Advertentie
Falafel maken

Falafel maken

Meisjes Spelletjes 0,5 Vandaag gaan we heerlijke falafel met een frisse yoghurt-komkommersaus maken. Pak je bakspullen maar vast. Je hebt nodig: - 2 kommen - blender - grote bakpan. Zoek de ingrediënten uit het recept bij elkaar en leer in dit kookspel hoe je hiermee fantastische falafel kunt maken. Het lukt jou vast om dit recept onder de knie te krijgen. Aan het einde van het spel kun je het recept ook nog printen.
Malibu

Malibu

Behendigheid Spelletjes 0,5 Leid het groepje pinguins door de verschillende levels.
Bureaurace 2

Bureaurace 2

Race Spelletjes 0,5 Jij en je medestudenten hebben een leukere manier gevonden om jullie bureau te gebruiken dan om studieboeken op te leggen: jullie organiseren er een race met autootjes! Met potloden, inktpotjes en penselen hebben jullie een heus parcours gebouwd, waar jullie mini-auto overheen moet rijden. Verzamel zo veel mogelijk sterren en andere bonussen en vermijd obstakels als vlakgommen en inktpotjes.
Pixelstad

Pixelstad

Avontuur Spelletjes 0,5 Welkom in Pixelstad, een stad waar je iedere dag nieuwe opdrachten moet uitvoeren om geld te verdienen. Dit geld geeft je mogelijkheden om spullen te kopen die je goed van pas kunnen komen bij het uitvoeren van de opdrachten. Veel plezier met dit simulatiespel!
Reïncarnatie happy hour

Reïncarnatie happy hour

Denk Spelletjes 0,5 Het paarse reïncarnatieduiveltje is weer bezig! Hij verzamelt voorwerpen en combineert ze met elkaar. Zo kan het duiveltje allerlei kattekwaad uithalen en dingen optillen. Het is zijn doel om de gereïncarneerde persoon weer terug te sturen naar de hel... hiervoor moet hij de zonde zien vinden die de gereïncarneerde ooit heeft begaan: help hem hierbij!
Boten Gevecht

Boten Gevecht

Aktie Spelletjes 0,5 Dit spel is heel eenvoudig maar leuk. Het is de bedoeling om de andere bootjes tot zinken te brengen, voordat ze jou raken!
Hongerige vampier

Hongerige vampier

Denk Spelletjes 0,5 Probeer om alle mensen in vampiers te veranderen door ze met de vampier in aanraking te laten komen. Klik op het hout waar de vampier op staat, om hem bij de mensen terecht te laten komen. Hierna kan hij zijn slag slaan... Kijk wel uit dat de vampier niet met een priester of met knoflook in aanraking komt: dat betekent zijn einde! Hoe minder vaak je klikt en hoe sneller je speelt, hoe meer punten je verdient.
Liefde en Valentijnsmode

Liefde en Valentijnsmode

Meisjes Spelletjes 0,5 Vandaag gaan we kleding regelen voor vier vrienden die Valentijn vieren. Het zijn twee stelletjes. Zoek jij leuke kleding en make-up voor ze uit? Je kunt kleuren en vormen aanpassen. Zelfs de nagels van de meisjes kunnen worden gelakt! Kies hierbij ook een mooie ring uit om het geheel compleet te maken. Wow, zo'n ring wil ik ook wel uitzoeken voor Valentijn! Kies uiteindelijk waar de twee stelletjes heen gaan om een heel romantische Valentijn te vieren. Wordt het Parijs of Nederland? Gaan ze in een kasteel overnachten, of aan zee? Gaan jouw stelletjes op stap in een geweldige sportauto, of kiezen ze toch voor een bankje bij de bloementuin? Probeer alles uit en maak een foto van het mooiste resultaat. Zet die op je Facebookpagina, zodat je vrienden kunnen zien hoe goed jij bent in kiezen van een romantische outfit!
Raam Vegen

Raam Vegen

Webcam Games 0,5 Veeg alle sneeuw van het raam af.
Goederen Vervoeren

Goederen Vervoeren

Behendigheid Spelletjes 0,5 Vervoer de goederen naar het eindpunt zonder ze te beschadigen of te verliezen. Rijd dus niet te hard over de heuvels heen...
Vallende blokken

Vallende blokken

Denk Spelletjes 0,5 Snijd de balken en touwenop de juiste punten door, en maak gebruik van de zwaartekracht om de blokjes naar beneden te laten vallen.
Dagboek van een Soldaat

Dagboek van een Soldaat

Avontuur Spelletjes 0,5 In deze leuke point & click-game help je het groene soldaatje om uit de rode basis te ontsnappen. Zoek alle voorwerpen die hij nodig heeft, en klik er op het juiste moment op om ze te gebruiken. Zorg dat je alles in de juiste volgorde doet, anders kom je vast te zitten. Goed kijken dus, voordat je klikt!
Siegius in de arena

Siegius in de arena

Behendigheid Spelletjes 0,5 Siegius, de held uit het spel 'Ruige Romeinen', is in de val gelokt, verraden door zijn eigen manschappen en naar de arena gestuurd om zich daar dood te vechten. Maar daar kennen ze de kracht van Siegius nog niet! In 'The Pit' de 'Bloodshed Arena' en het Colosseum gaat hij vechten voor zijn leven, en zal hij geschiedenis schrijven als gladiator. Zorg dat zijn naam door de arena schalt!
Op kikkeravontuur

