Advertentie
Sheriff Tripeaks

Sheriff Tripeaks

Denk Spelletjes 0,7 Dit is een leuke versie van Solitaire (patience). Klik op de kaart die 1 hoger of 1 lager is dan je huidige speelkaart. Als je snel speelt, ontvang je meer punten.
Stoute jongen

Stoute jongen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Stout zijn is jouw hobby... probeer zoveel mogelijk ondeugende dingen te doen in ieder level, zonder dat je daarbij wordt betrapt!
Verkeersverdediging

Verkeersverdediging

Aktie Spelletjes 0,7 Nog een leuk verdedigingsspelletje! Deze keer moet je voorkomen dat het verkeer doorrijdt. Plaats je verdedigingsmiddelen strategisch en schieten maar!
Beheers je heftruck

Beheers je heftruck

Behendigheid Spelletjes 0,7 Met jouw vorkheftruck vervoer je kratten, heel veel kratten. Beheers jij je vorkheftruck zo goed, dat je alle lading perfect kunt vervoeren vanaf het punt waar je ze oppikt tot het punt waar je ze weer van je vork af laadt?
Eilandsurvival

Eilandsurvival

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit is een eiland van ijs, dat erg snel smelt. Probeer om het eiland zo lang mogelijk boven water te houden, door de ijskristallen te verzamelen die uit de lucht vallen.
Jungle Man

Jungle Man

Avontuur Spelletjes 0,7 Probeer om je een weg te banen door de wereld van de vijandige primitievelingen. Verdedig jezelf door alle primitievelingen neer te schieten.
Pizza's Bezorgen

Pizza's Bezorgen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bezorg de pizza's bij de juiste mensen. Vergeet niet om onderweg nieuwe pizza's op te pikken.
Bevrijd Odin City

Bevrijd Odin City

Denk Spelletjes 0,7 Gebruik je gevoel voor tactiek om jouw stad te redden. Odin City wordt aangevallen door kruipende wezens, en die zijn niet mals. Eerst moet je zorgen dat je voldoende energie verzamelt, dan moet je bepalen welke wapens je waar inzet. Alle wapens hebben zo hun voor- en nadelen; aan jou om te bepalen welk wapen op welke plek het meeste effect heeft.
Verdwaalde kogels

Verdwaalde kogels

Aktie Spelletjes 0,7 Probeer in zo min mogelijk directe en/of indirecte schoten alle poppetjes op de platforms te doden.
Ontsnap uit het Spookhuis 2

Ontsnap uit het Spookhuis 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Vind je weg uit dit griezelige spookhuis door de voorwerpen te gebruiken.
Driller

Driller

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit is een grappig spelletje waarin jij 'Driller', een smiley, helemaal naar onderen moet laten zakken door gekleurde blokjes te laten verdwijnen. De bruine blokjes kunnen niet weggehaald worden. Kijk uit dat je niet bedolven raakt onder de blokjes!
Wolvenrace

Wolvenrace

Race Spelletjes 0,7 In deze leuke racegame probeer je om telkens weer een level, dus circuit, verder te komen. Je wint de race door als eerste te eindigen, of door al je tegenstanders uit te schakelen. Aan jou de keus! Als je wint, verdien je geld, dat je weer kunt gebruiken voor upgrades of nieuwe onderdelen. Onderdelen verzwaren en vertragen je wagen wel, dus denk goed na over wat je echt nodig hebt. Er is een maximum aantal upgrades per auto. Het vraagteken bovenaan het scherm bevat nog wat extra informatie, mocht iets niet duidelijk zijn.
Spijkers slaan

Spijkers slaan

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer de spijkers zovlug mogelijk in het hout te slaan.
Bommetjes leggen

Bommetjes leggen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Je zit vast in een doolhof, het enige dat je hebt zijn bommen. Leg er één neer en maak dat je wegkomt. Als je het goed doet, dan gaan alle vijanden dood. Als je dit allemaal doet binnen de speeltijd mag je verder naar het volgende level. Vergeet niet onderweg munten, laarzen, schilden, enz. mee te nemen, die komen altijd van pas. Ze liggen onder sommige dozen verstopt. Als je geraakt wordt, kun je jezelf als je snel bent met de brandblusser blussen.
Prison Breakout

Prison Breakout

Denk Spelletjes 0,7 Vind je weg door tunnels en geheime ruimten om uiteindelijk te stelen. Ga achter de bewaking aan om ze uit te schakelen. Maar wees voorzichtig, want zij zullen je horen als je loopt. Vermijd zoeklichten door je in de schaduwen te verbergen.
Sue's drumspel

Sue's drumspel

Meisjes Spelletjes 0,7 Toets de symbolen op het juiste moment in om Sue te laten zingen.
Leeuwen en tijgers

