Advertentie
Lieveheersbeestje

Lieveheersbeestje

Kids Spelletjes 0,3 Help dit lieveheersbeestje naar de uitgang.
Baas over het bataljon

Baas over het bataljon

Aktie Spelletjes 0,3 Bevrijd de geallieerden en vecht samen met hen tegen de rebellen! Je moet in het spel opdrachten uitvoeren: een bepaalde afstand afleggen bijvoorbeeld, of een bepaald aantal vijanden doden. Iedere gedode vijand levert je goud en XP op, waarmee je skills en wapens kunt kopen.
Power Rangers

Power Rangers

Aktie Spelletjes 0,3 Train de verschillende Power Rangers door ze 5 unieke tests te laten doen. Wanneer de Power Rangers hierin slagen, kunnen ze de laatste uitdaging aangaan en Rootcore verdedigen tegen de aanvallen van Morticon en de Hidiacs!
Landen Azië

Landen Azië

Denk Spelletjes 0,3 Weet jij waar alle landen in Azië liggen?
Chaos faction 2

Chaos faction 2

Aktie Spelletjes 0,3 Het langverwachte vervolg op het populaire Chaos Faction! Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt deze game zowel in single player als in multiplayer modus spelen. Ook kun je kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!
Bacteriën

Bacteriën

Behendigheid Spelletjes 0,3 Zorg dat je een zo groot mogelijke bacterie wordt door alle bacteriën op te eten die kleiner zijn dan jij.
Grappige Foto

Grappige Foto

Meisjes Spelletjes 0,3 Ga met je muis over de foto van Orlando Bloom. Kijk, het is net of hij voor een lachspiegel staat. Je kunt ook een eigen foto in het spel loaden. Veel plezier!
Pipol Lemmings

Pipol Lemmings

Behendigheid Spelletjes 0,3 Breng de Pipol naar hun bestemming. Graaf tunnels voor ze of verplaats aarde om een weg voor ze te maken.
Imperium

Imperium

Aktie Spelletjes 0,3 Bouw een stad met een leger en probeer het hele eiland te veroveren.
Ontsnap uit de gevangenis 2

Ontsnap uit de gevangenis 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om te ontsnappen uit de gevangenis.
Varkensvolley

Varkensvolley

Behendigheid Spelletjes 0,3 Kijk hier eens even, de varkens zijn aan zet! Wist je dat ze supergoed kunnen volleyballen? Kies het beste team en win elke wedstrijd. Je reist met je varkensteam langs prachtige locaties. En daar moet je dan aan de bak om de volleybalwedstrijd van je tegenstander te winnen. Je zult merken dat dit echt nog niet meevalt. Kies of je dit spel tegen de computer wilt spelen, of met z'n tweeën. Er zijn 7 levels in dit spel.
Proef op de som

Proef op de som

Denk Spelletjes 0,3 Een leuk rekenspelletje waarbij je zo snel mogelijk de antwoorden op de sommen in moet typen. Ook leerzaam voor de wat jongere spelers!
Ontsnap uit de kamer

Ontsnap uit de kamer

Denk Spelletjes 0,3 Verken de kamer en probeer te ontsnappen.
Bloons Superaap

Bloons Superaap

Behendigheid Spelletjes 0,3 Schiet zo veel mogelijk ballonnen kapot om punten te verzamelen en upgrades te kopen.
Limonade Verkopen

Limonade Verkopen

Behendigheid Spelletjes 0,3 Koop slim in en kies het allerbeste recept, de beste lokatie en de aantrekkelijkse reclamecampagne.
Hersen Training

Hersen Training

Denk Spelletjes 0,3 Speel verschillende spelletjes om je hersenen te trainen. Zo moet je bijvoorbeeld rekenen, klok kijken, meer of minder en visuele oefeningen doen.
Armadillo 3

Armadillo 3

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent ridder Armadillo, en je moet het dorp redden van de ondergang! Kan jij dit aan? Dit is deel 3 van deze mooie avonturengame!
Het Appartement

