Advertentie
Katjes

Katjes

Multiplayer Spelletjes 0,4 Verschuif de juiste blokken om je tegenstander aan te vallen.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spelletjes 0,4 Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, en dat maakt het spel nou precies de moeite waard. Het verhaal wordt niet in chronologische volgorde verteld, en daardoor wordt het des te spannender. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Mengpaneel

Mengpaneel

Kids Spelletjes 0,4 Mix je eigen muziek en geluidseffecten.
Bakugan gevechtstraining

Bakugan gevechtstraining

Denk Spelletjes 0,4 Klik op START, waarna 3 Bakugan-gevechtsballen verschijnen. Kies er een en ga door naar de arena! Met de spatiebalk rol je de Bakugan-bal verder, en hierbij is het belangrijk om op het juiste moment de spatiebalk in te drukken om een optimale snelheid te krijgen. Wanneer je bal op een 'gate card' landt, opent deze en wordt jouw G-kracht zichtbaar. Ook de G-kracht van de tegenstander wordt dan zichtbaar. Veel plezier!
Zombievoetbal

Zombievoetbal

Sport Spelletjes 0,4 Weet je wat zombies graag doen? Voetballen met schedels. Ja, het is misschien moeilijk om je zoiets lugubers voor te stellen, maar speel dit spel maar eens om te zien hoe dat eraan toegaat. Help jij de zombie om ervoor te zorgen dat de schedel in het doel belandt?
Katten verzorging

Katten verzorging

Meisjes Spelletjes 0,4 Als je van katten houdt, is dit dierenspel echt wat voor jou! Maak de katten zo mooi mogelijk. Je kunt zelf bepalen hoe je kat eruit komt te zien in het free model-gedeelte van het spel. Je kunt zelfs een kat met elfenvleugels maken! In het challenge-gedeelte maak je de kat na die je in het voorbeeld ziet. Aan het einde van het spel kun je ook nog een foto van je kattencreatie maken, da's leuk voor je fotoalbum!
Duim Gevecht

Duim Gevecht

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer van je tegenstander te winnen in dit duimgevecht.
Razende Robots

Razende Robots

Aktie Spelletjes 0,4 Jij bent een moedige robot, die wordt aangevallen door cirkelzagen. Deze monsters zijn erop uit om je in stukken te zagen, maar dat laat jij natuurlijk niet gebeuren! Schiet erop los, en verdedig jezelf zoals een echte robot dat doet.
Brandweerauto

Brandweerauto

Behendigheid Spelletjes 0,4 Race met je brandweerauto naar de brand en blus hem voor de tijd om is. Succes!
Berzerk Ball

Berzerk Ball

Behendigheid Spelletjes 0,4 Het landje Berzerk zit vol met geeks die het allemaal beter denken te weten. Ze vinden alles maar niks en denken alles zelf beter te kunnen wanneer het om computers en games gaat. Goed... ieder zijn ding, maar honkballen kunnen ze niet. Althans niet als speler, maar wel als levende honkbal! Speel Baseball met geeks in het landje Berzerk. Eerst kies je je personage. Die gaat ervoor zorgen dat de geeks zo ver mogelijk weg worden gelanceerd. Wanneer ze in de lucht zweven, kun je ze bijsturen met de pijltjestoetsen. Zodra ze de grond raken, klik je nog een keer op je linker muisknop om ze opnieuw de lucht in te sturen. Zorg dat je de achievements vrijspeelt en diamanten verzamelt!
Poolen 4

Poolen 4

Sport Spelletjes 0,4 Probeer alle ballen binnen te tijd weg te spelen.
Teken je verhaal

Teken je verhaal

Avontuur Spelletjes 0,4 Leid het poppetje al tekenend door het landschap heen en help hem om over alle obstakels heen te klimmen door blokken voor hem te tekenen.
Space Bounty

Space Bounty

Aktie Spelletjes 0,4 Sluip de basis van de vijand binnen en vernietig deze zonder dat iemand je ziet.
Stick Run 2

Stick Run 2

Behendigheid Spelletjes 0,4 Dit stokpoppetje beleeft een hachelijk avontuur: hij moet zo hard mogelijk rennen over daken, springen over afgronden en klimmen tegen hoge muren. Met jouw hulp overleeft hij dit misschien, dus doe je best!
Smiley-oorlog

