Advertentie
Van Hemel naar Hel

Van Hemel naar Hel

Denk Spelletjes 0,7 Zoek aanwijzingen om uit dit mysterie te ontsnappen.
Vliegende Kalkoen

Vliegende Kalkoen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer de kalkoen zo ver mogelijk weg te schieten zodat hij niet opgegeten wordt.
Street Fighter 3

Street Fighter 3

Aktie Spelletjes 0,7 Vecht tegen andere poppetjes.
Jouw kledingfabriek

Jouw kledingfabriek

Avontuur Spelletjes 0,7 Bouw je eigen kledingfabriek en breid deze verder uit: maak er een waar mode-imperium van!
Egel Lanceren 2

Egel Lanceren 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Doe je best om dit egeltje de ruimte in te schieten! De eerste lanceringen zijn altijd het moeilijkst. Blijf proberen, verbeter je techniek, en koop upgrades verderop in het spel.
Rol het Balletje

Rol het Balletje

Denk Spelletjes 0,7 Probeer om het kleine balletje in het gat te krijgen door er tegen aan te schieten.
Harpoon Lagoon

Harpoon Lagoon

Behendigheid Spelletjes 0,7 Deze visser gebruikt een harpoen om te vissen. Zorg dat hij zo veel mogelijk vissen binnenhaalt!
Powerpuff Girls

Powerpuff Girls

Aktie Spelletjes 0,7 Versla alle vijanden die rondlopen in de stad.
Bevroren Liefde

Bevroren Liefde

Meisjes Spelletjes 0,7 Elk deel heeft zijn eigen instructies. Volg deze om de levels te voltooien.
Sift Heads World Ultimatum

Sift Heads World Ultimatum

Aktie Spelletjes 0,7 Dit is het zevende en laatste deel uit de populaire serie Sift Heads-games. In Sift Heads World Act 7, The Ultimatum, worden Vinnie, Kiro en Shorty achtervolgd door hun eeuwige vijand: de politie. Hoe gaan ze zich hier al schietend uit redden?
Baas over het bataljon 2

Baas over het bataljon 2

Aktie Spelletjes 0,7 In de vrieskou ga jij geallieerden bevrijden. Vecht samen met hen tegen de rebellen! Je moet in dit Raiden X-achtige spel opdrachten uitvoeren: zorgen voor een adrenalinestoot bijvoorbeeld, of een bepaalde afstand afleggen. Iedere gedode vijand levert je goud en XP op, waarmee je skills en wapens kunt kopen.
Robotboy

Robotboy

Aktie Spelletjes 0,7 Dr. Kamikazi heeft een golf van dodelijke mijnen gelanceerd. Help Robotboy de mijnen vernietigen voordat ze de oceaanbodem raken.
Kristalhappertje

Kristalhappertje

Behendigheid Spelletjes 0,7 Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Mustang Racer

Mustang Racer

Behendigheid Spelletjes 0,7 Rij met je monster mustang over alle auto's en overige rotzooi heen om bij de eindstreep te komen.
Trimsalon

Trimsalon

Meisjes Spelletjes 0,7 Vandaag werk je voor het eerst in deze trimsalon. Het is jouw taak om de dieren zo te verzorgen dat ze gezond en schoon blijven. Je kunt dit spel op twee verschillende manieren spelen: 1. De Time Mode, een race tegen de klok waarin je zoveel mogelijk dieren moet verzorgen binnen vier minuten; 2. De Free Mode, die bestaat uit acht niveaus: wassen, afspoelen, afdrogen, föhnen, borstelen, tandenpoetsen, nagels knippen en het uitkiezen van accessoires.
Koninkrijken de adel

Koninkrijken de adel

Avontuur Spelletjes 0,7 Jij bent verantwoordelijk voor een dorp. Gebruik de grondstoffen om boerderijen, fabrieken en huizen te bouwen en verbeter zo de welvaart van de bewoners.
Pinguïnkatapult

Pinguïnkatapult

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bevrijd de gevangen pinguïns! Aan het begin van elk level moet je de pinguïns in positie brengen door ze met de katapult door de tunnel te schieten. Met het aantal pinguïns dat je met succes lanceert kun je vervolgens de ijsberen aanvallen door erop te duiken. Rechts bovenaan kun je zien hoeveel ijsberen je moet raken. Als je niet slaagt, is het spel voorbij.
Transformice

Transformice

Multiplayer Spelletjes 0,7 Sleep de blokjes kaas je muizenhol in! Transformice daagt je uit om om de kaas te strijden met andere spelers van over de hele wereld! Je moet jezelf snel en slim verplaatsen om op de plateaus te springen en het lekkere hapje te pakken. Neem het mee naar huis om te winnen!
Ninjakatten

