Advertentie
Alex in gevaar

Alex in gevaar

Avontuur Spelletjes 0,6 Help Alex om de deur te bereiken! Zoek de weg naar boven, haal de diamanten en extra schoten en ontwijk de egels, spinnen en stekels. Succes!
Happige Haai

Happige Haai

Behendigheid Spelletjes 0,6 Je wordt achternagezeten door een haai, die jou met huid en haar wil opeten. Zorg dat je hem voor blijft! Spring van kist naar kist: dit levert je punten op, en gaat sneller dan via het water.
Supermarktmanager

Supermarktmanager

Behendigheid Spelletjes 0,6 Je bent manager van een supermarkt. Zorg dat de zaken op rolletjes lopen.
Tuin Inrichten

Tuin Inrichten

Meisjes Spelletjes 0,6 Pak je schepje, gieter, zaadjes en maak een heel mooie tuin!
Magische Tuin

Magische Tuin

Meisjes Spelletjes 0,6 Plant magische plantjes en krijg punten door ze goed te verzorgen en op tijd te oogsten.
Kim Possible Bubbels

Kim Possible Bubbels

Behendigheid Spelletjes 0,6 Combineer 3 of meer slechterikken in een rij en speel ze weg.
Legacy Tales Mercy of the Gallows

Legacy Tales Mercy of the Gallows

Multiplayer Spelletjes 0,6 Los dit piraten mysterie op en herenig twee verloren zielen. Volg het spoor van aanwijzingen om het raadsel op te lossen in dit nog niet vertelde verhaal van Legacy Tales, Mercy of the Gallows. Ontmoet de geest van een droevige jonge vrouw die jouw hulp nodig heeft en begin dit piraten avontuur! Waarom waarschuwt ze jou voor de kapitein en wie is "The Raven" ? Betreed het kasteel en vind je weg naar het machtige oorlogsschip, de Batavia en ontrafel het mysterie
Je hebt Geluk

Je hebt Geluk

Denk Spelletjes 0,6 Klik de voorwerpen in de goede volgorde om alle verstopte beertjes te ontdekken.
Hopper 4

Hopper 4

Avontuur Spelletjes 0,6 Help Hopper om naar de top van de berg te komen! Pak alle rode ballen in elk level om de ster zichtbaar te maken. Als je de ster raakt, ga je door naar het volgende level. Maar blijf uit de buurt van alle vijanden, want anders moet je opnieuw beginnen. Succes!
Flash Element

Flash Element

Denk Spelletjes 0,6 Bouw je torens en ander verdedigingswerk zo goed mogelijk zodat de kudde schapen er niet door kan.
Treinen

Treinen

Denk Spelletjes 0,6 Breng de trein naar het station nadat je de wagons in de goede volgorde hebt gezet. De volgorde wordt op de plattegrond getoond. Klik op de wissels om het richting te veranderen, beweeg de trein, ruil de wagons en meer. Als je de trein binnen de tijd naar het station brengt, krijg je een medaille.
De muziekdoos 4

De muziekdoos 4

Denk Spelletjes 0,6 Het muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit alweer deel vier is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, en dat maakt het spel nou precies de moeite waard. Het verhaal wordt niet in chronologische volgorde verteld, en daardoor wordt het des te spannender. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Piraten Gevecht 2

Piraten Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om als eerste op het schateiland te arriveren om de race te winnen. Pas onderweg op dat je door de andere piraten niet kapot wordt geschoten.
Kristallen

Kristallen

Denk Spelletjes 0,6 Kun je genoeg kristallen matchen en verzamelen voordat het licht uitgaat?
3D Logic

3D Logic

Behendigheid Spelletjes 0,6 Verbind dezelfde kleuren met elkaar om de kubus op te lossen.
Stenen schuiven

Stenen schuiven

Denk Spelletjes 0,6 In dit spel moet je het mannetje de rotsblokken naar de rode vlakken laten verplaatsen. Hoe sneller je dit doet, hoe hoger de tijdbonus die je aan het eind van het level verdient. Je zult ook tijddiamanten tegenkomen: deze kan je verzamelen om je tijdbonus te verhogen.
Jongen Meisje Opmaken

Jongen Meisje Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,6 Kleed de studenten aan voordat ze naar school gaan.
Burritobizon

Burritobizon

Behendigheid Spelletjes 0,6 Deze bizon is, toen hij boodschappen deed, in de val gelokt. Hij is opeens in een zakje gummibeertjes beland, en nu staat hij opeens in een arena, met duizenden gummibeertjes op de tribune. Wat willen ze toch van hem? Dat hij gaat vechten? Eén ding is zeker: hij is woest! Help jij hem om zich zo ver mogelijk te laten lanceren, om deze akelige arena uit te komen? Klik op het moment waarop de meter op de gunstigste stand staat, om de bizon de lucht in te schieten. In de lucht moet je proberen om zo veel mogelijk roze raketjes te verzamelen. Telkens wanneer hij terechtkomt op een gummibeertje, krijgt hij extra energie.
Mickey's Crazy Lounge

Mickey's Crazy Lounge

Behendigheid Spelletjes 0,6 Kruip in de huid van Mickey Mouse, de wereldberoemde muis. Breng de klanten naar hun tafel, neem hun bestelling op en breng het ze.
Mirror's Edge

Mirror's Edge

Avontuur Spelletjes 0,6 Speel in deze variant van Fancy Pants met een meisje. Het is de bedoeling dat je over alle daken loopt en alle items verzamelt.
Jouw vakantieparadijs

Jouw vakantieparadijs

Avontuur Spelletjes 0,6 Bouw je eigen vakantieparadijs en maak er een waar vakantie-imperium van! Bouw hotelkamers om geld te verdienen, leg gazons aan waarop je palmbomen kunt planten, leg trottoirs aan waarover je gasten kunnen lopen... kortom, maak er iets moois van vol voorzieningen die het verblijf van de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk maken. Hoe meer zij het naar hun zin hebben, hoe meer geld je verdient waarmee je je vakantieparadijs weer kunt uitbreiden!
Straatgevecht 2

Straatgevecht 2

Aktie Spelletjes 0,6 Versla alle tegenstanders die je tegenkomt in dit spannende Straatgevecht-spel!
Emmer Bal

Emmer Bal

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om alle balletjes in de goede emmers te schieten.
Duiken

Duiken

Behendigheid Spelletjes 0,6 Duik! Verzamel zeewier en ontwijk de gevaarlijke vissen en obstakels!
Rode Baron

Rode Baron

Aktie Spelletjes 0,6 Je bent een Rode Baron die niet meer helemaal helder is, probeer alle slechterikken te verslaan om het spel uit te spelen.
Hobo in de hel

Hobo in de hel

Aktie Spelletjes 0,6 Oei, waar is onze stinkende zwerver Hobo nu weer beland? In de hel! Dat is wel het extreemste dat je je kunt voorstellen, na alle avonturen die hij al heeft beleefd. Ook hier moet Hobo zich weer dapper zien te weren tegen de aanvallen van de duivels. Met jouw hulp lukt dit hem vast, denk je ook niet?
Verkeersuitdaging

Verkeersuitdaging

Denk Spelletjes 0,6 Bedien de stoplichten zo, dat de auto's op tijd gaan rijden of stoppen. Wanneer ze op elkaar knallen, is het spel voorbij!

Spelletjes - Menu Little Game