Advertentie
Line Rider versie 1.5

Line Rider versie 1.5

Behendigheid Spelletjes 0,4 Teken een lijn van linksboven naar rechtsonder en zie waar het mannetje op de slee naartoe gaat!
HK Cafe

HK Cafe

Behendigheid Spelletjes 0,4 Maak het eten klaar en bedien de mensen die aan de tafel zitten. Probeer elke dag genoeg te verdienen voor het volgende level.
Midgetgolf op kantoor

Midgetgolf op kantoor

Sport Spelletjes 0,4 Zit je op kantoor en wordt het je allemaal een beetje te saai? Speel dan midgetgolf op je bureau! Je hebt alleen een balletje nodig, de rest van het golfterrein wordt gevormd door de spullen op je bureau. Probeer het balletje in zo min mogelijk pogingen in het gat te laten belanden!
Verschillen zoeken 1

Verschillen zoeken 1

Denk Spelletjes 0,4 Er zijn drie levels in dit spel. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet de verschillen wel binnen de tijd vinden, anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Katy Perry, Vanessa Hudgens en Justin Timberlake.
Balletje Balletje 1

Balletje Balletje 1

Denk Spelletjes 0,4 Zet geld in en houd de bal goed in de gaten om je eigen bedrag niet te verliezen.
Skyline soccer

Skyline soccer

Sport Spelletjes 0,4 Schop de bal van dak naar dak in dit leuke voetbalspel. Je spelers staan bovenop de wolkenkrabbers van deze grote stad, en in ieder level moet iedere speler de bal minstens 1x in bezit hebben gehad. Probeer de sterren en ballonnen te raken, en zorg dat je wat heldendaden verricht!
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spelletjes 0,4 Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Justin Bieber aankleden

Justin Bieber aankleden

Meisjes Spelletjes 0,4 Justin Bieber begon in 2007 met het coveren van nummers van Stevie Wonder en Usher. Hij zette filmpjes hiervan op YouTube. De rest is geschiedenis: vandaag de dag is Justin Bieber een beroemde popster met miljoenen fans over de hele wereld. Hij gaat voor al die fans optreden tijdens zijn wereldtournee. In dit spel kun je Justin opmaken en aankleden. Zoek daarna een mooie limousine uit waarin hij naar zijn optreden rijdt. Veel plezier met de makeover van deze beroemde jongen.
Zombiejagers

Zombiejagers

Aktie Spelletjes 0,4 Bescherm je gebouw tegen de zombie-invasie en zorg dat jouw eenheden de zombies van iedere verdieping verjagen! Voor iedere gedode zombie verdien je geld. Je bestuurt je manschappen via walkie-talkie. Succes!
Skater Bart in de bossen

Skater Bart in de bossen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Bart Simpson rijdt op zijn skateboard door het bos. Hij komt hierbij modderpoelen, rotsen, water en stapels hout tegen, waar hij overheen moet springen. Wanneer hij takken of verkeersborden tegenkomt, moet hij hier juist onderdoor skaten. Kijk ook uit voor de specht, die het op zijn hoofd gemunt heeft! Ook is het belangrijk dat hij binnen het beeldscherm blijft skaten, dat van links naar rechts beweegt. Doet Bart dat namelijk niet, dan moet hij weer opnieuw beginnen.
Caveman

Caveman

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer je vriendin te reden, maar reken daarvoor eerst af met alle dino's.
Nicky

Nicky

Avontuur Spelletjes 0,4 Probeer het einde het level te halen door het verzamelen van snoep en het verslaan van de vijanden. Op de meeste vijanden kun je springen.
Luchtverkeersleider

Luchtverkeersleider

Behendigheid Spelletjes 0,4 In dit spel ben jij een luchtverkeersleider. Zorg ervoor dat alle vliegtuigen en helikopters veilig kunnen landen door telkens hun landingsbaan voor hen te beschrijven en voorkom ongelukken. Af en toe landt Air Force One, dat zijn eigen baan vervolgt. Maak de baan vrij voor dit vliegtuig en laat het veilig landen.
Zombiecrypte 2

Zombiecrypte 2

Avontuur Spelletjes 0,4 Er zijn twee mannetjes in een crypte beland, en ze willen hier graag uit ontsnappen. Hiervoor moeten ze in ieder level de uitgang zien te bereiken. Het is hierbij nodig dat ze elkaar helpen, door bijvoorbeeld op knoppen te gaan staan om deuren te openen. Help jij ze naar de uitgang, door alle springplanken en hendels slim te gebruiken?
Ridder Chibi

