Advertentie
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spelletjes 0,8 Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Bioscoop Bediening

Bioscoop Bediening

Behendigheid Spelletjes 0,8 Probeer om je klanten zo snel mogelijk te bedienen.
DJ Mixer

DJ Mixer

Behendigheid Spelletjes 0,8 Je bent een DJ en je moet muziek maken. Gaat dat je lukken?
Klimaat Chaos

Klimaat Chaos

Avontuur Spelletjes 0,8 Je bent een blauw konijn op een eilandengroep, waar het klimaat helemaal van slag is geraakt. Praat met de andere poppetjes op de eilanden om uit te zoeken wat je moet doen om de vier amuletten terug te krijgen en het klimaat te herstellen. Succes!
Superrally 3D

Superrally 3D

Race Spelletjes 0,8 Stap in je rallyauto en scheur over allerlei verschillende parcoursen, op weg naar de overwinning! Zorg dat je de eindstreep zo snel mogelijk haalt en maak geen brokken.
Eieren Verzamelen

Eieren Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,8 Breng alle eieren terug naar het nest, maar pas op voor de T-rex en de bijen.
Xiao Xiao 2

Xiao Xiao 2

Aktie Spelletjes 0,8 Bij deze Xiao Xiao gebruik je geen geweren maar spierkracht! Je kunt mooie aanvallen in de lucht uitvoeren, maar je kunt ook gewoon boksen. Je komt je vijanden tegen terwijl ze de normaalste dingen aan het doen zijn: dit weerhoudt ze er alleen niet van om meteen terug te slaan!, maar dan kunnen ze toch meteen een klap terug geven.
Jouw eigen dierentuin

Jouw eigen dierentuin

Avontuur Spelletjes 0,8 Plaats alle dieren op de juiste plek in de dierentuin.
Onmogelijke Quiz 2

Onmogelijke Quiz 2

Denk Spelletjes 0,8 Dit is deel twee van de Onmogelijke Quiz, en ook hier speel je weer een absurde quiz waarin de antwoorden soms voor de hand liggen, maar vaak niet. Als jij de nodige kronkels in je hersenen hebt, zou het wel eens kunnen dat je een boel vragen goed beantwoordt. Succes!
Arkanoid 360

Arkanoid 360

Behendigheid Spelletjes 0,8 Zorg ervoor dat het balletje niet in het zwarte gat terechtkomt!
Wolf

Wolf

Avontuur Spelletjes 0,8 Probeer met de Wolf om langs alle hindernissen, obstakels en vijanden heen te komen naar het einde van de level.
Transformation

Transformation

Aktie Spelletjes 0,8 Je verandert in verschillende soorten dieren. Hierbij moet je steeds de aanvallen die op je afkomen afweren.
Zoek de Ster

Zoek de Ster

Denk Spelletjes 0,8 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Magnetische heftruck

Magnetische heftruck

Behendigheid Spelletjes 0,8 Er staat een vrachtwagen te wachten op vracht. Jij werkt in het magazijn als heftruckchauffeur, en moet van de gekste plekken kisten vandaan halen, en deze op de juiste plaats in de vrachtwagen laden. Hierbij is het nodig dat je je magneet gebruikt, en ook de lift in het magazijn is een onmisbaar element! Deze bedien je trouwens met de groene knop en met de zwart-grijs gestreepte vlakken. Pas je wel op dat de lading niet kapotgaat? Sommige kisten bevatten namelijk breekbare waar!
Baby's Maken

Baby's Maken

Avontuur Spelletjes 0,8 Maak baby's met andere roodharige mensen om zo de roodharige bevolking te laten toenemen! Wanneer je genoeg kinderen hebt gemaakt moet je terug naar huis om naar de volgende level te gaan.
Boerderij inrichten

Boerderij inrichten

Meisjes Spelletjes 0,8 Rechtsonder zie je het originele plaatje. Zet alle dieren op de juiste plaats.
Jewels 2

