor dat de uiers niet overbelast worden met melk.
Tom & Jerry kaasgevecht 2

Tom & Jerry kaasgevecht 2

Behendigheid Spelletjes 0,8 Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van de tafel ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster) in het kleine venstertje dat verschijnt. Houd goed in de gaten waar Tom zich op dat moment bevindt: dit kun je zien op de kaart in de rechter bovenhoek. Zodra hij Jerry namelijk ziet, ben je af!
Ketchup maken

Ketchup maken

Meisjes Spelletjes 0,8 Verbouw tomaten, stop ze in de machine en maak zoveel ketchup als je kunt.
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde kleur verdwijnen. Je moet wel een beetje creatief zijn om ze allemaal weg te spelen. Veel plezier!
Toren Verdedigen 16

Toren Verdedigen 16

Denk Spelletjes 0,8 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Gouden Robot

Gouden Robot

Avontuur Spelletjes 0,8 Er was eens een vredig dorpje. Op een dag kwam er een boosaardige tovenaar, met een groep handlangers, het dorp binnen. Het toeval wilde dat er juist op dat moment een nieuwe held in het dorp was komen wonen. En de onoverwinnelijke tovenaar wist ook niets van de legende van de gouden robot! Volgens de legende was de robot zo sterk, dat hij in stukken was gebroken, en daarna begraven. Onze held gaat op zoek naar de robot, om zo de tovenaar te kunnen verslaan. Help jij hem bij zijn zoektocht?
Tetris 3

Tetris 3

Behendigheid Spelletjes 0,8 Probeer in dit tetris variant het speelveld leeg te spelen.
Tessa's laarsjes

Tessa's laarsjes

Meisjes Spelletjes 0,8 Dit is een deel uit de Tessa-serie. Tessa gaat met haar vriendin Eva winkelen. Het sneeuwt en daarom zijn ze op zoek naar lekkere warme laarzen. Help ze met het uitzoeken van hippe en warme laarsjes. Nadat ze lekker hebben geshopt, willen Tessa en Eva nog graag even wat drinken. Ik denk dat ze graag een beker warme chocolademelk willen hebben. Schenk jij ze wat in?
Schattengrot

Schattengrot

Avontuur Spelletjes 0,8 Verzamel zoveel mogelijk fruit en muntjes voor punten. Je hebt ook de mogelijkheid om een korte tijd te vliegen. Pas verder dat je vijanden je niet te pakken krijgen.
Crazy Flasher

Crazy Flasher

Aktie Spelletjes 0,8 In dit vechtspelletje versla jij alles en iedereen die je maar tegenkomt!
Herfsthuis Opmaken

Herfsthuis Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,8 Geef dit landhuis een mooie uitstraling door de spulletjes leuk neer te zetten.
Monsters TD 2

Monsters TD 2

Aktie Spelletjes 0,8 Vond jij Monsters TD ook zo leuk? Dan is hier het vervolg! In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen. Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf een grote afstand uitschakelt, de langzame 'eye tower', die het meest geschikt is om de monsters tegen te houden, en de supersnelle 'tower of fire', die vlammen afvuurt op de monsters. Er zijn tien toffe levels, dus daar ben je nog wel even mee bezig!
Jungle Quad

Jungle Quad

Race Spelletjes 0,8 Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke junglelandschap, en zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt!
Modesafari

Modesafari

Meisjes Spelletjes 0,8 Drie meisjes vertrekken vandaag het oerwoud in. Ze gaan kijken naar apen en krokodillen, nijlpaarden en zebra's. Maar voor ze vertrekken willen ze graag dat jij hun outfit verzorgt. Haren verzorgen, gezicht opmaken, accessoires zoeken, laarzen, schoenen, broeken en bloesjes, zoek het allemaal bij elkaar. Ook de achtergronden in het spel kun je veranderen
Robot zoekt vis

Robot zoekt vis

Behendigheid Spelletjes 0,8 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de vis. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Ontsnap uit de Telefooncel