Ridder Chibi

Avontuur Spelletjes 0,4 Jij bent ridder Chibi. Het dorp dat jij moet ontzetten wordt bedreigd door een drietal monsters. Om ze te verslaan, moet je tegen allerlei monsters vechten en de gevluchte tovenaars vinden. Elke keer als je er een vindt, krijg je als beloning een nuttige toverspreuk. En telkens als je genoeg punten hebt verzameld met het doden van monsters, mag jij je harnas, aanvals- of toverkracht verbeteren. Veel plezier!
Hindernisbaan

Hindernisbaan

Sport Spelletjes 0,4 Je bent het bovenste poppetje en het is de bedoeling dat je alle hindernissen overwint en sneller bent dan je tegenstander onderin het scherm.
Jezelf Opmaken

Jezelf Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,4 Maak je zelf zo leuk mogelijk op voor een belangrijke fotosessie.
Blokken 5

Blokken 5

Denk Spelletjes 0,4 Zoek alle zelfde blokkenparen bij elkaar en probeer om uiteindelijk het hele veld leeg te spelen!
Comic Stars Fighting 3.6

Comic Stars Fighting 3.6

Aktie Spelletjes 0,4 Doe mee met de meest geweldige anime battle ter wereld! Comic Stars Fighting 3.6 heeft meer personages en arena's dan ooit. Je kunt voor iedere wedstrijd de HP, aanval en snelheid van je strijder aanpassen. Voltooi 32 levels in Battle mode, of kijk hoe lang je het volhoudt in Survival Mode!
Bubble Bobble 1

Bubble Bobble 1

Aktie Spelletjes 0,4 Schiet bubbels en vang daarmee al je tegenstanders.
Tropische Huwelijksreis

Tropische Huwelijksreis

Meisjes Spelletjes 0,4 Na de huwelijksdag gaan veel bruidsparen op huwelijksreis. In dit spel ben jij de beheerder van een tropisch resort dat erg populair is onder bruidspaartjes. Uit alle hoeken van de wereld komen ze naar jouw resort om er hun wittebroodsweken door te brengen. Ga jij er in slagen ze de week van hun dromen te bezorgen? Je hebt een hele staf geweldig personeel om je te helpen. Ze gaan vliegensvlug naar de huisjes als er een wens is. Die wensen kunnen variëren van het brengen van een drankje tot het maken van een tochtje in een prachtig rijtuig. Slaag jij er in om alle levels van dit spel te spelen en het mooiste resort te maken met ook nog de hoogste score? Een afbeelding van je resort kun je op facebook zetten, om zo andere te laten zien dat jouw resort de mooiste is. Je highscore kun je ook posten. Ga voor de 1e plaats.
De laatste halte 1

De laatste halte 1

Aktie Spelletjes 0,4 Zorg ervoor dat de zombies je niet te pakken krijgen!
Dropple

Dropple

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer met de witte stuiterende bal alle munten te pakken. Pas op dat je niet in het diepe valt.
Cafe Serveerster

Cafe Serveerster

Meisjes Spelletjes 0,4 Bedien de klanten zo snel mogelijk en probeer zo geld te verdienen.
Onderzeeër

Onderzeeër

Behendigheid Spelletjes 0,4 Jouw doel is om de gevaarlijk gaten op de zeebodum te dichten!
Reuzewortel in de woestijn

Reuzewortel in de woestijn

Aktie Spelletjes 0,4 Het spel 'Verdedig je reuzewortel' is leuk, en het vervolg, Reuzewortel in de woestijn, is nòg leuker! Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Heli Attack 3

Heli Attack 3

Aktie Spelletjes 0,4 Je moet even gaan zitten om deze game onder de knie te krijgen, maar dan heb je ook wat! Je hebt diverse wapens tot je beschikking en je moet verschillende missies uitvoeren.
Boze hagelwolk

Boze hagelwolk

Behendigheid Spelletjes 0,4 Zorg dat de wrede hagelwolken de onschuldige vruchtjes niet beschadigen! Hoe ga je te werk? Denk goed na en probeer een afdakje te bouwen waaronder de appel en de sinaasappel kunnen schuilen. Ook kun je bommetjes gebruiken om het fruit te verplaatsen, zodat het onder een bestaand afdakje komt te liggen. Wees snel, want de wolk komt er sneller aan dan je denkt!
Cafe Opmaken

Cafe Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,4 Kleed dit meisje aan, voordat ze naar het cafe gaat.

Spelletjes - Menu Little Game