Op kikkeravontuur

Avontuur Spelletjes 0,5 Jij bent een kikker, die in het kikkerbos is beland. De oranje kikker wijst jou daar de weg. Het kikkerbos was vroeger een fijne plek om te leven, maar sinds de insecten zich er agressief zijn gaan gedragen, zijn veel kikkers vertrokken naar andere oorden. Zelfs het water, waar ze vroeger lekker in rondspartelden, is niet veilig meer! Gelukkig kun jij als kikker goed springen, en zijn er speciale bloemen in het bos, 'katapultbloemen' genaamd, die jou helpen om over gevaarlijke plekken met scherpe stekels heen te springen. Verzamel de muntjes, de diamanten en de hartjes (extra leven), en vang de gemene insecten met je tong! Als je al je levens verliest, moet je weer opnieuw beginnen.
Stick War 2 Order Empire

Stick War 2 Order Empire

Aktie Spelletjes 0,5 Er woedt een spannend gevecht tussen stickpoppetjes in het amfitheater. Doe mee! Zet je stickpoppetjes op een strategische plek en gebruik de juiste vechttechnieken om de vijand te overwinnen. Klik op 'Play campaign' (links onderaan) als je het spel wilt spelen. Je kunt het spel in drie moeilijkheidsgraden spelen: normaal, moeilijk en krankzinnig. Aan jou de keus!
Honing Maken

Honing Maken

Behendigheid Spelletjes 0,5 Maak potten honing op bestelling. Probeer de honing zo vlug mogelijk te maken.
Robot Maken

Robot Maken

Kids Spelletjes 0,5 Maak de allerstoerste gevechtsrobot aller tijden. Je kunt verschillende onderdelen kiezen door aan de rechter en linkerkant op de pijltjes te klikken. Je hebt de keuze uit 3 kleuren
Verdedig Boedapest

Verdedig Boedapest

Avontuur Spelletjes 0,5 In dit deel van "toren verdedigen" is het de bedoeling dat je de vijanden van Boedapest tegenhoudt. Dit kun je doen door soldaten op te stellen in de straten van Boedapest.
Youda Marina

Youda Marina

Denk Spelletjes 0,5 Jij wordt havenmeester en je moet je jachthavenbezoekers tevreden houden. En tevreden bezoekers betekent heel veel inkomsten doordat ze de havenvergoedingen betalen en je cafés en restaurants bezoeken. Hoe meer je verdient, hoe meer faciliteiten je kunt bouwen
Blokjes Schuiven

Blokjes Schuiven

Denk Spelletjes 0,5 Schuif met het blokje naar het gat in de weg en zorg ervoor dat het blokje erdoorheen valt.
Miereninvasie

Miereninvasie

Aktie Spelletjes 0,5 Je wordt in deze game aangevallen door allerlei ongedierte. Probeer de mieren uit de weg te ruimen, want ze eten je taart op!
Vogel en koe

Vogel en koe

Behendigheid Spelletjes 0,5 Klik op series van drie of meer bollen van dezelfde kleur om het vogeltje van kleur te laten veranderen. Zo kan het bovenop de doorzichtige vierkantjes springen die omlijnd zijn door de kleur die hij op dat moment heeft. Hierdoor vormen ze een soort brug, waar de koe overheen kan lopen. Ook de gekleurde smileys kan hij op die manier verpletteren. Zorg dus dat alle blokjes op tijd worden ingekleurd, zodat de koe niet in het ravijn valt! Je kunt de koe ook tijdelijk sneller laten lopen, door op 'boost' te klikken. Ook hier moet het vogeltje weer dezelfde kleur hebben als de 'boost'-knop: rood, blauw, geel of groen. Veel plezier!
Strand Opmaken

Strand Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,5 Geef dit meisje de luchtige zomerlook voor op het strand.
Olifant Doolhof

Olifant Doolhof

Behendigheid Spelletjes 0,5 Verzamel alle schelpen zodat de uitgang open gaat. Maar pas op dat je slurf niet in de knoop raakt.
Kleurplaat hondje

Kleurplaat hondje

Kids Spelletjes 0,5 Zonder kleur is dit hondje al leuk om te zien, maar met wat verschillende kleuren wordt het een nog leuker plaatje. Veel plezier!
Fishy 6

Fishy 6

Behendigheid Spelletjes 0,5 Eet alle visjes uit de vijver op en word de grootste vis.
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Denk Spelletjes 0,5 Bekijk de twee foto's goed en zoek de 11 verschillen. Klik op een verschil als je het gevonden hebt. Met het vergrootglas kun je iets van dichterbij bekijken en als je op de pijp klikt krijg je een hint. Je hebt 5 minuten om alle verschillen te vinden.
Heksenjacht

Heksenjacht

Aktie Spelletjes 0,5 Je moet je huis beschermen tegen enge vijanden.
Ramen Wassen

Ramen Wassen

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer om alle ramen zo mooi mogelijk schoon te wassen, maar pas op voor de mensen in het gebouw die het raam open willen gooien. Als jij namelijk net dat raam aan het wassen bent val je naar beneden.

Spelletjes - Menu Little Game