Advertentie
Houten bruggen bouwen

Houten bruggen bouwen

Denk Spelletjes 0,2 In dit land van eilandjes en rivieren heb je bruggen nodig om je te verplaatsen. Een magiër heeft alle bruggen in dit land vernietigd. Ze zijn allemaal gesplitst in losse brugdelen en die moeten weer aan elkaar gebouwd worden. Niet iedereen kan bruggen bouwen. Jij vast wel. Maar alle begin is moeilijk, dus heb je hier wat plattegronden om te oefenen. Sommige houten delen kun je niet verplaatsen, soms liggen er magische spiegels in de weg, enz. Laat eens zien hoe goed jij puzzles op kunt lossen zodat alle bruggen gebouwd kunnen worden.
IJsbreker

IJsbreker

Behendigheid Spelletjes 0,2 Sla telkens alle muren van ijs kapot. Zorg dat je op het goede moment slaat, anders knal je tegen de muur op.
Mode Uitdaging

Mode Uitdaging

Meisjes Spelletjes 0,2 Doorzoek de kamer en kleed dit meisje precies zoals de rockster op de foto.
Bal Trampoline

Bal Trampoline

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
Stuiterballen 2

Stuiterballen 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer om alle rode ballen te raken om zo de levels te voltooien. Per level heb je 10 pogingen. De groene ballen zijn een powerup waard. Succes!
Fruit Verzamelen

Fruit Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel 2 of meer van hetzelfde fruit om het fruit weg te spelen. Speel alles weg om naar het volgende level te gaan. Blijft er fruit over dan gaan er 100 punten per stuk fruit van je score af.
Hamsterrace 5

Hamsterrace 5

Behendigheid Spelletjes 0,2 Hamster Rhino is op zoek naar Bolt. Verzamel alle sterren en sleutels om naar de volgende level te kunnen.
Buurmeisje van het jaar

Buurmeisje van het jaar

Avontuur Spelletjes 0,2 Maak van dit pukkelige pubermeisje in no time de rondborstige maar oppervlakkige popje waar de macho's in de sportschool allemaal voor vallen. Je kunt iets aan je uiterlijk verbeteren, vrienden maken op Facebook, jongens versieren tijdens feestjes... Helaas kost dit alles geld en om geld te verdienen moet je naar je werk. Let er wel op dat je steeds iets beters koopt, anders verander je weer langzaam in het puistige pubermeisje.
5 Op Een Rij 2

5 Op Een Rij 2

Denk Spelletjes 0,2 Versla de computer met het spelletje 5 op een rij. Stel zelf de moeilijkheidsgraad van het spel in!
IJsverkoper 2

IJsverkoper 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Jij bent een ijsverkoper, en het is voor jou een uitdaging om zo snel mogelijk de juiste ijsjes voor je klanten klaar te maken.
Appel Eter

Appel Eter

Behendigheid Spelletjes 0,2 Eet alle rode appels en als laatste de gouden appel om het level te voltooien.
Meisje Opmaken 18

Meisje Opmaken 18

Meisjes Spelletjes 0,2 Verzin een mooie retro stijl voor dit meisje.
Fotos Maken

Fotos Maken

Kids Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk mensen of dieren op de foto te zetten. Hoeveel foto's kun jij maken tot de batterij op is?
Waterleiding Aanleggen 2

Waterleiding Aanleggen 2

Denk Spelletjes 0,2 Sluit de leiding aan zodat het water erdoorheen kan stromen.
Zee Gevecht

Zee Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,2 Schiet alle schepen neer die bij jou in de buurt komen voordat ze jou raken.
Ontsnap uit Huis

Ontsnap uit Huis

Denk Spelletjes 0,2 Probeer te ontsnappen! Kijk goed rond en vind de objecten die je kunnen helpen.
Desktop Verdediging

Desktop Verdediging

Aktie Spelletjes 0,2 Probeer om al je tegenstanders die langskomen te vernietigen!
Onderzeeër 3