Ontsnap uit de Telefooncel

Denk Spelletjes 0,8 Je zit gevangen in een telefooncel. Wees slim en vind je weg hieruit.
Aap Meppen

Aap Meppen

Aktie Spelletjes 0,8 Bij dit spelletje moet je zo snel mogelijk een aap meppen. Daarna zie je hoe snel je de aap hebt gemept (in mijlen, d.w.z. 1,6 km).
Schipbreukeling

Schipbreukeling

Denk Spelletjes 0,8 Je schip is vergaan en je spoelt aan op een eiland. Eerst denk je nog even dat het een onbewoond eiland is, maar dat valt tegen. Er is al een soort van bewoning. Die wezens hebben een kristal nodig om in leven te blijven, maar er zijn een hele hoop kruipende en vliegende beestjes die ook wel een hapje van het kristal lusten. Als ze het kristal opeten, dan is het eiland en zijn bevolking verloren. Je kunt heel snel verdedigingstorens bouwen die dan weer bepaalde beestjes vernietigen. Er zijn bepaalde torens voor bepaalde beestjes en ze kosten allemaal geld. Door de beestjes te verslaan, verdien je geld en edelstenen die je dan weer in torens kunt investeren. Zet hem op en red het eiland van de ondergang.
Xiao Xiao 3

Xiao Xiao 3

Aktie Spelletjes 0,8 Je loopt naar een huis toe, waar een bende vijandige vechtersbazen je opwacht. Het is een gevecht op leven of dood, dus zorg dat je wint! Wanneer je bovenop het huis klimt, zul je zien dat de volgende partij vechtersbazen al klaarstaat om een robbertje te vechten...
Achievement unlocked 2

Achievement unlocked 2

Denk Spelletjes 0,8 Help het blauwe olifantje om de hele lijst met 250 achievements vrij te spelen. Je kunt deze game in de single player of in de coöperatieve multiplayer-modus spelen.
Mijn favoriete kapsel

Mijn favoriete kapsel

Meisjes Spelletjes 0,8 Ben jij ook zo dol op knippen en kappen? In dit spel ben je een superkapper die veel verschillende klanten in de salon ontvangt. Mannen en vrouwen, meisjes en jongens, je knipt en kapt ze allemaal zo mooi mogelijk. Op het voorbeeldplaatje zie je hoe het haar uiteindelijk moet worden. Maar je kunt natuurlijk een hoop experimenteren om dit kapsel te vinden, en dat is hartstikke leuk. Als je te veel haar wegknipt of het haar in de verkeerde kleur verft, is dat geen probleem: laat het haar gewoon even teruggroeien of kies een andere kleur uit. Als dat toch eens zou kunnen in een echte kapsalon! Stuur het spel ook naar al je vrienden op Facebook.
Snake

Snake

Behendigheid Spelletjes 0,8 Snake, een superbekende klassieker! Kies je moeilijkheidsgraad: de trage slak, de iets snellere worm of de supersnelle python. Hoe sneller je slang, hoe meer punten het oplevert (voor de highscore). Pak alle bloemetjes, waardoor je slang steeds langer wordt. Raak dus niet in de knoop met je eigen slang!
Zwerver Hugo 2

Zwerver Hugo 2

Avontuur Spelletjes 0,8 Vroeger was Hugo een stinkende zwerver, maar dat bestaan begon hem na een tijdje te vervelen en hij besloot om een nette burgerman te worden. Dit heeft hij nu al een tijdje volgehouden, maar het vrije zwerversbestaan begint nu weer te trekken. Hugo mist gewoon zijn vrienden van de vuilnisbelt! Daarom besluit hij om het zwerversbestaan weer op te pakken, maar dit lukt zomaar niet: hij zal hiervoor eerst een aantal overtredingen moeten begaan, voordat hij weer terug is bij af. Help jij hem hierbij in deze grappige point&click-game?
Betoverend Doolhof

Betoverend Doolhof

Denk Spelletjes 0,8 Probeer uit de doolhof te ontsnappen door alle leidingen op de juiste manier aan te leggen!

Spelletjes - Menu Little Game