Advertentie
Quad trials 2

Quad trials 2

Race Spelletjes 0,3 Met jouw quad ga je allerlei mooie trials rijden op uitdagende parcoursen!
Risk 2

Risk 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer de wereld te veroveren in deze variant op Risk. Kies telkens een land, welke niet aan het land mag grenzen wat je al in bezit hebt. Degene die aan het einde de meeste grond heeft wint.
Schat Zoeken

Schat Zoeken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verzamel de schatten die in de zee verstopt zijn. Let op dat je wel genoeg lucht hebt om te duiken. Verzamel luchtbellen om meer lucht te krijgen. Verzamel zeewier om er leven erbij te krijgen.
Wapenbeheersing

Wapenbeheersing

Aktie Spelletjes 0,3 In het spel Wapenbeheersing worden je snelheid en precisie getest in 3 verschillende levels. Score zoveel mogelijk punten in zo min mogelijk tijd. Richt en schiet op zoveel mogelijk bewegende doelwitten en druk op de spatiebalk om je geweer opnieuw te laden. Voor ieder level heb je 60 seconden. Succes!
Kimberly Opmaken

Kimberly Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,3 Kleed Kimberly leuk aan voor een avondje stappen in de stad.
Popcorn Maken

Popcorn Maken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Laat zoveel mogelijk mais als popcorn knallen in zo min mogelijk bewegingen.
Chicken Invaders

Chicken Invaders

Behendigheid Spelletjes 0,3 Veel plezier met deze kippenversie van de klassieke Space Invaders.
Tanden poetsen

Tanden poetsen

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit snelle spel help je Sonic Simon om een gebit te reinigen nadat dit iets heeft gegeten. Je moet zo snel je kunt alle restjes en plaque van de tanden af poetsen om het hele gebit schoon te maken. Als de tanden en kiezen niet schoon genoeg zijn, mag je niet door naar het volgende level.
Oerwoud Rekenspel

Oerwoud Rekenspel

Meisjes Spelletjes 0,3 Er ligt een oude schat verborgen in het oerwoud. Beantwoord de vragen, maar wees voorzichtig, je wordt omringd door gevaren en, een tegenstander die de schat ook wil vinden. Wees dus snel en maak geen fouten. Er zijn 8 levels in dit spel
Overkoppen

Overkoppen

Sport Spelletjes 0,3 Probeer zo vaak mogelijk over te koppen met de voetbal.
Wandeling in het park

Wandeling in het park

Avontuur Spelletjes 0,3 In dit grappige spel ben jij een hond. Zorg jij ervoor dat het opaatje het level veilig kan doorlopen? Succes!
Klim Omhoog

Klim Omhoog

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om zo snel mogelijk naar boven te klimmen, het is de bedoeling dat je de omlaag vallende blokken ontwijkt !
Bloemenwinkel

Bloemenwinkel

Meisjes Spelletjes 0,3 In deze winkel hebben ze de mooiste bloemen waarmee je de prachtigste boeketten kunt maken. In het Free Model-deel van het spel kun je zelf een boeket maken. In het Challenge Model-deel van het spel moet je proberen de boeketten te maken waar de klanten om vragen. Er zijn verscheidene levels in dit leuke spel.
Apentandarts

Apentandarts

Denk Spelletjes 0,3 Er komt een aap bij je die rotte tanden heeft. Probeer de rotte tanden eruit te halen. Als je een gezonde tand pakt, bijt de aap je.
Rock Rush Classic 1

Rock Rush Classic 1

Denk Spelletjes 0,3 Dit is een verslavend spelletje waarin je op zoek gaat naar groene diamanten. Stenen waar je de grond onder weg graaft, zakken naar beneden. Kijk dus uit dat je er niet onder bedolven raakt! De stenen kun je zijwaarts verplaatsen, bijvoorbeeld om zo de doorgang naar een andere ruimte mogelijk te maken.
Blox

Blox

Denk Spelletjes 0,3 Probeer 2 of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van liften en vallen.
Zoek de Ster 2