Onderzeeër 3

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel de kisten die op de bodem van de zee liggen. Let erop dat je alleen de kistjes oppikt waar om gevraagd wordt, anders krijg je namelijk strafpunten.
Pucca

Pucca

Meisjes Spelletjes 0,2 Help Garu om uit de handen van Pucca te blijven, maar pas op voor de vallende voorwerpen.
Struisvogel

Struisvogel

Behendigheid Spelletjes 0,2 Je bent gek op eieren dus ga je op zoek naar eieren! PAS OP dat je niet vast komt te zitten of gebeten wordt door mollen. Je kan de mollen wel opeten.
100 Meter Sprint

100 Meter Sprint

Sport Spelletjes 0,2 Probeer om de 100 meter sprint te lopen binnen de gestelde tijd.
Autorijles met Caravan 2

Autorijles met Caravan 2

Race Spelletjes 0,2 Probeer de auto met caravan in het parkeervak te rijden voordat de tijd voorbij is.
Ruimtetunnel 2

Ruimtetunnel 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Heb je dat wel eens eerder gezien: een gigantisch lange brug in de ruimte? Het is helaas niet zo'n rechte brug: er zitten allerlei bochten en hindernissen in. Soms zijn er aliens die de oversteek wagen, te voet of op rolschaatsen. Lopen gaat minder snel maar is wel makkelijker, rolschaatsen is lekker snel maar de kans dat je van de brug af valt, is stukken groter. Aan jou de keuze! Help jij deze aliens naar de overkant?
Biertje tappen

Biertje tappen

Behendigheid Spelletjes 0,2 In dit grappige biertap-spel is het de bedoeling dat je het perfecte biertje tapt: niet teveel schuim, maar zeker ook niet te weinig. Oefening baart kunst!
Sushikat

Sushikat

Denk Spelletjes 0,2 Deze kat wil graag Sushi eten. Help hem zo veel mogelijk sushi te eten totdat zijn buikje vol is.
Bouw die brug

Bouw die brug

Denk Spelletjes 0,2 In dit spel moet je een brug zien te bouwen, zodat je werknemers goederen van de andere kant van de vallei kunnen ophalen. Als eerste verken je het terrein waar je je brug wilt bouwen. Wanneer je met je muis naar de rechterrand van het scherm gaat, scrollt dit vanzelf verder naar rechts, en hetzelfde geldt voor de linkerkant van het scherm. Door op het 'ontwerp'-icoon (geodriehoek en liniaal) te klikken, links bovenaan in het venster, begin je met het bouwen van je brug. Je budget is beperkt, en ieder onderdeel kost geld, dus je zult slim moeten bouwen. Rechts bovenaan zie je hoeveel geld je nog over hebt om te bouwen. Er zijn twee onderdelen: 'loopelementen' en 'verbindingselementen'. Verbindingselementen zijn lichter en goedkoper, maar je werknemers kunnen er niet overheen lopen, dus je moet de verbindings- en loopelementen met elkaar combineren. Kies het beginpunt van het onderdeel door op 1 van de knooppunten te klikken. Houd de linkermuisknop ingedrukt totdat je het eindpunt van je onderdeel hebt bepaald. Wanneer je een onderdeel wilt weghalen, klik je op het 'delete selected'-icoon links bovenaan, of druk je op de deleteknop op je toetsenbord. Als je alle onderdelen wilt verwijderen, klik je op het 'clear project'-icoon. Wanneer je brug klaar is, kan je op het testicoontje (stopwatch) klikken om hem te testen.
Verstop de Spullen

Verstop de Spullen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verstop de spullen die in de kamer liggen voordat je ouders komen.
Eieren Vangen

Eieren Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer de eitjes in de mandjes aan de zijkant te krijgen zonder dat ze op de grond vallen.

Spelletjes - Menu Little Game