Jewels 2

Denk Spelletjes 0,8 Draai de rijen of kolommen met edelstenen zo, dat je series van drie dezelfde stenen krijgt. Deze verdwijnen daarna. Ga net zo lang door tot de edelsteen in het midden helemaal gevuld is met kleur!
Blauwe plaaggeest

Blauwe plaaggeest

Denk Spelletjes 0,8 Dit blauwe monstertje vindt niets leuker dan mensen bang maken: volwassenen, kinderen, het maakt hem niet uit. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, zodat hij zijn slag kan slaan.
Voetbal Bubbels

Voetbal Bubbels

Behendigheid Spelletjes 0,8 Speel alle voetballen weg door dezelfde kleur voetbal ertegenaan te schoppen. Elke level heb je een andere tegenstander.
Eindeloos IJshockey

Eindeloos IJshockey

Sport Spelletjes 0,8 Kies je moeilijkheidsgraad en je team, en leef je dan uit op de ijsbaan waar een spannende en ontzettend snelle ijshockeywedstrijd wordt gespeeld.
Auto  Wassen

Auto Wassen

Denk Spelletjes 0,8 Er moet geld ingezameld worden op de school op te knappen. De leerlingen hebben besloten om auto's te gaan wassen. Zorg ervoor dat ze zoveel mogelijk auto wassen, let er wel op dat de leerlingen bij het juiste type auto staan.
Zoek het Verschil

Zoek het Verschil

Denk Spelletjes 0,8 In het land der blinden is éénoog koning! Maar kan hij dan ook een artiest zijn?
Rugby 2

Rugby 2

Sport Spelletjes 0,8 Speel de bal zo vaak mogelijk over naar je teamgenoten. Wanneer je de overkant hebt bereikt, mag je op het doel proberen te schieten!
De koning is boos

De koning is boos

Behendigheid Spelletjes 0,8 De koning is boos! De koning van het vijandige buurland heeft met een kanonskogel zijn kroon van zijn hoofd geschoten toen hij rustig zat te eten, en nu is hij woest. Hij zint op wraak! Daarom daagt hij zijn vijand uit voor een duel. Om beurten schieten ze op elkaar en degene die als eerste alle vijandige soldaten heeft neergeschoten, wint het duel. Er zijn 'achievements' en 'collections' te verzamelen: zorg dat je deze raakt. Probeer nieuwe wapens en kanonskogels vrij te spelen, waarmee je de vijand in nòg minder pogingen kunt uitschakelen! Wees wel zuinig met je munitie: deze is namelijk niet onbeperkt. We wensen je veel koninklijk schietplezier!
Holoholo Eiland

Holoholo Eiland

Denk Spelletjes 0,8 Welkom op Holoholo-eiland! Schiet 3 of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar om ze weg te spelen.
Heli Strike

Heli Strike

Aktie Spelletjes 0,8 Je moet proberen om de helicopter door de gevechtzone te krijgen.
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spelletjes 0,8 Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Kop 'm erin

Kop 'm erin

Sport Spelletjes 0,8 Probeer al koppend zoveel mogelijk punten te scoren! Deze game kan je in verschillende modes spelen: Championship (tegen andere teams), League (tegen alle teams in de liga), 2 Players (tegen een andere speler op dezelfde computer) en Training (om nieuwe technieken te leren).
Rode bal 4

Rode bal 4

Behendigheid Spelletjes 0,8 De spellen uit de 'Rode bal'-serie zijn altijd leuk om te spelen. Telkens beleven de rode ballen weer andere avonturen. Deze keer veranderen gemene, zwarte blokjes alle rode ballen in blokjes! Help jij de rode bal om alle zwarte blokjes uit te schakelen en zo veel mogelijk sterretjes te pakken?
Wafeljongens

Wafeljongens

Avontuur Spelletjes 0,8 Leuk avonturen spel. Loods de wafeljongen door de levels heen.
Zeepaardje

Zeepaardje

Avontuur Spelletjes 0,8 Verzamel alle onderwaterschatten en ga daarna door naar het volgende level!

Spelletjes - Menu Little Game