Smiley-oorlog

Aktie Spelletjes 0,4 Kies je eigen smiley en neem deel aan het smileygevecht!
Tsunami

Tsunami

Aktie Spelletjes 0,4 In deze game ben jij een soldaat, die mensen moet neerschieten. Er komt een hele mensenstroom op je af!
Tegengestelde pijlen

Tegengestelde pijlen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Test je reactiesnelheid in dit leuke pijlenspel. Zie je een rode pijl die omhoog wijst? Druk dan juist het pijltje omlaag in. Wijst hij omlaag, dan druk je juist op het pijltje omhoog. Zie je een groene pijl? Dan druk je op het pijltje dat dezelfde kant op wijst. Bij rood doe je dus het tegenovergestelde, bij groen juist hetzelfde. Een leuke uitdaging!
Emoe's speelgoed

Emoe's speelgoed

Kids Spelletjes 0,4 Haal de flat overhoop en vind Emoe's speelgoed. Je moet er als eerst 5 hebben!
Asteroids

Asteroids

Aktie Spelletjes 0,4 Asteroids is een echte klassieker in de gamewereld! Je bestuurt een driehoekig ruimteschip, dat asteroïden en vliegende schotels moet vernietigen. Dit doe je door erop te schieten. Kijk wel uit dat je zelf niet geraakt wordt door een asteroïde of vliegende schotel, want dat betekent je einde. De asteroïden die je raakt, splitsen zich op in kleinere deeltjes, die meestal sneller zijn en moeilijker te raken. Hierdoor leveren ze je wel weer meer punten op. Af en toe verschijnen vliegende schotels: de kleine schieten gericht op jou, en de grote schieten in allerlei richtingen.
Mensen Redden

Mensen Redden

Behendigheid Spelletjes 0,4 Er is brand in een groot flatgebouw en de brandweer is uitgerukt. Jij bent één van die moedige brandweermannen! Vang de mensen, dieren en voorwerpen op en kijk uit voor gevaarlijke dingen als bommen, die ook naar beneden komen!
My Dear Boss 3

My Dear Boss 3

Behendigheid Spelletjes 0,4 Jouw baas is altijd boos op jou. Nu ben je het zat, je schopt hem zo hard als je kan!
Schietschijven

Schietschijven

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer de roos te raken op de schietschijven. Als je op de spatiebalk drukt, kun je je adem inhouden om nog beter te kunnen schieten.
Brandweer

Brandweer

Behendigheid Spelletjes 0,4 In dit leuke en uitdagende racespelletje moet je branden blussen. Vul eerst de brandweerauto met water en rijd naar het brandende gebouw zonder het water te verliezen. Blus dan de brand voor het gebouw helemaal uitbrandt. Succes!
Snelrekenen

Snelrekenen

Denk Spelletjes 0,4 Ben jij goed in hoofdrekenen? Speel dan dit rekenspel en los zo veel mogelijk sommen op binnen de tijd!
Robin Hoek

Robin Hoek

Behendigheid Spelletjes 0,4 Oefen in het boogschieten op kippen of knechten!
Pedicure

Pedicure

Meisjes Spelletjes 0,4 Lak je teennagels en kies mooie sieraden en slippers.
Knorrende klauteraar 3

Knorrende klauteraar 3

Avontuur Spelletjes 0,4 Dit varkentje woont in de bergen. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!
Mijnenrijder

Mijnenrijder

Race Spelletjes 0,4 Je werkt in een mijn, waar je spullen vanuit de mijn naar buiten vervoert in een karretje. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus je moet je best doen om je lading niet te verliezen en om met zo veel mogelijk spullen aan te komen. Je moet dus wel voorzichtig rijden, maar tegelijkertijd ook snel genoeg, want je hebt een minuut om dit level af te ronden. Bij iedere rit zijn er 25 muntjes te verzamelen. Veel plezier met dit leuk getekende spel!
Mode voor 2

Mode voor 2

Meisjes Spelletjes 0,4 Kleed deze 2 meiden leuk aan voor een dagje uit naar de stad.

Spelletjes - Menu Little Game