Advertentie
Robotavontuur 2

Robotavontuur 2

Avontuur Spelletjes 0,3 Kies je eigen vernietigende robot en loop door de stad.
Penalty's op de begraafplaats

Penalty's op de begraafplaats

Sport Spelletjes 0,3 Ook op de begraafplaats wordt fanatiek gesport! Penalty's schieten doen de grafbewoners maar al te graag. Om beurten neem je de penalty's en ben je de keeper.
Bouw je hond

Bouw je hond

Avontuur Spelletjes 0,3 Mix eigenschappen van je favoriete hondenrassen om je eigen nieuwe ras te fokken.
Tom & Jerry kaasgevecht

Tom & Jerry kaasgevecht

Behendigheid Spelletjes 0,3 Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van het aanrecht ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster). Houd goed in de gaten waar Tom zich op dat moment bevindt: dit kun je zien op de kaart in de rechter bovenhoek. Zodra hij Jerry namelijk ziet, ben je af!
Bruid Opmaken 12

Bruid Opmaken 12

Kids Spelletjes 0,3 Kleed deze bruid leuk aan voor haar aankomende bruiloft.
Bejeweled 4

Bejeweled 4

Denk Spelletjes 0,3 Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken. Als je dat vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Ren Roodkapje ren!

Ren Roodkapje ren!

Behendigheid Spelletjes 0,3 Roodkapje wordt achternagezeten door de grote boze wolf. Zorg jij dat ze uit zijn klauwen blijft? Wanneer je voldoende punten (appels) hebt verzameld, kun je allerlei upgrades uitvoeren waardoor Roodkapje sneller wordt!
Kasteelkat 4

Kasteelkat 4

Avontuur Spelletjes 0,3 Dit is alweer het vierde deel uit de Kasteelkat-serie! Schiet alle vijanden dood die je tegenkomt en versla alle bazen! Uiteindelijk kom je in een kasteel.
Magnetische heftruck 4

Magnetische heftruck 4

Behendigheid Spelletjes 0,3 Er staat een vrachtwagen te wachten op vracht. Jij, als heftruckchauffeur, moet kisten uit het magazijn halen en deze op de juiste plaats in de vrachtwagen laden. Hierbij is het nodig dat je je magneet gebruikt, en ook de lift in het magazijn is een onmisbaar element! Deze bedien je trouwens met de groene knop en met de zwart-grijs gestreepte vlakken. Pas je wel op dat de lading niet kapot gaat? Sommige kisten bevatten namelijk breekbare waar!
Creche Paniek!

Creche Paniek!

Kids Spelletjes 0,3 Help je Toy Story vriendjes om uit de creche te raken!
Zoek de Ster 3

Zoek de Ster 3

Denk Spelletjes 0,3 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Recyclen

Recyclen

Avontuur Spelletjes 0,3 Houd het park netjes en schoon. Gooi alle rotzooi in de juiste prullenbak.
Rocky Rider

Rocky Rider

Race Spelletjes 0,3 Wow, wat een bijzondere auto: eentje die superverre sprongen kan maken! Speel ieder level zo snel mogelijk uit en kijk uit dat je auto niet geplet wordt of op een andere manier beschadigingen oploopt. Pak alle bonussen die er zijn, zodat je aan het einde van het level een extra leven verdient!
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Grijs goedje

Grijs goedje

Behendigheid Spelletjes 0,3 Een professor denkt het ultieme schoonmaakproduct voor badkamers te hebben uitgevonden. Het product, dat hij 'grey goo', 'grijze drab' noemt, eet simpelweg al het vuil op. Wel is het de vraag of het ook meer lust dan alleen vuil! In dit grappige spel bestuur jij de grijze drab, en is het de bedoeling dat je alles opeet dat kleiner is dan jijzelf. Pas op voor alle voorwerpen en wezens die groter zijn dan jij!
Megaman 1

Megaman 1

Aktie Spelletjes 0,3 Er zijn 5 levels die je door moet komen met megaman. Dit spel is erg leuk en het lijkt op de Gameboy versie van Megaman!
Tunnel naar China

Tunnel naar China

Behendigheid Spelletjes 0,3 Graaf je een weg naar China! Verzamel onderweg grondstoffen waarmee je upgrades kunt kopen. Houd de tijd in de gaten en graaf zo diep je kunt!
Rivier Surfen

Rivier Surfen

Sport Spelletjes 0,3 Surfen op een blad in een rivier vol krokodillen... dat is spannend!
Lars' Avontuur

Lars' Avontuur

Avontuur Spelletjes 0,3 Speel met Lars alle levels uit!
Zoo keeper

Zoo keeper

Denk Spelletjes 0,3 Probeer om drie dezelfde dieren op een rij te krijgen door dieren onderling van plaats te laten wisselen. Hoe meer series van drie je maakt, hoe meer tijd je krijgt om het level uit te spelen.
Verdedig je reuzewortel

Verdedig je reuzewortel

Aktie Spelletjes 0,3 Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Dit is een heel origineel Toren Verdedigen-spel. Bouw torens in de vorm van flessen of hondedrollen. De flessen schieten gif op de belagers af, de drollen gooien klodders poep in de richting van de wezentjes die eropuit zijn om jouw wortel op te eten. Zorg dat geen van hen bij de wortel komt! Je kunt je verdedigingstorens upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Piano Bar

Piano Bar

Behendigheid Spelletjes 0,3 Als de juiste snaar weet te raken kun je het hart van de schoonheid aan de bar veroveren... Het hart in de rechterbovenhoek moet minstens halfvol zijn om nog een liedje te mogen spelen!
Schuur opknappen

Schuur opknappen

Denk Spelletjes 0,3 Knap een prachtige oude schuur op en ga op zoek naar oude schatten om je project mee te bekostigen.
Knieoperatie

Knieoperatie

Denk Spelletjes 0,3 Welkom in dit zeer leerzame en realistische spel, waarin je zelf een knieoperatie gaat uitvoeren, met behulp van de instructies in het spel. Bovendien zijn er interessante vragen te beantwoorden. Zet een hoofdtelefoon op, of zet je speakers aan, zodat je kan horen wat de chirurg tegen je zegt.
Toren Verdedigen 4

Toren Verdedigen 4

Behendigheid Spelletjes 0,3 Zet je defenders strategisch neer en verdedig je land tegen de hordes vijanden.
Brandjes Blussen 2

Brandjes Blussen 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Er is brand uitgebroken. Jij bent brandweerman, dus kom in actie en blus de branden!
4 op een Rij 2

4 op een Rij 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer als eerste 4 op een rij te krijgen.
Hondjes en Poesjes

Hondjes en Poesjes

Meisjes Spelletjes 0,3 Zoek en hond of poes uit en verzorg deze met veel liefde.

Spelletjes - Menu Little Game