Zoek de Ster 2

Denk Spelletjes 0,3 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Transsylmania

Transsylmania

Avontuur Spelletjes 0,2 De gemene Dr. Faustoner heeft Vampy's kleine groene Dodelijke Beer gestolen, in een poging om Vampy naar hem toe te lokken. Help de vampier om stad en land af te reizen op zoek naar aanwijzingen en natuurlijk naar Dr. Faustoner, zodat hij zijn beer terug krijgt!
Geheimzinnige dief

Geheimzinnige dief

Denk Spelletjes 0,2 Ontwijk de groene beesten, pak de sleutel en het geld en ga door de deur om vervolgens in een nieuw level te belanden.
Rode Draak

Rode Draak

Aktie Spelletjes 0,2 Bespeel de draak, schiet vuurbommen naar je tegenstander, leef zolang mogelijk!
Wimbledon Tennis

Wimbledon Tennis

Sport Spelletjes 0,2 Probeer om dit tennispotje te winnen.
D-Evo

D-Evo

Denk Spelletjes 0,2 Probeer met dit kaartspel te winnen van je tegenstander.
Megaman X Virus

Megaman X Virus

Aktie Spelletjes 0,2 Megaman X moet het ultieme gevecht houden tegen Magma Dragoon!
Poepwagen

Poepwagen

Behendigheid Spelletjes 0,2 In de boom zit een reus op een enorm toilet. De hele dag zit hij te kakken, en hierdoor is er in jouw land een groot poepoverschot ontstaan. Jij gaat daar met je kiepauto iets aan doen. Laad de poep in je kiepbak en rijd naar de kust, waar je het allemaal in zee dumpt. Zorg dat er niets van je wagen valt, anders wordt het een nog grotere smeerboel dan het al was!
Vlucht Simulator

Vlucht Simulator

Behendigheid Spelletjes 0,2 De piloot laat jou vliegen met het vliegtuig, probeer zo lang mogelijk in het luchtruim rond te vliegen zonder andere vliegtuigen te raken.
Pou moet zich scheren

Pou moet zich scheren

Meisjes Spelletjes 0,2 Pou heeft zijn baard laten groeien. Hij lijkt wel een holbewoner. Kun jij hem een scheerbeurt geven in dit make-overspelletje? Pak eerst de schaar en knip zijn baard een beetje bij. Denk je dat hij een snor of een sik moet laten staan? De keuze is aan jou!
Vliegen Eter

Vliegen Eter

Behendigheid Spelletjes 0,2 Laat de vleesetende plant zich voortbewegen door de kas en vermijd alle gevaren.
Steentijd

Steentijd

Denk Spelletjes 0,2 Neem een kijkje in de steentijd en schrijf geschiedenis als oerman! In ieder level krijg je opdrachten. Zo moet je in het introductielevel bijvoorbeeld een stel apen transformeren in mensen om uiteindelijk een paleis te bouwen. Zorg dat je je stamgenoten evenwichtig verdeelt over verschillende activiteiten, om voldoende inkomen te verzamelen. Wanneer jullie dreigen te worden aangevallen, kun je je stamgenoten ook laten vechten. Hoe verder je komt in de tijd, hoe meer technologische ontwikkelingen je kunt gebruiken. Speel als 'Settler', als 'Chieftain' of als 'Deity'. De Settlermodus is het makkelijkst, maar levert je ook minder punten op. De Deity-modus is het moeilijkst, maar je krijgt dan ook een bonus van 30% op je score!
Fruit Smash

Fruit Smash

Denk Spelletjes 0,2 Maak zo veel mogelijk vruchtensap door het fruit in 3 of meer gelijke stukken naast elkaar te zetten. Speciale voorwerpen zorgen voor superaanvallen, waarmee je heel veel fruit kunt persen.
Dorpspel

Dorpspel

Denk Spelletjes 0,2 Zet je mensen aan het werk en laat het dorp groeien.
Robot zoekt hond

Robot zoekt hond

Behendigheid Spelletjes 0,2 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de hond. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!

Spelletjes - Menu Little Game