Advertentie
Varkensrace

Varkensrace

Behendigheid Spelletjes 0,4 Help de varkentjes om muntjes te verzamelen, waarmee ze spullen kunnen kopen in de winkel. Zorg dat ze niet in ravijnen vallen, en hou ze uit de klauwen van de wolven en de beer! De varkensboer heeft klemmen gezet om wolven in te vangen, maar deze zijn ook gevaarlijk voor varkentjes! Je kunt dit spelletje in de avonturen- en in de puzzelmodus spelen. De puzzelmodus is pas toegankelijk wanneer je de avonturenmodus hebt voltooid, dus eerst zul je je behendigheid op de proef moeten stellen!
Alien Attack Team

Alien Attack Team

Aktie Spelletjes 0,4 Stel je eigen 'AAT' (Alien-Attack Team)-agent samen en kies of je in de Campaign- of Custom Match-modus wilt spelen. Daarna is het tijd om de strijd aan te gaan tegen de aliens! Hoe verder je komt, hoe meer wapens je tot je beschikking krijgt.
Fancy Pants 2

Fancy Pants 2

Avontuur Spelletjes 0,4 Verzamel alle slakkenhuizen, kijk uit voor spinnen en scoor punten!
Robot Race

Robot Race

Race Spelletjes 0,4 In deze game bestuur je een robot, die als doel heeft om de andere speler, die door de computer wordt bestuurd, te verslaan. Je kan eerst zelf een robot kiezen: je hebt keuze uit vier verschillende robots. Voordat je gaat racen, kan je wat oefenen. Dus kies een robot, kies een circuit, koop upgrades en start de race!
Youda Sushichef

Youda Sushichef

Behendigheid Spelletjes 0,4 Youda Sushi Chef is een leuke tijdsbesteding. Je primaire doel is om klanten tevreden te houden en ze op tijd de juiste gerechten te serveren om je dagelijkse doel te halen.
Acorn's Avontuur

Acorn's Avontuur

Avontuur Spelletjes 0,4 Een leuk avontuur-spel waarin je Acorn de eikel heelhuids door het level moet zien te loodsen.
Breien

Breien

Behendigheid Spelletjes 0,4 Kies 1 van de figuren die je wilt gaan breien. Kies een kleur en klik vervolgens de vakjes aan die je wilt breien in de gekozen kleur.
Fitness Centrum

Fitness Centrum

Denk Spelletjes 0,4 Help de klanten weer slank worden. Breng ze naar de juiste verdieping van het Fitness Centrum en zorg dat ze gaan fitnissen.
Indiana Jones 1

Indiana Jones 1

Avontuur Spelletjes 0,4 Samen met Indiana Jones ga jij op zoek naar de heilige graal, dat is de beker waar Jezus uit dronk tijdens het avondmaal. Je moet door het beginlevel, het Starwars level, het bonuslevel en de waterwereld om de graal te krijgen.
Ballen Dunken

Ballen Dunken

Sport Spelletjes 0,4 Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket te gooien, maar gooi de bal wel in de basket met dezelfde kleur anders telt de worp niet!
Schelpen opduiken

Schelpen opduiken

Avontuur Spelletjes 0,4 Duik naar de bodem en verzamel zoveel mogelijk schelpen voordat je voorraad lucht op is. Op de zuurstofbalk kan je zien hoeveel lucht je nog over hebt. Als je de oppervlakte bereikt, worden je schelpen geteld en krijg je weer lucht voor je volgende duik. Je helpt het milieu een handje door afval te verzamelen, waarvoor je bonuspunten krijgt. Kijk uit voor de haaien, kwallen en sidderalen!
Poppetje Tekenen

Poppetje Tekenen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Creëer je eigen tekenfilmkarakter.
Miami Rex

Miami Rex

Aktie Spelletjes 0,4 Deze supercoole Tyrannosaurus Rex staat op het punt om een grote hap uit Miami te nemen. Vergezel hem terwijl hij inwoners oppeuzelt en zijn tanden in een onderzeeër zet. Het is een waar vis- en vleesfestijn voor dinosuariërs! Je kunt ook wapens en upgrades voor hem kopen in dit doldwaze actiespel.
Temple Guardian

Temple Guardian

Aktie Spelletjes 0,4 Dit is een nieuw spel waarin het de bedoeling is dat je de tempel verdedigt. Probeer om alle diertjes uit te schakelen voordat ze je tempel binnengaan!
Toetjes Maken

