Advertentie
Commando 3

Commando 3

Aktie Spelletjes 0,8 Je stad is belegerd door vijandige soldaten. Ze hebben jou, als verzetsstrijder, midden in de nacht gevangengenomen, maar jij weet te ontsnappen door van een vrachtwagen af te springen. Nu begint pas het gevecht om leven of dood: het is erop of eronder, dus schiet zo veel soldaten neer als je kan.
Gitaar Spelen

Gitaar Spelen

Kids Spelletjes 0,8 Oefen gitaarspelen met dit spelletje.
Taarten voor de koning

Taarten voor de koning

Behendigheid Spelletjes 0,7 Maak eerst een zo hoog mogelijke stapel van taarten, door ze precies op het juiste moment op de stapel te laten vallen. Als het je lukt om een taart net op het randje terecht te laten komen, krijg je een bonus. Wanneer je klaar bent met stapelen, wordt de koning gelanceerd om alle taarten in de lucht op te eten. Hoe kronkeliger jouw taartentoren, hoe meer de koning in de lucht van links naar rechts zal moeten vliegen om zo veel mogelijk taart binnen te krijgen.
Verstoppertje

Verstoppertje

Denk Spelletjes 0,7 Speel verstoppertje met je vriendjes en probeer ze allemaal te vinden. Zorg wel dat je op tijd bij de plaats terug bent!
Galgje

Galgje

Denk Spelletjes 0,7 Raad welke letters er in dit woord zitten voordat het mannetje hangt.
Commander Keen

Commander Keen

Avontuur Spelletjes 0,7 Goh, dat is lang geleden, zeg! Speel nog een keer Commander Keen en (her)ontdek alle leuke avonturen met Commander Keen! En vergeet ook de bonussen en vijanden niet! Veel plezier!
Shuffle

Shuffle

Behendigheid Spelletjes 0,7 Schiet zo snel mogelijk alle ballen van jouw tegenstander uit het veld.
Boom Box

Boom Box

Denk Spelletjes 0,7 Probeer telkens minstens 3 blokjes van dezelfde kleur tegen elkaar aan te leggen. Op deze manier verdwijnen de blokjes.
Het keizerrijk 2

Het keizerrijk 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Bouw je eigen keizerrijk en maak er een florerende maatschappij van vol grondstoffen en nijverheid! Je begint met het bouwen van een basisstructuur (een kasteel), die je daarna kunt uitbreiden. Er zijn vijf belangrijke grondstoffen: goud, voedsel, hout, ijzer en steen. Deze grondstoffen zijn erg belangrijk om je structuren en leger uit te kunnen breiden. Om de grondstoffen te produceren zul je eerst een huis, boerderij, zaagmolen, ijzermijn en steengroeve moeten bouwen. Van alles moet er tenminste één aanwezig zijn in je rijk. Hoe meer gebouwen, hoe meer burgers en dus belastinginkomsten je hebt, maar deze mensen moeten wel gehuisvest worden. Veel plezier!
Sami's Nagelstudio

Sami's Nagelstudio

Meisjes Spelletjes 0,7 Probeer binnen de tijd zoveel mogelijk mensen te helpen door hun nagels een kleurtje te geven. Vergeet niet de nagels te drogen.
Fishy 2

Fishy 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen. Je kunt het voedsel dat van bovenaf het water in zinkt ook opeten!
Pretpark IJsverkoper

Pretpark IJsverkoper

Denk Spelletjes 0,7 In dit spel verkoop jij ijs in een pretpark. Het is een warme, zomerse dag, dus de kinderen hebben zin in een lekker koel ijsje. Zorg ervoor dat je je klanten die ijsjes geeft die ze bestellen. 1. Klik op een hoorntje of schaaltje. 2. Doe hier ijs op door op de machine te klikken. 3. Klik op de bakken boven je om een sausje of decoratie toe te voegen. 4. Geef je klant het ijsje door op de klant te klikken.
Vrouwen Redden

