Advertentie
Mexico Rex

Mexico Rex

Aktie Spelletjes 6,7 Deze machtige T-rex loopt vrij rond, maar heeft een machinegeweer bij zich om hem nog gevaarlijker te maken! Stomp rond, eet soldaten op en verpletter voertuigen met je wapens in dit grappige arcadespel!
Baby Verzorgen 5

Baby Verzorgen 5

Meisjes Spelletjes 6,7 Verzorg de baby's die binnen worden gebracht door hun moeders. Houd ze bezig en zorg ervoor dat ze niet gaan huilen.
Adam en Eva 4

Adam en Eva 4

Denk Spelletjes 6,7 Wonen in de oerwereld is zeker niet voor bangeriken. Volg Adam terwijl hij aan een andere reeks avonturen begint in dit prehistorische wijs- en klikspel. Hij heeft je hulp nodig terwijl hij hongerige dinosaurussen vermijdt, voor mensetende planten op de vlucht slaat en af en toe een boze holbewoonster ontwijkt.
Stickman Sniper

Stickman Sniper

Aktie Spelletjes 6,6 Hier is een lijst met doelwitten die snel uitgeschakeld moeten worden. Maar dat is niets nieuws, toch? Grijp je wapen en zet je schrap voor dit spannende schietspel. Tussen de missies door kun je je wapens upgraden om ze nog cooler en krachtiger te maken.
Ridders en diamanten

Ridders en diamanten

Aktie Spelletjes 6,6 Deze tempel barst van de valstrikken en monsters, maar er zijn ook volop diamanten en gouden munten te vinden. Daarom zoekt deze dappere ridder in elke hoek en kier. Kan jij hem beschermen zodat hij schatrijk naar huis kan terugkeren in dit online actiespel?
Tevreden kat

Tevreden kat

Meisjes Spelletjes 6,6 Een kat tevreden houden is geen kattenpis. Ze kunnen zo temperamentvol zijn, of niet dan? Maar het enige dat deze wil is een lekker bad in dit online spel. Ze heeft een zware dag gehad en zit helemaal onder de modder. Kan jij helpen om haar weer schoon te wassen?
Thrill Rush 3

Thrill Rush 3

Behendigheid Spelletjes 6,5 Stap in deze waanzinnige achtbaan in Thrill Rush 3! Als je in het karretje zit moet je springen en bukken om obstakels te vermijden. Uit het niets verschijnen er grote blokken en gaten. Of het nu dag of nacht is, reageer snel om elke hindernis te ontwijken!

Spelletjes - Menu Little Game