Advertentie
Dodge and Dash

Dodge and Dash

Avontuur Spelletjes 0,5 Haal de krant, zoek de slippers en graaf je bot op voordat Tante Sarah er is!
Hondenrace

Hondenrace

Race Spelletjes 0,5 Plaats je weddenschap en zorg ervoor dat jouw hond eindigt op de plek waarop jij gewed hebt. Verzamel de sterren voor bonuspunten, maar ontwijk alle andere voorwerpen op de wedstrijdbaan.
Gross Out

Gross Out

Aktie Spelletjes 0,5 Vecht tegen je andere tegenstanders en versla ze allemaal !
Dieren Gevecht

Dieren Gevecht

Aktie Spelletjes 0,5 Probeer in deze worms variant je tegenstander te verslaan door puin naar je tegenstander te gooien. Je kunt gooien met het puin wat op de grond ligt.
Nelly 2 aflevering 1

Nelly 2 aflevering 1

Avontuur Spelletjes 0,5 Wat een mooi avonturenspel is dit! Prachtige graphics en een spannend avontuur vol verrassingen. Maak kennis met kleine Nelly, een meisje dat op avontuur gaat in het bos. Ze komt hier zowel gevaarlijke als behulpzame wezens tegen. In het derde level vindt Nelly een amulet, waarmee ze haar omgeving kan veranderen. Zo worden onbereikbare plekken toch bereikbaar en kan ze sommige voorwerpen ook verplaatsen. Door schade en schande wordt ze wijs: niet alle voorwerpen die ze vindt, liggen er namelijk om haar te helpen: vele zijn zelfs dodelijk!
IJsmeisje Barbie

IJsmeisje Barbie

Meisjes Spelletjes 0,5 Het ijsmeisje Barbie weet dat het buiten koud is. Het gaat misschien zelfs sneeuwen! Daarom zou ze graag willen dat jij warme kleren voor haar uitzoekt. Er zijn heel veel leuke jasjes en broeken, schoenen en laarzen waaruit je kunt kiezen. Ga naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond uit voor IJsmeisje Barbie uit. Ook horen daar natuurlijk mooie, bijpassende winterdecoraties bij. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken en je kunt ze daar neerzetten waar jij dat leuk vindt.
Toverfluit

Toverfluit

Behendigheid Spelletjes 0,5 Dit is een grappig muziekspelletje, waarbij je de mooiste melodieën uit je fluit tovert. Je kunt een melodie naspelen, maar je kunt ook je eigen lied fluiten in de 'free play' modus! Als je het naspelen foutloos doet, verdien je een gouden ster.
Verborgen cijfers op de racebaan

Verborgen cijfers op de racebaan

Denk Spelletjes 0,5 Op de racebaan zitten allerlei cijfers verborgen. Zorg dat je ze allemaal gevonden hebt voordat de tijd om is!
Mercedes Drifting

Mercedes Drifting

Race Spelletjes 0,5 Driften in de sneeuw, en dan ook nog in een prachtige Mercedes, daar gaat je hart toch harder van kloppen? Laat zo veel mogelijk sneeuw tegen de wanden aan spatten en leef je helemaal uit in de sneeuw!
Vul de vakken

Vul de vakken

Denk Spelletjes 0,5 Verplaats alle gekleurde blokkencombinaties naar de grijze figuur onderaan het venster. Alle blokken moeten erin passen: alleen dan ga je door naar de volgende uitdaging!
Eendenjacht

Eendenjacht

Behendigheid Spelletjes 0,5 Jij en je hond zijn op eendenjacht. Schiet alle eenden af die je hond opjaagt. Schiet niet op je hond.
Dierengalgje

Dierengalgje

Denk Spelletjes 0,5 Dit spel lijkt net op galgje, maar nu moet je de naam raden van het dier op de wazige foto. Klik op de letters onder de foto om de naam van het dier te spellen. Als je op een verkeerde letter klikt, brandt de kaars aan de linker kant sneller op. Alle dierennamen zijn in het Engels.
Minitrein

Minitrein

Denk Spelletjes 0,5 In dit spel is het de bedoeling dat je het treintje de tunnel in laat rijden. Dit doe je door de voorwerpen op zo'n manier te verplaatsen dat de trein door kan rijden. Succes!
Toetsenbordheld

Toetsenbordheld

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer met deze actieheld het toetsenbord schoon te krijgen. Loop telkens naar de toetsen waar troep tussen zit en verwijder volgens deze troep door op dezelfde toetsen op je toetsenbord te drukken. Pas op voor de beestjes!
Zoek de dader