Vrouwen Redden

Behendigheid Spelletjes 0,7 Spring naar beneden in het dal om de vrouwen te redden! Pas op voor zwevende vrachtwagens en andere obstakels. In elke level zit ook een personage die je weer helemaal terug naar boven brengt, ontwijk hem/haar dus!
Land Opbouwen

Land Opbouwen

Denk Spelletjes 0,7 Test je aardrijkskundige kennis en plaats alle stukken land op de juiste plaats.
Duitse snelweg

Duitse snelweg

Race Spelletjes 0,7 Probeer je auto heel te houden op de Duitse snelweg!
Vrouw aan de Top

Vrouw aan de Top

Behendigheid Spelletjes 0,7 Beklim de hoogste gebouwen ter aarde, waar je liefje op de top staat te wachten.
Vind de voorwerpen

Vind de voorwerpen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Speur met je zaklamp rond in dit plaatje om de gevraagde voorwerpen te vinden.
Spitsuur

Spitsuur

Behendigheid Spelletjes 0,7 Je rijdt door een file en moet oppassen voor overstekende mensen en auto's.
Caribbean Admiral

Caribbean Admiral

Aktie Spelletjes 0,7 Maak je eigen handelsvloot in het Caribisch gebied!
Ontsnap uit het Museum

Ontsnap uit het Museum

Denk Spelletjes 0,7 Vind alle missende woorden uit het dagboek en ontsnap uit het museum.
Metal Slug 1

Metal Slug 1

Aktie Spelletjes 0,7 Mooie remake van de oude metal slug. Je loopt in een oorlogsgebied, waar je jezelf moet verdedigen.
Goudgravers 2

Goudgravers 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Graaf naar de gouden stenen, maar probeer niet in aanraking met de mollen te komen!
3D Golf

3D Golf

Sport Spelletjes 0,7 Probeer om in deze golfgame de bal in de putt te spelen!
Snel Klikken

Snel Klikken

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om zoveel mogelijk blokjes aan te klikken. Als je alle blokjes in een reeks aangeklikt hebt, krijg je een bonus.
Landen Afrika

Landen Afrika

Denk Spelletjes 0,7 Weet jij waar alle landen in Afrika liggen?
Zwart op wit

Zwart op wit

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit spelletje gaat over een stickpoppetje en een inktdruppel op een verfrommeld stukje papier. In zo min mogelijk tijd moet het poppetje naar de uitgang lopen, en hierbij zo veel mogelijk sterretjes verzamelen. Vergeet niet om om de inktdruppel ook te verplaatsen: deze druppel is op bepaalde punten onmisbaar. Het poppetje kan door paarse muren heen, maar niet door stippellijnen; voor de inktdruppel geldt het omgekeerde. De inktdruppel kan van kleur veranderen. Wanneer hij op die manier bijzondere krachten heeft verzameld, kan hij tijdelijk een andere vorm aannemen. Dit is bijvoorbeeld erg handig om op knoppen te drukken, of om het poppetje een opstapje te geven. Loods het poppetje en zijn inktdruppel door alle 30 levels heen!
Briscas

Briscas

Denk Spelletjes 0,7 Wil je een typisch Spaans kaartspel leren? Speel dan Briscas!
De Toren

De Toren

Aktie Spelletjes 0,7 Bouw een hart in je toren en bescherm dit hart vervolgens tegen criminelen en gekke koeien. Het is dus verstandig om zoveel mogelijk blokken om het hart heen te bouwen, zodat de slechteriken het hart niet kunnen bereiken.
Badkamer Inrichten

Badkamer Inrichten

Meisjes Spelletjes 0,7 Dit is een leuk meisjesspel. Je kunt allerlei dingen uitzoeken . Doe je best om er een mooi plaatje van te maken.
Sneeuwschuiverrace

Sneeuwschuiverrace

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om de hele stad sneeuwvrij te houden met je sneeuwschuiver!
Blok

Blok

Denk Spelletjes 0,7 Laat het blok in het juiste gat vallen om naar het volgende level te gaan!

Spelletjes - Menu Little Game