Advertentie
Monsterkanon 2

Monsterkanon 2

Aktie Spelletjes 6,5 Deze monstertjes dagen je uit: pak me dan, als je kan! Nou, dat zullen ze nog wel eens zien. Schiet in de juiste volgorde de juiste voorwerpen weg, waarmee je de monstertjes kunt uitschakelen. Wanneer er geen monstertjes meer over zijn, ga je door naar het volgende level. Als je de bruine energiebollen (met een bliksemflits erin) schiet, verhoog je je schietkracht.
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spelletjes 6,5 Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in contact komt met water. Vuurjongen pakt de rode diamanten, Watermeisje pakt de blauwe. Ook gaan ze nog op zoek naar een klaverblaadje. In het spel zijn teleportatiespiegels, waar Vuurjongen en Watermeisje doorheen kunnen lopen: wanneer ze aan de witte kant van de spiegel door de spiegel stappen, komen ze ergens anders aan de witte kant weer tevoorschijn. Hetzelfde geldt voor de zwarte kant van de spiegel.
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spelletjes 6,4 Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
Vuurjongen en Watermeisje 1

Vuurjongen en Watermeisje 1

Avontuur Spelletjes 6,4 Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de Oerwoudtempel! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level moeten de vuurjongen en het watermeisje op zoek naar de groene diamant. En in nog een ander level is het helemaal donker, waardoor het heel lastig is om de vuurjongen en het watermeisje veilig te laten bewegen. Kijk uit voor de zwarte olie: deze doodt zowel de vuurjongen als het watermeisje. Een spel vol leuke uitdagingen, waar je niet op uitgekeken raakt. Probeer de highscores te verslaan!
Flirten op School

Flirten op School

Meisjes Spelletjes 6,4 Loop door de school en probeer zo veel mogelijk jongens voor je te winnen.
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spelletjes 6,4 Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.

Spelletjes - Menu Little Game