Zoek de dader

Denk Spelletjes 0,5 Dit is een leuk detectivespel waarin jij een groot aantal moorden moet oplossen. Hiervoor is je tijd beperkt, dus je moet dit wel in zo min mogelijk pogingen (muisklikken) doen. Je speelt het spel als volgt: klik op de puzzelstukjes, zodat er aanwijzingen verschijnen. De getallen op de puzzelstukjes geven aan hoeveel interessante voorwerpen verstopt zitten onder de aangrenzende puzzelstukjes. Er zijn verschillende soorten aanwijzingen: de gele vertellen meer over een verdachte, de blauwe vertellen je wat de moordenaar NIET is en de groene vertellen je juist wat de moordenaar WEL is. De rode visjes zijn valse aanwijzingen, probeer hier dus zo min mogelijk op te klikken. Dit leuke detectivespel kun je in drie verschillende spelmodi spelen. Je hebt de story mode, de endless mode en de duel mode. In de story mode is het de bedoeling dat je de finale bereikt. In de endless mode is het de bedoeling dat je een eindeloos aantal zaken oplost, en een topscore haalt. In de duel mode strijden de detective en de inspecteur om de eer: je kunt hier tegen een mens of tegen een alien spelen. Veel speurplezier!
Line Rider 3

Line Rider 3

Behendigheid Spelletjes 0,5 Teken je eigen race-baan en race er daarna met je slee overheen.
Commando Strike

Commando Strike

Aktie Spelletjes 0,5 Je moet zorgen dat je als commando alle opdrachten zo succesvol mogelijk oplost !
Pimp my Peugeot

Pimp my Peugeot

Kids Spelletjes 0,5 Verander het uiterlijk van deze Peugeot 206 Cabriolet precies zoals jij dat mooi vindt!
Raponsje

Raponsje

Meisjes Spelletjes 0,5 Kleed deze Barbie leuk aan zodat ze samen met haar droomprins kan ontsnappen.
Chinees Dammen

Chinees Dammen

Denk Spelletjes 0,5 Speel het veld leeg door fiches over de andere fiches heen te laten springen.
Dino Run: Planeet D

Dino Run: Planeet D

Behendigheid Spelletjes 0,5 Er zijn kometen ingeslagen! Probeer zo snel mogelijk weg te rennen, zodat je kunt ontsnappen aan de rondvliegende kometen. Verzamel tijdens het rennen eieren voor extra punten. Let op: als je het spel wilt spelen, klik je op het roze 'Play'-icoontje, midden bovenaan.
Spook Kasteel

Spook Kasteel

Denk Spelletjes 0,5 Je bent verdwaald en terecht gekomen in een doolhof. Per level is het de bedoeling dat je de trap bereikt zonder dat je gepakt wordt door 1 van de enge monsters.
Dead Zed 2

Dead Zed 2

Aktie Spelletjes 0,5 Hongerige zombies komen op je af: schiet ze allemaal kapot!
Mammoet Race

Mammoet Race

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer eerste te worden in deze race
Babymeisje aankleden

Babymeisje aankleden

Meisjes Spelletjes 0,5 Wat een schattig klein meisje! Lijkt het jou leuk om haar andere kleertjes aan te trekken? Er is volop keuze uit jurkjes, maar dat niet alleen: je kan zelfs haar gezicht veranderen, van blij naar boos, van verdrietig naar slapend... Ook is er volop speelgoed dat je voor haar kunt uitkiezen. Met dit spel vermaak je je de komende uren dus wel, want er zijn ontzettend veel leuke combinaties te bedenken!
Snelheidsduivel

Snelheidsduivel

Avontuur Spelletjes 0,5 Zoek naar de drie magische stenen, maar pas op voor de elfjes.
Tactisch Gevecht

Tactisch Gevecht

Aktie Spelletjes 0,5 Dit is een soort 3D-bordspel waarin je tegen de computer moet vechten. Iedere speler van jouw leger heeft een specialiteit: zorg dat je deze benut!
Polar Express

Polar Express

Kerst Spelletjes 0,4 Probeer de Polar Express goed over de rails te laten rijden. Zet wissels goed om en pak de wagons die je onderweg tegenkomt. Kijk uit voor obstakels en zorg dat de trein niet tegen zijn eigen wagons aan rijdt!
Valentijn Cijfers

Valentijn Cijfers

Denk Spelletjes 0,4 Zoek de verborgen cijfers in dit spel. Kijk heel aandachtig naar deze leuke valentijnsplaatjes. Kun je de nummers vinden die erin verstopt zitten? Je moet wel een beetje snel zijn anders is de tijd om en moet je weer opnieuw beginnen. Er zijn drie levels in dit Valentijnsspel.
Zwarte Ridder

Zwarte Ridder

Avontuur Spelletjes 0,4 Je bent een zwarte ridder die belastingen moet innen voor de koning. Sla de onderdanen, zodat ze je geld geven. Hoe harder je ze slaat, hoe meer ze betalen. Gebruik het geld dat je verdient om spullen te kopen in de winkel.
Cory's Geld

Cory's Geld

Kids Spelletjes 0,4 Zorg er voor dat al het geld veilig bij de kluis komt!

Spelletjes - Menu Little Game