Advertentie
Cubez

Cubez

Denk Spelletjes 0,6 In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
Jouw gele onderzeeër 2

Jouw gele onderzeeër 2

Avontuur Spelletjes 0,6 Stap in je gele onderzeeër en ga op zoek naar de Zevende Zeeschat. Probeer zo veel mogelijk kwallen en haaien te doden. Zodra je er één gedood hebt, verschijnt een muntje. Pak deze allemaal! Zorg je wel dat je onderzeeër geen rotsen of andere obstakels raakt?
Groeiende toren

Groeiende toren

Denk Spelletjes 0,6 Klik op de voorwerpen, zodat ze naar het veld verplaatst worden en beginnen te groeien. Probeer om ze allemaal het maximale niveau, 'Lv.MAX', te laten bereiken. De volgorde waarin je klikt, is belangrijk, aangezien de voorwerpen elkaar onderling beïnvloeden.
Creaky Tom

Creaky Tom

Avontuur Spelletjes 0,6 In de straten van Londen loopt Creaky Tom om alle weeskindertjes te vangen!
Lekker vissen

Lekker vissen

Behendigheid Spelletjes 0,6 Een rustgevend spelletje waarin je een plekje aan een meertje mag zoeken om je hengel uit te werpen. Let goed op wanneer je beet hebt en haal de meest uiteenlopende vissen binnen!
Onfeilbare testpop

Onfeilbare testpop

Denk Spelletjes 0,6 Dit is een testpop waarmee je allerlei crashtests kunt uitvoeren. In ieder level (in totaal zijn het er 110!) is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!
Gravertje

Gravertje

Avontuur Spelletjes 0,6 Gravertje heeft een superboor waarmee hij door alle soorten grond boort, op zoek naar schatten en bonussen. Hij kan een radar inzetten om onzichtbare schatten op te sporen: zet dit hulpmiddel dus in als je efficiënt te werk wilt gaan!
Submarine

Submarine

Avontuur Spelletjes 0,6 Vaar met je submarine door het water en ga op jacht naar de verloren schat.
Renbaan vol dieren

Renbaan vol dieren

Race Spelletjes 0,6 Wat een sportieve dieren allemaal! Een krokodil, een das, een kameleon, een hond, een beer, een ezel, een inktvis, een konijn, een haai en een schildpad, ze zijn allemaal bereid om hun best te doen op de renbaan. Allemaal hebben ze zo hun eigenschappen, wat conditie, behendigheid, reactievermogen, uithoudingsvermogen en snelheid betreft. Kies je favoriete dier, en probeer om hem te laten winnen! Je kunt zijn eigenschappen aanpassen, maar dat kost wel geld.
Dragon Ball Fierce Fighting 2.3

Dragon Ball Fierce Fighting 2.3

Aktie Spelletjes 0,6 Ga in Dragon Ball Fierce Fighting 2.3 de strijd aan met je favoriete personages! Dit vervolg vol vechtsport beschikt over talloze strijders in de voor hun tekende kleding. Je kunt het opnemen tegen zowel vrienden als vijanden in de modus voor één speler, meerdere spelers of uitdaging. Laat speciale technieken zien om heerser in de competitie te worden!
Madness accelerant

Madness accelerant

Aktie Spelletjes 0,6 Een leuk getekend side-scrolling schietspel waarin je je vijanden moet uitschakelen om uiteindelijk uit te komen bij de clown. Daar staat je nog één ding te doen: hem voorgoed neerschieten!
Vind de uitgang

Vind de uitgang

Denk Spelletjes 0,6 Je gaat proberen om de uitgang te vinden. Pas op voor gele stenen, daar val je naar beneden.
Downhill Jam

Downhill Jam

Behendigheid Spelletjes 0,6 Je bent lekker aan het skateboarden aan de kust, en probeert snelheid te maken en coole tricks uit te voeren. Probeer om alle schoenendozen te verzamelen: deze zijn punten waard waarmee je schoenen kunt kopen. Kijk uit wanneer je een drukke straat oversteekt: voor je het weet ben je er geweest!
Dogfight SIM

Dogfight SIM

Aktie Spelletjes 0,6 Dogfight SIM is een duizelingwekkend vliegspel waarin jij een gevechtsvliegtuig bestuurt en de vijand uit de lucht moet proberen te schieten. Probeer om zelf zo lang mogelijk te blijven vliegen!
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
Tetris WS

Tetris WS

Behendigheid Spelletjes 0,6 Zorg dat de vallende blokken in een rij komen zonder gaten.
De kampioenen 4