Ninjakatten

Aktie Spelletjes 0,7 Kruip in de huid van één van deze drie katten en ga het gevecht aan in de arena, tegen allerlei vechtlustige tegenstanders! Elke kat heeft zijn voor- en nadelen. De rode kat is opgegroeid in een dorp waar hij veel melk te drinken heeft gekregen. Hij is erg fit en zijn gezondheid herstelt ook snel. De grijze kat is op straat opgegroeid, heeft veel gevochten en is dan ook een ware vechtersbaas die rake klappen uitdeelt. De witte kat is in een rijk gezin opgegroeid waar hij kon eten wat hij wilde: daardoor is zijn gezondheid twee keer zo goed. Na ieder level kun je je skills upgraden: gezondheid, kracht, herstel, snelheid en ontwijken. Zorg voor een optimale combinatie om je kans op een overwinning te vergroten!
Switch die zwaartekracht

Switch die zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit mannetje wordt achtervolgd. Zorg dat hij niet gepakt wordt door op tijd de zwaartekracht om te draaien!
Bananen Springen

Bananen Springen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bestuur het aapje en verzamel alle banaantjes in een level om door te gaan.
Eendentriathlon 3

Eendentriathlon 3

Sport Spelletjes 0,6 De eendjes van deel 1 zijn verbeterd. Ze hebben nu nog meer talenten. Ze kunnen zwemmen, klimmen, vliegen en hardlopen. Dit is goed nieuws voor de racers, ze kunnen weer nieuwe wedstrijden houden en veel geld verdienen. Wil je winnen met je eendje, dan zul je het eerst moeten trainen. Ze beginnen allemaal met een specifiek talent. Als je dan het andere talent traint, kun je later aan een wedstrijd deelnemen. Tijdens de training kun je een hoop munten verdienen, dat is toch mooi meegenomen. Bij het klimmen moet je uitkijken voor de uitsteeksels, maar ook voor de nissen want daar kom je niet uit. Spring van de ene naar de andere kant. Bij het zwemmen moet je allerlei obstakels ontwijken, je kunt duiken en springen. Bij het vliegen moet je zelf zorgen dat je overal langs vliegt en nergens tegenaan. De paarse munten versnellen je even. Tijdens het hardlopen zitten allerlei rollende dingen jou in de weg. Spring eroverheen en train zo hard je kunt. Vergeet niet om de munten te verzamelen!
Maak je eigen auto 3

Maak je eigen auto 3

Race Spelletjes 0,6 Kies je auto, doe mee aan races en show je auto's om geld te verdienen van bezoekers.
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spelletjes 0,6 Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld een code waarmee je de meteorieten kunt vertragen. Als je de witte asteroïden raakt, kun je meer aanvalsmogelijkheden verzamelen.
Slag op zee

Slag op zee

Denk Spelletjes 0,6 Een leuk online Zeeslag-achtig spelletje! Ga op zee het gevecht aan tegen de vijand en probeer al zijn schepen te bombarderen voordat hij de jouwe in de as legt! Je ziet zijn schepen niet, dus is het eerst een kwestie van gokken, en daarna van logisch nadenken. Je kunt je schepen in de lengte of in de breedte in het veld plaatsen. Als je een schip wilt draaien, sleep je het naar het 'Editor'-veld, waar je op het 'roteren'-icoontje klikt.
Rugby 5

Rugby 5

Sport Spelletjes 0,6 Probeer elke ronde een touchdown te maken zonder gepakt te worden door je tegenstander. Je mag 3 keer gepakt worden.
Dagelijks Leven

Dagelijks Leven

Avontuur Spelletjes 0,6 Probeer jezelf te redden in het dagelijks leven. Zoek een baan of ga studeren. Zorg dat je alle taken binnen de tijd afgehandeld hebt om naar de volgende level te gaan. Vergeet niet om ondertussen wat te eten!
Liefdesverhalen

Liefdesverhalen

Avontuur Spelletjes 0,6 Help Cupido om zijn pijlen af te schieten en uiteindelijk zelf ook de ware liefde te vinden! Hiervoor moet je allerlei voorwerpen verzamelen en combineren.
Vliegveld controller

Vliegveld controller

Denk Spelletjes 0,6 Zorg dat alles vlekkeloos verloopt op dit vliegveld, door ervoor te zorgen dat er geen vertragingen ontstaan, of botsingen tussen vliegtuigen. Je kan je vliegtuigen besturen door erop te klikken en ze basisinstructies te geven. Je moet een bepaald geldbedrag hebben verzameld om door te kunnen gaan naar het volgende level.

Spelletjes - Menu Little Game