Toetjes Maken

Meisjes Spelletjes 0,4 Je ouders hebben een paar vrienden uitgenodigd om samen te spelen. Na afloop krijgt iedereen een lekker fruit toetje. Deze fruit toetjes moeten alleen nog gemaakt worden, kun jij dat doen?
Peg Solitaire

Peg Solitaire

Denk Spelletjes 0,4 Spring over de pionnen heen om ze weg te spelen tot er nog maar 1 over is.
Kirby

Kirby

Avontuur Spelletjes 0,4 Vlieg met Kirby door alle levels!
Hitz 2

Hitz 2

Behendigheid Spelletjes 0,4 Speel alle 90 levels in dit fascinerende breakout-spel!
Waterpolo

Waterpolo

Sport Spelletjes 0,4 Probeer kampioen met waterpolo te worden.
Kasteelvernietiger

Kasteelvernietiger

Aktie Spelletjes 0,4 In dit spel moet je in 60 seconden, en zo menselijk mogelijk, een kasteel vernietigen met een kanon. Zodra de kanonskogel ontploft, veroorzaakt het enorm veel schade aan de meest dichtbijzijnde stenen, maar minder aan de stenen rond de kogelinslag. Wanneer een steen eenmaal beschadigd is, wordt deze altijd vernietigd.
Zoek lieve Roodkapje

Zoek lieve Roodkapje

Meisjes Spelletjes 0,3 Speel dit sprookjesspel met Roodkapje. Roodkapje is een volksverhaal dat is opgeschreven door de gebroeders Grimm. Roodkapje had de opdracht gekregen van haar moeder om in het bos met niemand te praten en rechtstreeks naar haar oma te gaan. Ze luisterde niet goed en vertelde aan de wolf waar ze heen ging. Dat was niet slim. Dit verhaal is dan ook een waarschuwing voor kinderen om goed naar hun ouders te luisteren. Over Roodkapje zijn liedjes en musicals gemaakt. Ook komt ze de film Shrek 2 voor. Los de verschillen in elk level van het spel op. Je kunt kiezen uit drie speelopties: makkelijk, medium en moeilijk.
Parkeergekte

Parkeergekte

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit parkeerspel krijg je 300 seconden de tijd om je auto telkens op de aangewezen plek te parkeren. Je kunt op de kaart links boven zien waar je naar toe moet. Rijd wel voorzichtig, want als je ergens tegenaan botst of op dynamiet rijdt, verlies je tot wel 30 seconden! Maar als je een klokje vindt, krijg je er ook weer tijd bij. Er zijn 25 levels in dit spel - tot welk level kom jij voor je tijd op is?
Verspringen

Verspringen

Sport Spelletjes 0,3 Neem een aanloop en spring zo ver mogelijk! Zorg dat je de lijn niet raakt: spring dus voordat je bij deze lijn bent aangekomen. Kies dan de optimale hoek om zo ver mogelijk te springen!
Stiekem Spieken 1

Stiekem Spieken 1

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer af te kijken bij de leerling die op dat moment geelgekleurd is. Pas op de leraar, want als die je te pakken krijgt, is je plan mislukt.
Toren Verdedigen 14

Toren Verdedigen 14

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verdedig je boerderij tegen de vijanden. Bouw zoveel mogelijk torens om je boerderij te verdedigen.
Blokschuiver 3

Blokschuiver 3

Behendigheid Spelletjes 0,3 Schuif de kisten naar de groene vakken door ertegenaan te duwen.
Draak en de tovenaars 2

Draak en de tovenaars 2

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent een blauwe draak die op weg is gestuurd om de boze tovenaar in het koninkrijk Tyvandul te verslaan! Onderweg zul je allerlei monsters tegenkomen, die je kunt uitschakelen door vuur naar ze te spuwen of erbovenop te springen. Verzamel edelstenen: deze kun je in de tovenaarswinkel gebruiken om leuke upgrades te kopen. Ga in ieder level op zoek naar de verborgen bonussen en voer opdrachten uit waarmee je een speciale edelsteen kunt verdienen. Pak alle Drakenmunten en probeer alle upgrades uit te voeren: hierna wacht er een bijzondere, geheime kracht op je!
Snake 3

Snake 3

Behendigheid Spelletjes 0,3 Speel de oude klassieker Snake nu! Kies je moeilijkheidsgraad (hoe moeilijker, hoe meer punten het oplevert voor je highscore). Pak alle bloemetjes. Je slang zal steeds langer worden, zorg er dus voor dat hij niet met zichzelf in de knoop raakt!

Spelletjes - Menu Little Game