Advertentie
De koning en de zombies

De koning en de zombies

Behendigheid Spelletjes 0,3 De koning wordt achternagezeten door een groep zombies, en er komen er steeds meer uit de grond tevoorschijn. Help jij hem om zich te verdedigen en zo veel mogelijk zombies neer te maaien en schieten? Voor iedere verslagen zombie verdien je punten. Onderweg kun je wapens verzamelen, en na ieder level zijn er allerlei upgrades voor zijn kasteel: een boot, een brug, een springplank, een schaap dat de koning weer tot leven kan wekken wanneer hij wordt gedood... ook kun je het kasteel uitrusten met een luchtballon, wapens, vleugels en vaten met buskruit. Legio mogelijkheden dus daar zou de koning de strijd toch mee moeten winnen!
Ruim je kamer op

Ruim je kamer op

Meisjes Spelletjes 0,3 Je hebt een rotzooi gemaakt van je kamer, ruim je kamer op en leg alles terug op de juiste plek voordat je moeder komt kijken. Kleren moet je ophangen in de kast.
Koffiehuis

Koffiehuis

Meisjes Spelletjes 0,3 Je staat bekend om je goede en snelle service. Probeer je goede naam hoog te houden door iedereen op tijd zijn drinken en eten te bedienen.
Zoek lieve Duimelijntje

Zoek lieve Duimelijntje

Meisjes Spelletjes 0,3 Speel dit sprookjesspel met Duimelijntje. Duimelijntje is een sprookje geschreven door de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Het is voor het eerst uitgegeven in 1836. Duimelijntje wordt geboren uit een bloem en ze leeft in het bos. Verschillende dieren willen met haar trouwen: zo zijn er de kever en de mol. Duimelijntje vind dat helemaal niet leuk. Hoe moet dat nou verder? Lees in dit spel hoe het verder gaat. Los de verschillen op in ieder level van het spel. Je kunt kiezen uit drie speelopties: makkelijk, medium en moeilijk.
Transport

Transport

Denk Spelletjes 0,3 Verstuur alle pakjes naar het goede transportmiddel!
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spelletjes 0,3 Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
De slak

De slak

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit spel ben je een slak en moet je van de startpijp naar de uitgangspijp zien te komen. Onderweg moet je ook je PH-niveau in de gaten houden, die onderin het scherm aangegeven staat, zodat je geen schade oploopt. En je moet uitkijken voor allerlei vijanden, zoals slak-etende planten, vogels en cirkelzagen, want daaraan ga je dood. Succes!
Kopje suiker

Kopje suiker

Denk Spelletjes 0,3 Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt!
Scuba

Scuba

Avontuur Spelletjes 0,3 De motor van je schip is kapot. Ga onder water op zoek naar onderdelen waarmee je een nieuwe motor kunt bouwen! Dit bouwen doe je vlakbij je schip of bij een werkbank. Combineer de juiste voorwerpen met elkaar: deze combinaties vind je onder 'recipes'. Als je diep wilt duiken, zul je eerst dingen als een werkbank, een zuurstofkast en een lamp moeten bouwen. Houd je batterij, je zuurstofgehalte en de druk op je duikpak goed in de gaten. Je kunt je laser, je lamp, je duikpak, je zuurstofpeil en je laarzen upgraden.
Grappige shirtjes

Grappige shirtjes

Meisjes Spelletjes 0,3 Heb jij ook zo veel T-shirts in je kast hangen? Een T-shirt past bijna overal bij en staat altijd goed. Deze meisjes hebben er ook heel wat in hun kast hangen. Zoek jij de leukste uit? Je kunt zelf de kleur bepalen. Je kunt zelfs de haarkleur van de meisjes veranderen, zodat het een mooi geheel wordt! Verder kun je de make-up en de achtergronden veranderen: hiervoor heb je allerlei verschillende mogelijkheden. Zo leer je steeds beter hoe je kleuren en kleding kunt combineren tot jouw favoriete ontwerp!
De Pashokjes

De Pashokjes

Meisjes Spelletjes 0,3 Zullen we naar het strandfeest gaan of naar een rock concert. Zoek een geweldige outfit uit.
Mier

Mier

Behendigheid Spelletjes 0,3 Je bent een mier en je moet honderd stipjes zoeken. Pas op voor de hongerige hagedis!
Offroaders

Offroaders

Race Spelletjes 0,3 Stuur je monstertruck over het parcours en probeer om als eerste over de finish te rijden. Er zijn 10 races te rijden, dus daar ben je wel even druk mee!
Robot zoekt kat