Het Appartement

Denk Spelletjes 0,3 Los het mysterie op rond dit appartement. Klik en verzamel voorwerpen.
Evilgeddon Spooky Max

Evilgeddon Spooky Max

Aktie Spelletjes 0,3 In deze spookstad is het niet pluis, dat voel je meteen. Wanneer je in je eentje over straat loopt, komen er steeds meer zombies en skeletten op je af, met kwade bedoelingen. Het is aan jou om je te verdedigen met allerlei verschillende wapens! Zombies zijn traag en gemakkelijk uit te schakelen. Skeletten zijn redelijk snel en gemakkelijk uit te schakelen. Spoken zijn niet gevaarlijk en dragen items bij zich die je hard nodig zult hebben in dit gevecht. Probeer zo veel mogelijk zombies en skeletten uit te schakelen om geld te verdienen waarmee je upgrades kunt uitvoeren.
Autobandenspel 1

Autobandenspel 1

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verzamel alle vaten met behulp van de autoband. Probeer ook alle sterren te pakken als je level 6 wilt spelen!
Kaban het everzwijn

Kaban het everzwijn

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent Kaban het everzwijn. Je bent in een doolhof beland, waar je zo snel mogelijk uit wilt zien te komen. Als je slim en handig bent, lukt dat je vast!
Springende wasbeer

Springende wasbeer

Behendigheid Spelletjes 0,3 Als wasbeer spring jij van platform naar platform. Wanneer je een raketje tegenkomt, word je omhoog gelanceerd. Een blauw schoentje geeft je extra snelheid en fruit zorgt voor extra energie. Pak de magneten: hiermee kun je namelijk munten en voorwerpen aantrekken. Kijk uit voor gorilla's, holenmensen, kraaien en doorns!
Opvallend Emo

Opvallend Emo

Meisjes Spelletjes 0,3 De Emo-stijl wordt in Japan steeds populairder. Hierbij horen opvallende kapsels en kleding, dus doe je best om er iets moois van te maken!
Onmogelijke Quiz

Onmogelijke Quiz

Denk Spelletjes 0,3 Dit is echt een absurde quiz waarin de antwoorden soms heel voor de hand liggend zijn, maar meestal niet. Als jij de nodige kronkels in je hersenen hebt, zou het wel eens kunnen dat je een boel vragen goed beantwoordt. Succes!
Pogo-schommel

Pogo-schommel

Behendigheid Spelletjes 0,3 Dit is een heel bijzondere schommel: eentje waarmee je kunt pogoën! Schommel heen en weer, en probeer zo ver mogelijk gelanceerd te worden!
IJsverkoper

IJsverkoper

Behendigheid Spelletjes 0,3 Rij rond door de stad en verkoop zoveel mogelijk ijsjes aan alle kinderen! Je moet af en toe wel nieuwe ijsjes ophalen (pijltje op de plattegrond). Waar een kindje op de plattegrond staat, zijn veel kinderen die ijs willen!
Metal Slug: Run!

Metal Slug: Run!

Aktie Spelletjes 0,3 Ga aan land op een onbewoond eiland en ga het gevecht aan met de vijand, die dit mooie eiland heeft bezet. Schakel alle soldaten uit en verzamel de munitie die verschijnt bij iedere gedode vijandelijke soldaat. Hoe meer je schiet, hoe sneller je munitie op raakt, dus pak alles wat er maar ligt. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zo weinig mogelijk levens te verliezen in dit gevecht om het eiland!
Zwart Gat

Zwart Gat

Behendigheid Spelletjes 0,3 Breng de bal naar de uitgang met de hulp van de zwarte gaten. Je kan de zwarte gaten verplaatsen door ze te verschuiven met de muis. Je kan ook de bal stilzetten om zo de zwarte gaten te verplaatsen.
Windmolen

Windmolen

Behendigheid Spelletjes 0,3 Zorg ervoor dat je de stad van genoeg windenergie voorziet. Dit kun je doen door de wind flink te laten blazen.
Monsters Den

Monsters Den

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer om in deze RPG game alle opdrachten succesvol te voltooien !

Spelletjes - Menu Little Game