Leeuwen en tijgers

Meisjes Spelletjes 0,7 Kijk, daar loopt een tijger! Wat een prachtig dier. Met onze jeep volgen we hem en onderweg zien we nog veel meer dieren. Kijk maar goed door je verrekijker: wie weet zie je wel een leeuw, een giraf of een neushoorn. Langs de rivier ligt een krokodil op de oever. Wat voor dieren zitten er bij de waterval? Zoek maar uit, jij mag het zeggen. Sla je spel op, zodat je een volgende keer weer verder kunt gaan met je safaripark. Je kunt een foto van het mooiste plaatje maken, en naar je vrienden op Facebook sturen.
Robotvis

Robotvis

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om alle kleine visjes op te eten, maar pas op dat je niet opgegeten wordt door de grote vissen!
Oliehandelaar

Oliehandelaar

Denk Spelletjes 0,7 Je woont in een oliestadje, waar vreemde dingen gebeuren. Slijmerige monstertjes vallen jouw stad aan en jij gaat jouw olie verhandelen om mijnen te kunnen kopen. Deze mijnen moeten je redden!
Garfield 3

Garfield 3

Behendigheid Spelletjes 0,7 Stop een heleboel eten in Garfields mandje. Geen gezond eten, want daar houdt Garfield niet van!
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreëerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt! In dit grappige spel bestuur jij de grijze drab, en is het de bedoeling dat je alles opeet dat kleiner is dan jijzelf. Kijk je wel uit dat je niet door de grotere voorwerpen wordt opgeslokt?
Speerwerpen

Speerwerpen

Sport Spelletjes 0,7 Probeer om de speer zo te werpen dat deze in het schild terechtkomt.
IJssalon

IJssalon

Behendigheid Spelletjes 0,7 Het is ontzettend warm, en ook nog eens druk, en de klanten staan te dringen voor jouw ijssalon. Geef ze precies de ijsjes die ze bestellen: het juiste hoorntje, de juiste smaak, de decoratie die erbij hoort... haast je, want anders is het spel voorbij voordat je je klant hebt kunnen bedienen!
Jenna

Jenna

Avontuur Spelletjes 0,7 Ga samen met Jenna op avontuur uit en vind de tien gouden beelden. Dit is natuurlijk niet zo makkelijk als het klinkt, want in er zijn ook vreselijke vijanden, zoals die vervelende vogels die je moet slaan en de slangen die je moet wegschoppen. In elk level zitten ook nog een heleboel vallen en je moet snel reageren om geen schade op te lopen en door het level te komen voor de tijd om is. Ga tussen de levels door ook terug naar het dorp om schatten op te slaan of te verkopen en nuttige dingen in te kopen. Succes!
Melk Bezorgen

Melk Bezorgen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer zoveel mogelijk melk te verzamelen en af te leveren op het feest.
Vechten tegen virussen

Vechten tegen virussen

Aktie Spelletjes 0,7 In allerlei vormen proberen virussen je computer binnen te dringen: als 'gewone' virussen, Trojan horses, worms en spam! Koop verdedigingstorens om zo je systeem te beschermen.
Buitenaardse boor 2

Buitenaardse boor 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Verzamel edelstenen en metalen met je buitenaardse boormachine! Hiermee kun je je ruimteschip repareren. Hou je de warmtemeter rechts onderin wel in de gaten? Wanneer de temperatuur van je boor te hoog oploopt, kun je even niet meer boren. Ook het brandstofpeil is iets om in de gaten te houden. Er lopen onder de grond enge monsters rond: zorg dat deze jou niet te pakken krijgen!
Ballon Gevecht

Ballon Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer in elke level met je luchtballon de exit te bereiken. Soms moet je eerst andere luchtballonnen kapot schieten voordat de exit verschijnt.
Klein droomhuisje

Klein droomhuisje

Meisjes Spelletjes 0,7 Elfjes zijn kleine wezens die in de bossen en bij het water wonen. We weten niet of ze echt bestaan, of dat ze alleen in sprookjes voorkomen. In dit kleine dorpje bij de rivier en de waterval staan een paar kleine elfenhuisjes. Richt ze in met gordijntjes, lampen en meubeltjes. Laat de elfjes eten van de heerlijke pompoenen, appels en walnoten in de keuken of in de tuin. Laat jij zien dat jij een echte ontwerper bent die een mooi elfendorpje kan bouwen? Het mooiste plaatje kun je ook printen.
Verdedig je Kasteel 21

Verdedig je Kasteel 21

Behendigheid Spelletjes 0,7 Verdedig je kasteel door middel van het neerzetten van soldaten om de vijand tegen te houden. Graaf mineralen uit voor extra goud.

Spelletjes - Menu Little Game