Robot zoekt kat

Avontuur Spelletjes 0,3 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de kat. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Happy Day Opmaken

Happy Day Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,3 Kies de mooiste kleding voor dit gezinnetje.
Arcane TSC 1

Arcane TSC 1

Avontuur Spelletjes 0,3 Het avontuur van The Stone Circle begint.
Wolken Springen 2

Wolken Springen 2

Kerst Spelletjes 0,3 Verzamel cadeaus voor punten en kom tot de top door op de wolken te springen
Tovenaar Saga

Tovenaar Saga

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer je vijanden in dit avontuurspel te verslaan met wapens en magie.
Fruitrups

Fruitrups

Behendigheid Spelletjes 0,3 Lok deze veelkleurige rups door de doolhof door hem een wortel voor te houden. Zorg dat hij meerdere keren achter elkaar drie dezelfde vruchten eet. Kijk wel uit dat de rups de muiscursor niet raakt! Het is de bedoeling dat je de rups flink inkort door bommen te laten ontploffen: dit levert je bonuspunten op.
Aapje Oversteken

Aapje Oversteken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Dit aapje moet een meer oversteken waar een gevaarlijke haai rondzwemt. Gelukkig kun je stukken land plaatsen in alle vakken, zodat het aapje naar de overkant kan lopen. Probeer ze zo te plaatsen, dat er een ononderbroken pad ontstaat!
Azul Baronis

Azul Baronis

Aktie Spelletjes 0,3 Bestuur je ruimteschip en kijk goed op je radar waar je vijanden zijn.
Zeeschatten

Zeeschatten

Avontuur Spelletjes 0,3 Laat je onderzeeer zakken en duik zoveel mogelijk schatten op!
Boodschappen Doen 2

Boodschappen Doen 2

Denk Spelletjes 0,3 Je krijgt een boodschappenlijst met producten die je moet kopen. Je hebt voor deze boodschappen een bepaald budget, het is de bedoeling dat alle producten samen net zo duur zijn als het geld wat je bij je hebt. Niet goedkoper en niet duurder!
Ken opmaken

Ken opmaken

Meisjes Spelletjes 0,3 Ken van Barbie kan wel wat nieuwe kleren gebruiken.
De lans

De lans

Aktie Spelletjes 0,3 Heb jij ook zo genoten van Robin Hood en Koning Arthur. Het waren hele goeie films. Altijd er van gedroomd een ridder te zijn? Dan is hier je kans. In dit spel ben jij de ridder en mag je laten zien hoe goed je bent. Je zit op een paard en mag bewijzen dat je weet hoe een steekspel werkt. Door heel snel op je muis te klikken gaat je paard harder galopperen en kun je dus meer schade aanrichten. Als de ridders bijna bij elkaar zijn, kun je met de muis richten op verschillende lichaamsdelen. Heb je genoeg punten verzameld dan kun je in de winkel upgrades kopen voor je helm, je lans, je schild, ja, zelfs je paard. Verover de schone jonkvrouwe door alle ronden te winnen!
Schijven schieten

Schijven schieten

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit boogschietspel heb je een defense campaign en een efficiency campaign. Je kunt met drie verschillende bogen schieten op doelwitten, vanuit het grijze veld aan de rechterkant van het scherm. Bij de defense campaign is het de bedoeling dat je op naderende schietschijven schiet om te voorkomen dat ze jouw gebied bereiken. Bij de efficiency campaign beweegt er een muur door het linkerveld, met een gat erin waarachter een schietschijf zweeft. Hierbij is het dus stukken moeilijker om deze schietschijf te raken.
Simon

Simon

Denk Spelletjes 0,3 Speel de melodie na!
Dino Ei

Dino Ei

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verwijder alle stenen van het veld door er Dino eieren naar toe te schieten. Maak je eigen levels en deel je codes met je vrienden! Of probeer de 40 bestaande levels uit te spelen.
Raiden X

Raiden X

Aktie Spelletjes 0,3 Probeer alle vijanden te vernietigen en power-ups te pakken zodat je sterkere wapens krijgt.
Magische Blokken

Magische Blokken

Denk Spelletjes 0,3 Probeer om 3 blokken op een rij te krijgen. Op deze manier verdwijnen die blokken dan, en schuiven er bovenin die rij weer nieuwe blokken bij.

Spelletjes - Menu Little Game