De kampioenen 4

Sport Spelletjes 0,6 Met jouw voetbalteam doe je mee aan kampioenschappen over de hele wereld! Gaan jullie ook dit kampioenschap weer winnen? Tip: ga dichtbij de keeper van de tegenstander staan, geef dan een pass en schiet.
Ogen opmaken

Ogen opmaken

Meisjes Spelletjes 0,6 Geef dit meisje met haar mooie bruine ogen een make over.
Paardenmanege

Paardenmanege

Meisjes Spelletjes 0,6 Dit is een spel voor paardenfans. Stallen, afrasteringen, hindernissen, brokken, haver, water, hooi en nog veel meer dingen die je nodig hebt om een mooie manege te maken: ze vindt ze allemaal in dit mooie paardenspel. Richt je manege in en stuur een mooie foto naar je vrienden!
Powerpuff Girls Zombgone

Powerpuff Girls Zombgone

Meisjes Spelletjes 0,6 Help de powerpuff girls door het level te komen!
Sommen  maken

Sommen maken

Denk Spelletjes 0,6 Kijk naar de sommen die op het scherm verschijnen. Klik op de getallen op het blauwe toetsenbord om het juiste antwoord te geven.
Visevolutie

Visevolutie

Behendigheid Spelletjes 0,6 Het principe van dit vissenspelletje is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets. Hoe meer vissen je eet, hoe vaker je kunt evolueren om er weer nieuwe mogelijkheden bij te krijgen.
Porky

Porky

Avontuur Spelletjes 0,6 De Looney Tunes worden aangevallen! Probeer telkens het einde van de level te bereiken zonder geraakt te worden door vijandige aanvallen.
Checkpoint

Checkpoint

Avontuur Spelletjes 0,6 Loods dit mannetje door alle levels heen en trotseer de gevaren en obstakels die hij tegen zal komen! Hierbij moet je je hersenen af en toe goed laten kraken, want op het eerste gezicht lijken bepaalde obstakels onneembaar. Hij komt langs allerlei checkpoints, waarbij hij hendels moet overhalen om naar het volgende level door te gaan.
Falafel Koning

Falafel Koning

Behendigheid Spelletjes 0,6 Maak een heerlijk broodje falafel met friet voor je klanten!
Cube Tema

Cube Tema

Denk Spelletjes 0,6 Klik op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen.
Adventure Story

Adventure Story

Avontuur Spelletjes 0,6 Je vriendin is gekidnapt door een gemenerik in een grote tank! Reis door werelden vol vijanden, gevaren, muntjes en schatkisten om haar te redden. In ieder level zijn 100 muntjes en 10 schatkistjes te verzamelen. De schatkistjes bevatten XP's, extra 'mana' of extra gezondheid. Met de munten kun je nieuwe toverspreuken kopen, of je oude upgraden. Veel plezier in deze 20 levels tellende platformgame!
Fafu

Fafu

Avontuur Spelletjes 0,6 Verzamel eieren, bestrijd de vijanden en red het land van Fafu de Struisvogel.
Maak je speelgoed

Maak je speelgoed

Kids Spelletjes 0,6 Zet het speelgoed op de juiste manier in elkaar volgens de bouwtekening.
Sneeuwquad

Sneeuwquad

Race Spelletjes 0,6 Rijd met je quad over het steeds moeilijker wordende sneeuwparcours. Onderweg kan je punten halen.
Glomp de Vis

Glomp de Vis

Avontuur Spelletjes 0,6 Help de vis bij het vinden van zijn gestolen ei.
Verdedig je Rijk

Verdedig je Rijk

Aktie Spelletjes 0,6 Bouw je keizerrijk op, en zorg dat het niet door de vijand wordt vernield! Je hebt een paleis, een tempel en een werkplaats. Als het paleis wordt vernield, is het spel voorbij. Hoe meer je je paleis upgradet, hoe beter je het kunt verdedigen. Bovendien kun je, nadat je je paleis hebt geüpgrade, ook je werkplaats en tempel upgraden. In de werkplaats kun je nieuwe eenheden, gebouwen, ommuringen en land maken. Hoe meer je je werkplaats upgradet, hoe beter je het kunt verdedigen. Als de werkplaats beschadigd raakt, kun je deze repareren, maar als hij vernietigd wordt, kun je geen nieuwe eenheden meer bouwen totdat je de werkplaats weer helemaal opnieuw hebt opgebouwd. In de tempel kun je de steun van jouw God vragen, voordat je tegen de vijand gaat vechten. Ook je tempel kun je herstellen wanneer deze beschadigd raakt, en wanneer deze vernietigd wordt, zul je hem eerst opnieuw op moeten bouwen voordat je de hulp van je God weer in kunt roepen.

Spelletjes - Menu Little Game